Lillyimize ait yeni resim görmek çok güzel
selam
Ben son filmi seyrettim
Şey ama birşey sormaya geldim.
Ben yokken ilkokul 1. sınıfa başlayacak çocuklarımız ve anneleri için bir forum açılmış .
Bulmamda bana yardım edebilirmisiniz diyecektim.
Çeşitli forumlara da not bırakacağım hatta bir forum bile açabilirim.
suyunun suyundan sıkılmayacaksan oyalanmak için iyi gibi görünüyorbengi_basaran yazdı:
bu kitabi alan var mi?1000in uzerinde soru varmis cadilikla ilgili.artik suyunun suyunun suyu durumu ama tavsiye eden varsa film cikana kadar vakit gecireyim dedim.
bu gün neşeli gördüm seni flourcum hayırdırharry_potter yazdı:
Merhaba sihir dünyası!
Sihir dünyasının güzel cadıları, hepinizi öpüyorum.
Cok hos bir kadin bu yaa
harry_potter yazdı:
Yeni takvim yapmislar. Bu fotograflar takvimden. Hic begenmedim.
Ozellikle Daniel cok kotu cikmis yaaaa
ben artık snin yüzünü böyle görmeye başladımladybug yazdı:
Cok hos bir kadin bu yaa
harry_potter yazdı:
Boyleyim zaten deeeermisim.ayben yazdı:
ben artık snin yüzünü böyle görmeye başladım
ladybug yazdı:
Boyleyim zaten deeeermisim.ayben yazdı:
ben artık snin yüzünü böyle görmeye başladım
Çünkü Daniel çok değişti. Harry karakterini yoldan geçen herhangi biri oynuyormuş gibi görünüyor artık. Bu yüzden de eski yüz tiplerine benzetilmeye çalışılıyor haliyle ortaya hortlak gibi birşey çıkıyor.
Halbuki Rupert (iyiki doğdun Rupert!) ile Emma ilk filmde nasıllarsa hala öyleler.
Bu arada son kitabı Joe'nun nasıl filmi oynayanlara göre yazdığı o kadar belli ki. Dudley'ler evden ayrıldıktan sonra tüm Zümrüdüanka Yoldaşlığı Harry kılığına girmek için geliyor ya Privet Drive'a. Mutfakta Harry diyor ya "hayır buna izin veremem" diye. Fred cevap veriyor "kısa ve sıska olmak hoşumuza mı gidiyor sanıyorsun"
Bir de Ron'la ilgili birkaç yerde uzun boyuyla falan diyor. Ron hala uzamaya devam ediyor. Son filmi sabırsızlıkla bekliyor. Yanyana nasıl duracaklar acaba Daniel ile
Solda Ron, sağda Emma (sanki o kısa mı ) ortada Daniel