Sanırım 2 yaşlarındaydı.Kreşte de bir sorun yaşamadı ,başladığında 26 aylıktı kreşe
Sanırım 2 yaşlarındaydı.Kreşte de bir sorun yaşamadı ,başladığında 26 aylıktı kreşe
Oh oh iyi bu mesajlar arttıkça cesaretim de artıyor. Çok büyük bir iş yapacağım yayakamoz79 yazdı:
valla ben de 1-1,5 yaş arası başladım vermeye.kirazdan çekiniyordum ama onu da bu sene verdim
ama birtürlü karpuz çekirdeklerini ayıklamasını öğretemedim
Elif, Duru da 1 yaşından sonra kendi yedi zeytinini.Birde elini yumruk yapıp içine çekirdeğini çıkarıyordu görmeelif74 yazdı:
Biz cidden geç kalmışız galiba. İyi ama bundan sonrası için endişelenmeme gerek yok gibi gözüküyoroğluşum_a yazdı:
Benim oğlumda 1 - 1,5 yaşından beri zeytinin çekirdeğini kendisi çıkararak yer. Yavaş yavaş alıştırmanda fayda var. Oğlum şuan 4,5 yaşında, erik, şeftali, zeytin çekirdekli herşeyi rahatça yiyebiliyor.
annemden görmüs
1 yaşıda çekirdeğiyle yemeğe başladı,biz değil kendisi alıp yedi.çekirdeğini yutacak diye beklerken çıkarıp bana verdi
Ay valla yok, niye düşünemedim ki ben bunu şimdiye kadar? Kızım çekirdek çıkartmaktan vazgeçince mi söylenir hayret bişiisincigdemay yazdı:
ne banalsin Elif senin zeytin cekirdegi cikartici aletin yok mu? peehhh
Yerim ben o iytin gözlüyüHülya_Cerit yazdı:
Elif' cim benim İpek kızımın en sevdiği şey yeşil zeytin ve bir yaşından beri de çekirdeğini kendisi çıkartarak yiyor, hatta kahvaltıda dedğilde buzdolabının kapağı açıksa -iytin, iytin diye diye götürüyor zeytinleri
Adaşın Elif'im ise ana sınıfına gidene kadar ağzına sürmedi ordada mecbur kaldığından yemeye başladı
Adaşım da bendenmiş. Zeytin severim ama olmasa da niye yok demem herhalde.
Mideye gitmesinden bişey olmaz herhalde. Tahta gibi bişey sonuçta. Ben boğazına kaçar mı diye korkuyordum ama minicik çocuklar yediğine göre bizim sıpada becerir sanırımGulcin_Okan yazdı:
Okan 2 yaşına doğru başladı zeytini çekirdeği ile yemeğe,
bende çekirdeği çıkarıp verirdim hep bigün masadankaşla göz arası atmış ağzına çiğnerken farketti sert sert gelince o andan itibaren öğrettik çekirdeği olduğunu çıkarması gerektiğini,çok seviyor o zamandan beri en fazla 2-3 çekirdeği götürmüştür mideye severek yiyor,hassas bu konuda balık kılçığı gelse bile minik onu çıkarıyor, üzüm çekirdeklerini bile
Aferin sanacamomile yazdı:
1 haftalikti
sirf sen kompleks ol diye yazdim emre hala yemiyor zeytin ,denemek istemiyor.daha minikken yerdi ama cekirdeklimiydi degilmiydi hatirlamiyom ya.
ben cekirdekle yiyebiliyorum ama
Bu siteye üye olduğumdan beri kompleks kompleks dolanıyorum zaten. Pasta börek ve temizlik forumlarını yasaklasalar süper olacak
1,5 Yaşında beri zeytini çekirdeğiyle yer gerçi kayınvalidem sağolsun herşeye alıştırdı.Zeytinleri yıkayıp yağlamadan saklama kabına koyarız buzdolabını açabildiği için kap önünde oturur zeytin yer yuttuğuda olmuyo değil hani.
benimki de öyle ama 4-5 tane kadar yutmuştu başında sonra alıştıipekaleyna yazdı:
1,5 Yaşında beri zeytini çekirdeğiyle yer gerçi kayınvalidem sağolsun herşeye alıştırdı.Zeytinleri yıkayıp yağlamadan saklama kabına koyarız buzdolabını açabildiği için kap önünde oturur zeytin yer yuttuğuda olmuyo değil hani.