İzlemek full serbestsmg yazdı:
Ne güzel ve eğlenceli bir çete olmuş
Çeteye giremesemde okumak serbest mi?
İzlemek full serbestsmg yazdı:
Ne güzel ve eğlenceli bir çete olmuş
Çeteye giremesemde okumak serbest mi?
Anci yazmışsın ya, notlarla yaşanan aşklardı diye.
Benim de var bir tane ;
Çocukluk aşkım var, aileler de çok samimi. Bir gün, bir kağıdın arkasına not yazmışız, yarın şurda buluşalım diye. İyi güzel, ben ağzım kulaklarımda eve geldi. Eve notu bırakmışım. Ablam bir yakaladı, bir de anlamadı okumaz mı ? bu ne diye ? annem anlamıştı, ama anlamamazlığa gelmişti. hey gidi günler hey
pencereyi kapatıyorum bi daha da açmıyorum işte hıh
Kızlar birdüşünsenize,bizler lise yılarındayken deselerdi ki ilerde cep telefonu diye bir şey çıkacak, internet çıkacak ne düşünürdük acaba ?
Ben herlade bunu sorana direk "hade leynn " derdim
Canım Anci'm belki İstanbul dışı öyle giyiyordu kimbilir, ortaokulu bitirene kadar önlük giydim (bkz. aşağıdaki foto)... Lisede ise beyaz gömlek, lacivert kravat, lacivert ceket, gri jile, 17 numara gri ince çorap ve gri-siyah ya da lacivert ayakkabı... Başka şansımız yoktu... Eğer süveter ya da kazak giyeceksek illa ki V yakalı ve illa ki gri ya da lacivert olmak zorundaydı...
Evde scanım olmadığı için albümden çıkarıp dijitalle fotoğrafını çektim fotoğrafın Tabi ki net olmadı gece gece ama en azından delil, önlük var mıydı, vardı Siyah Önlük, beyaz yaka, yakaya takılı kurdeleler sarı-lacivert...
Size göre sağ baştaki benim... Hey gidi günler!...
Yıl 1983...
Yer Mersin Atatürk Lisesi Orta Kısım...
Sınıf Orta-2
Herkes çetesini öne taşımış,benim tiniminilerimin başı kel mi hı?
İkizim, şöyle kızgın bir ikonun var mı, bugün profilime onu koyucam, bu kız pek sevimli kaçtı şu anki suratıma.
Hemen bakayım İnci'm tiniminim..Hayrola kim kızdırdı seni bugün? Minimini beyimiz mi yoksa?Inci&Deniz yazdı:
İkizim, şöyle kızgın bir ikonun var mı, bugün profilime onu koyucam, bu kız pek sevimli kaçtı şu anki suratıma.
Yok.Anci yazdı:
Hayrola kim kızdırdı seni bugün? Minimini beyimiz mi yoksa?
Ben arada kızar kudururum öyle. Geçer.
Günaydın arkadaşlar.