Öne çekeyim.Hala tatile gidecekler var di mi yani?
Tatil vapuru kalkıyorrrrrrr
Öne çekeyim.Hala tatile gidecekler var di mi yani?
Tatil vapuru kalkıyorrrrrrr
ben de yarın gidiyorum,
faydalandım listeden sağolasın.
bir şey ekleyeyim.
çocuklar için en sevdiği oyuncaklardan,boya kalemi,resim defteri etc.
aaa listede yok mu bunlar?Nayırr nolamazzz..Hem de bu kadar önemliykennnDURUCUM yazdı:
ben de yarın gidiyorum,
faydalandım listeden sağolasın.
bir şey ekleyeyim.
çocuklar için en sevdiği oyuncaklardan,boya kalemi,resim defteri etc.
Sağol Simla
İyi tatiller,darısı başıma
Bak sonra çok ararsınız bu forumumu ,gıcıklık olsun diye başlığı değiştiririm ha
Çok iyi oldu Hatice.
3 günlüğüne Marmaris e gidiyoruz.Yarın aksam valiz hazırlayacaktım
Heh birinin daha işine yaradı yuppiiiNU®AY yazdı:
Çok iyi oldu Hatice.
3 günlüğüne Marmaris e gidiyoruz.Yarın aksam valiz hazırlayacaktım
İyi tatille Nuray'cım ..
Son kezzzz
Tatili gelenlere
hayatimda bu kadar cok esyayla tatile gitmedim
goturduklerim belki bunun yarisi kadar vardir.
hayır korkarim bunun yarisi kadar bile esya goturmuyorum ben.
bi de bizim bavullar konulu cocuk oyalama sırt cantasi var bir tane. icinden dvdler, oyuncaklar, boyalar, yol icin cerezler falan cikiyor.
esim ve benim bir ortadan bile kucuk bir boy bavula her seyimiz sigar.
cocuklara da bir minik boy bavul alirim. kiyafetler icin. zaten cok cok az kiyafet alirim. her gune bir tane katiyen dusmez.
minik plastik kutulara ilaclari, akacak kokacak sampuanları, ufak bir camasir sabununu vs alirim. onlari da bizim bavulun icine koyarim. bir de hafif seyehat edebilmenin baş şartlari bence sunlar:
1- kiyafetleri azalt. daha azalt. biraz daha azalt. (iccamasirlarini degil. onlar her gune bir tane )
2- sarf malzemelerinin kucuk boylarini al. evden koca şampuani, diş macununu, kremi, torpuyu taşıma. hepsini minnacik kutulara koy. watson's da var mesela bu kutulardan. hap kadar kutular. cok da şirin.
hatta bu cantayi seyehat cantasi olarak hazırla, dolabin icinde tut ve her seyehate cikilisinda oldugu gibi bavulun icine at. doldurup bosaltma.
ama dalış gezisine giderken halimizi sor. o gercekten anlatilmaz yaşanir cebimde o-ring (bir nevi conta) yagi taşidigimi bilirim
not: ya bu taşınma listesi mi tatil listesi mi ucurtma, sac kurutma makinesi, kova kurek falan var... ya ben minimalist oldum, budist oldum, bir sey oldum ya da kacirdigim bir sey var. du şu forumun tamamini okuyayim da ne tarafa dustugume bakayim
not2: hahahaa ben bu forumu daha evvel gormus, yazmisim bile ya. simdi donup okuyunca kendimi gordum faydali bir eser olan bir kac kucuk yemek kutusu almaktan bahsetmisim. acik bufelerden cocuklara meyve, ceviz, kayısı kurusu, cukulataya bulanmis cilek falan çalip plajda daha sonra yemek icin
liste süper uzun.. ama insan kendi kisitlar. bence iyi bir referans literatürü ..
ben biraz blueblue gibi az esya seviyorum.
leo'nun bir de kendi oyuncak santasi var extradan. o canta zaten bir haribu cekcek canta ona sigan oyuncak ancak gelebiliyor. fazlasi kaliyor.
ben de bu hafta sonu türkiye'ye ucacagim icin oglusla persembe aksami ufaktan valizleri hazirlamaya baslariz diyoruz..