48. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 3846474849505898148548 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 471 ile 480 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: edward cullen

S!BEL yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Stephenie Meyter kzigin okuyuclari kazanmak icin MIdnight Sun in ilk 12 chapterini internete sizdirmis..Okumak isterseniz link asagida..

Acilmazsa bana mesaj atin emailden gonderirim.

Midnight Sun 1-12
    off naptin serpil cim ya, en merak ettigim kitap .. BD yi bile bu kadar merak etmiyorum.
    bunun almancasi ne zaman cikar kim bilir

Edward in gözüyle New Moon okumak gibisi var mi, birde Cullen lerin o kadar da yumos vampirler olmadigini tahmin ediyorum, Edward onlarin bütün gizli konusmalarini aciga cikarabilir.
    Bella nin gözünde hepsi ilahti, bakalim Bella ya tepkileri nasilmis.
    bakicamda bakamiyorum iste

sana ceza veriyorum, 1 den 12 dek bunlari sen cevireceksin hadi göreyim seni
    Sen iste yeterki tek tek ceviririm ama cok uzun yyahu. Normal bir kitap uzunlugunda taam 176 sayfa..Stephenie nin kitaplarinin boyutuyla kiyaslaninca pek birsey degil ama baska bir yazarin normal kitabina denk sayi neredeyse..

Re: edward cullen

serpil-hale-hande yazdı:
    Sen iste yeterki tek tek ceviririm ama cok uzun yyahu. Normal bir kitap uzunlugunda taam 176 sayfa..Stephenie nin kitaplarinin boyutuyla kiyaslaninca pek birsey degil ama baska bir yazarin normal kitabina denk sayi neredeyse..
    ben sana kiyamam
    sen begendin mi ? edward ne diyor biraz anlat yeter )

evet sira geldi, marketing konusuna
    bana sececeginiz aksesuari söyleyin size neci oldugunuzu söyleyeyim
    aslinda münecim olmaya gerek ya neyse ben Team Edward olarak BElla nin yüzügüne talibim, olsa alirim.. hatta satisa sunulmus , o kadar yani

Edward'in Bella ya hediyesi anne yadigari yüzüge bakin da ic gecirin

yada bunu alin cekinmeyin :

bu zincirin dizaynini hic anlamadim ama onlar satisa sunduklarina göre biliyorlardir sebebini, BD okumadik anlayamiyoruz tabi

bu taki konulari gectiginde jake in hediyesini deri banda takili kurt cizilmis bir tahta olarak düsünmüstüm. yanilmisim,..
    fakat Edward in yüzügünü cok benzeri gözümde canlanmisti.

Yüzük dedimde aklima Edward in yüzügü hinlikle taktigi gece aklima geldi. Bella istemedigi icin sonradan diz cöküp benimle evlenir misin demisti. böyle anlatirken cok klise geliyor ama okurken icine düsülüyor.. neden ?!!

5. Kitaplar hakkinda biraz bilgi...

sahende yazdı:
    Haklisin .Ilk mesajda hic bilgi yok..Ama simdi ekledim.Burayada ekleyeyim. Ilk kitaba ait turkce bilgiler var.Digerleri henuz cevrilmedi , cevrilmesini okuuclar merakla bekliyor.

1. kitap-twilight(alacakaranlik)

kitabin ozeti

Üç şeyden emindim. Birincisi Edward bir
    vampirdi. İkincisi, ne kadar baskın olduğunu bilemesem de onun bu
    vampir yanı kanıma susamıştı. Üçüncüsü ise, koşulsuz ve geri dönülemez
    bir şekilde ona âşık olmuştum.

İsabella Swan Washington'ın, yağmurun hiç dinmediği küçük kasabası
    Forks'a taşınır. Bu şimdiye kadar aldığı en sıkıcı karar gibi
    görünmektedir. Fakat gizemli ve çekici Edward'la tanışması hayatını
    heyecanlı ve tüyler ürpertici bir hâle sokar. Edward şimdiye kadar,
    içinde yaşadığı küçük toplulukta vampir kimliğini saklayabilmiştir.
    Ancak artık kimse güvende değildir, özellikle Edward'ın en çok değer
    verdiği insan olan Isabella.. İki sevgili kendilerini tutku ve tehlike
    arasında dengede duran bir bıçağın en keskin noktasında bulur.

Alacakaranlık içgüdülerimize meydan okumakla tutkularımızı tatmin etme
    boyun isteği arasındaki çatışmayı sorgulayan etkileyici bir kitap.

Stephenie Meyer, 2005 yılının geleceği en parlak yeni yazarıdır.

2. kitap newmoon

3. kitap-eclipse

4.kitap- Breaking Down

Gösterim Tarihi: 21 KAsim 2008 (Amerika)

Yönetmen: Catherine Hardwicke

Senarist: Stephenie Meyer - Melissa Rosenberg

Yapımcı:

Oyuncular:

Kristen Stewart ...Isabella Swan

Robert Pattinson...Edward Cullen

Michael Welch... Mike Newton

Justin Chon... Eric Yorkie

Peter Facinelli ... Carlisle Cullen

Kellan Lutz... Emmett Cullen

Elizabeth Reaser... Esme Cullen

Nikki Reed... Rosalie

Ashley Greene... Alice Cullen

Rachelle Lefevre... Victoria

Anna Kendrick... Jessica Stanley

Jackson Rathbone... Jasper

Cam Gigandet... James

Filme ait birkac kare

6. Re: Kitaplar hakkinda biraz bilgi...

Serpil,

Midnight Sun'in ilk 12 bolumu icin mersi.

Kaydettim vaktim olunca okuyacagimdir.

Sibel,

o yuzuk ve bileklikler ne zamandir satista. Cok guzeller degil mi? PAhalli geldi bana yalniz biraz.

7. Re: Kitaplar hakkinda biraz bilgi...

ladybug yazdı:

Serpil,

Midnight Sun'in ilk 12 bolumu icin mersi.

Kaydettim vaktim olunca okuyacagimdir.

Sibel,

o yuzuk ve bileklikler ne zamandir satista. Cok guzeller degil mi? PAhalli geldi bana yalniz biraz.
    Recaa..

Evet bir de nerede satisa sunulmus bu takilar? Sibelim bilgi isteruk..

8. Re: edward cullen

S!BEL yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    ben sana kiyamam
    sen begendin mi ? edward ne diyor biraz anlat yeter )
    Edwardin gozuyle bakinca Bella ya hayranlik duymamak elde degil..Bella nin hani kendine olan o guvensizligiyle yaptigi Bella tasviri , Edwardin gozuyle oyle bir guzellesiyor ki..Mesela Edward Bellanin sakarliklarini, yuruyus dikat problemini ilk anda kesfedemiyor. Sonra okuldakilerin dusuncelerini dinledikce ve ona asik oldugunu iyice anladikca bu kez ben neden daha once bu kizin bu hallerini gormedim ki, cunku kafasini okuyabilmek icin cok mesguldum tabii diyor.. Bella dustukce, beden egitimi dersinde kazarlar yaptikca kahkahalari basiyor.

Bir de Emmetle olan iliskisini anlatiyor.Aslinda ne kadar cok sey paylasiyor Emmetle..Ve Emmetin ayi avindaki komik halleri.

Edwardin ailesini senin de soyledigin gibi daha yakindan tanima firsati doguuyor.

Bellanin yanindaki Jessicanin iki yuzlu dusuncelerini ve Ed in ona karsi duydugu antipatiyi...

Ballaya asik oldugunu bir turlu anlayamiyor bu..korumaci duygusu daha on planda tabii. Herseyden korumak istiyor bu Bellayi.. mike dan kiskaniyor ama neden kiskandigini anlayamiyor. Surekli onu gormek istiyor ama bahane olarak acaba kaninin kokusu yione guzel mi gelecek? Bu sefer yaninda ona saldirmadan durabilecek miyim? Yarin sehri terkedecegim , gitmeden once bir goreyim bu kiz evde ne yapr, nasil yasar? Beynini okuyamiyorum bari yasantisini ogreneyi gibi sudan sebebplerle onu gormeye calisiyor. Yollarini gozluyor falan.

Cok guzel bence..Twilighti yeniden okuyormus gibi icine cekiyor insani..Edwardin gozuyle olunca daha da ilginc oluyor tabii.

Re: Kitaplar hakkinda biraz bilgi...

Serpil cim
    linkler asagida

yüzügün taslarinin gercek pirlanta olacagini sanmiyorum, yoksa 59 $ filan olamazdi.

bileklik 45 $ kadar.

bella nin takilari

baska twilight ürünleride var, bir tanesini begendim.

bak bu,
    BITE ME

fun ürünleri icin :

twilight fun

napalim Edward in Volvo'sunu alamiyacagima göre, bunlara bakiyorum dogal olarak

10. Re: Kitaplar hakkinda biraz bilgi...

Twilightci hatunlar, selam.

My Bella Bracelet

Bu surekli takip ettigim Twilight Saga blogu. Asagi dogru solda en populer Twilight sitelerinin isimlerini de goreceksiniz zaten.

Tiklayiniz takib ediniz efem.