yuppiiieeeee The Tales of Beedle the Bard almanyadada 4.12 de cikacakmis, sevindirik oldum sabah sabah
http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B001DN7X6W/harrypotterxp-21
coversi belli degil ama daha.
yuppiiieeeee The Tales of Beedle the Bard almanyadada 4.12 de cikacakmis, sevindirik oldum sabah sabah
kizlarr bizde bir degi$iklik daha oldu, baris artik james-sirius olmak istemiyor, ya sirius yada mad eye olmak istiyor, mad eye favorisi bu ikisi bosta daha dimi??
Bu çocuk beni öldürecek. Nesini seviyor bu Moddy'nin Merlinin pantolonu aşkınaZey.neP yazdı:
kizlarr bizde bir degi$iklik daha oldu, baris artik james-sirius olmak istemiyor, ya sirius yada mad eye olmak istiyor, mad eye favorisi bu ikisi bosta daha dimi??
Sirius dolu hayatım. Daha forumun başında Molly evlendi onunla Arthur'u boşayıp.
Deligöz Moddy Barış yakıştı
siriusu molly kapti demek, tühh, neyseharry_potter yazdı:
Bu çocuk beni öldürecek. Nesini seviyor bu Moddy'nin Merlinin pantolonu aşkınaZey.neP yazdı:
Sirius dolu hayatım. Daha forumun başında Molly evlendi onunla Arthur'u boşayıp.
tanistirayim oglum made eye baris
Hey cadılar!
Çok güzel bir haber aldım. David Thewlis'in yeni bir filmi var. Adı The Boy In The Striped Pajamas. İzleriz değil mi
Fragman
merlin aşkına bu film izlenmez mi hiç. Sabah aç karnına, öğlen yemekten sonra ve akşam yatmadan evvel bir kaşık izlenir
izleriz tabiyyki, cok güzele benziyor, almanyada nazi dönemini anlatiyor galiba, resimlerden anladigim kadariyla.harry_potter yazdı:
Hey cadılar!
Çok güzel bir haber aldım. David Thewlis'in yeni bir filmi var. Adı The Boy In The Striped Pajamas. İzleriz değil mi
Fragman
merlin aşkına bu film izlenmez mi hiç. Sabah aç karnına, öğlen yemekten sonra ve akşam yatmadan evvel bir kaşık izlenir
film cikmis bilemi? almanca ismi ne acep?
Filmin türkçe adı Çizgili Pijamalı Çocuk olmalı. Kitabı da var bildiğim kadarıyla.Zey.neP yazdı:
izleriz tabiyyki, cok güzele benziyor, almanyada nazi dönemini anlatiyor galiba, resimlerden anladigim kadariyla.
film cikmis bilemi? almanca ismi ne acep?
Yahudilerin habire ısıtıp ısıtıp Nazi dönemini çekmelerine uyuz oluyorum fekat bu adamdan dolayı izleyeceğimdir
Temel İçgüdü 2 filmini de izle. Orada da bizim Lupin hoca polis müdürünü canlandırıyor. Filmi en az 10 kez izledim ama konusuna dair en ufak fikrim yok. Üzerinize afiyet atlaya atlaya izlemişim
Ben buranin kapagini begenmedim Amerikadan siparis verecegim sanirim Ginny'm.Zey.neP yazdı:
Burada ki kapak bu
Moodymiz de olsun sonunda yasasin.
Benim Victorie hasta cadilar, atesi var. Acayip de nezle, dizlerim agriyor dedi uyumadan once. Ilac verdim uyudu.
Snape'in iksirleri de ise yaramiyor boyle hasta olunca, Muggle doktora gitmek gerekebilir yarin.
Zey.neP yazdı:
siriusu molly kapti demek, tühh, neyseharry_potter yazdı:
tanistirayim oglum made eye baris
Begendim fragmani. Ben seviyorum Yahudilerin yasadiklarini konu alan filmleri.harry_potter yazdı:
Hey cadılar!
Fragman
Izleyelim mutlaka.