Benim hem yasim, hem ruhum, hemide goruntum citir... Sizin ruhunuz citir olsa ne yazar
Benim hem yasim, hem ruhum, hemide goruntum citir... Sizin ruhunuz citir olsa ne yazar
70 aralık ... ucundan yakaladım yani.
OOOO Kadro da sağlam , gelince benide üye yap anci
Oooo Amerikalımız da gelmişşş,hoşgelmişşş.
Yokluğumda forumumuz taaa gerilere gitmiş tiniminiler huuuuuu uyanınnnn,canlanınnnn,katılın aaaaaaaaaaa..Şimdi moruk damgası yiycez
QUAKE yazdı:
70 aralık ... ucundan yakaladım yani.
OOOO Kadro da sağlam , gelince benide üye yap anci
Hakikaten başkan yokken üyeler boşlamış forumu.
Günaydın tiniminiler
Tüm tinimini arkadaşlara günaydın.
Ya ben bu şarkıyıda hiç sevmem aslında.
68 Mayıs
ama tinimini değilim..
red-line yazdı:
68 Mayıs
ama tinimini değilim..
neden?
grubu mu beğenmedin?
yanlış anlaşıldım herhalde..Inci&Deniz yazdı:
red-line yazdı:
68 Mayıs
ama tinimini değilim..
neden?
grubu mu beğenmedin?
beğenmedim anlamında değildi...
tinimini deyince aklıma minyon ve yaşlı insanlar gelirde o yüzden..hem minik değilim hem yaşlı değiliz..
red-line yazdı:
red-line yazdı:
68 Mayıs
ama tinimini değilim..
neden?
grubu mu beğenmedin?
tinimini deyince aklıma minyon ve yaşlı insanlar gelirde o yüzden..hem minik değilim hem yaşlı değiliz..
evet yanlış anlamışım
Biz de her boydan her cüsseden olmakla birlikte hiçbirimiz yaşlı değiliz malumunuz.
O nedenle bekleriz
Bu arada bu tinimini grubuyla şunu farkettim ki, bu sitede fikren en çok uyuştuğumu hissettiğim kişilerle aynı yaş grubundayız. Diğerleriyle aramızda kuşak farkı var herhalde, hiçbirimiz yaşlı olmasak da
Inci&Deniz yazdı:
red-line yazdı:
red-line yazdı:
68 Mayıs
ama tinimini değilim..
neden?
grubu mu beğenmedin?
evet yanlış anlamışım
Biz de her boydan her cüsseden olmakla birlikte hiçbirimiz yaşlı değiliz malumunuz.
O nedenle bekleriz
Bu arada bu tinimini grubuyla şunu farkettim ki, bu sitede fikren en çok uyuştuğumu hissettiğim kişilerle aynı yaş grubundayız. Diğerleriyle aramızda kuşak farkı var herhalde, hiçbirimiz yaşlı olmasak da
memnuniyetle