Cadilarim, mudbloodlarim, death eaterlarim nasilsiniz?
Abim Eragon Black burada, fazla ugrayamiyorum.
Afitettesinizdir insallah masallah...
Trailer'dan baska da yeni bir haber yok sanirsam HP dunyasinda???? Di mi?
Operim.
Operim.
ne yaratici insanlar var.gecmis sayfalara goz gezdiriyordum,bayildim ben bu habereharry_potter yazdı:
Hagridimizin başına gelenler!
Yeni Zelanda polisi, yasalar gereği 18 yaşından küçüklerin fotoğrafını kullanamadığı için aradığı hırsızın gerçek fotoğrafı yerine ona çok benzeyen aktör Coltrane’in vesilalık fotoğrafını kullandı.
”Aranıyor.
Bu mahallede faal bir hırsız var. Bu Fotoğraf Harry Potter filmlerinden hatırlayacağınız İngiliz aktör Robbie Coltrane’a ait. Çocukları koruma amaçlı yasalar gereği polis sizin mahallenizde dolaşan 16 yaşındaki hırsızın fotoğrafını gösteremiyor. Robbie Coltrane, hırsız değil. Ama onun 16 yaşında uzun saçlı halini hayal edin. İşte hırsızın fotoğrafı o”
Yeni Zelanda polisi mahalleye dadanan genç hırsızın bisikletle dolaştığını, boş gördüğü evlere camdan girip elektronik eşya, para ve müceveher çaldığını duyuruyor.
İlanda 58 yaşındaki İngiliz aktör Robbie Coltrane’nin esas hırsız olmadığı özenle vurgulanıyor.Zaten iri yarı bir aktör olan Coltrane’nin bırakın pencereden kapıdan bile zor geçeceği aşikar.
İlan başarıya ulaşır, hırsız yakalanır mı bilinmez ama Yeni Zelandalılar, polisin bu yaratıcı yakalaşımını son derece memnuniyetle karışlamışlar.
haber kaynağı
a christmas carol romaninin uyarlamasi miymis film fleur? cok sevdigim bir romandir,karakterlerden scrooge' a bayiliyorum.harry_potter yazdı:
Gary Oldman, Sirius Black Hakkında Konuştu
Gary Oldman, 2009 kışında izleyiciyle buluşacak yeni projesi "A Christmas Carol" hakkında bazı demeçler verdi. Bu röportajda, yanına gelip kendisine soru soran küçük bir Harry Potter hayranından da bahsetti.
"Yanlızca ikinci kez, bir projede birden fazla kez yer aldım. Bunlardan ilki Harry Potter'dı. Azkaban Tutsağı, Ateş Kadehi ve filmin sonunda öldüğüm ZümrüdüAnka Yoldaşlığı..Öldükten sonra tülün ötesine geçtim ve bitti."
Tam bu sırada aklına gelen küçük hatırayı anlatan Oldman ;
"Birgün A Christmas Carol'un çalışmalarına devam ederken, genç bir Harry Potter sever yanıma geldi ve, "Bana Sirius'un Tülün ötesi'nde neler gördüğünü söyleyebilir misin ?" dedi. Onu tekrar yanıma çağırdım ve " Kara Şövalye ve A Christmas Carol" dedim.
Haber kaynağı
bir de bana bagislasin,dimiZey.neP yazdı:
b cocukta pek karizmatik oldu canim, tü tü tü masallahharry_potter yazdı:
Tom Felton (Draco Malfoy)'un yeni filmi Disappeared'dan yeni resimler yayımlandı
Hortkuluk Avcısı
merlin bella teyzsine bagsilasin
narci anne/bella teyze,Serendipity yazdı:
Operim.
sizlere ve eragon dayiya selamlar benden ve draco' dan.
tum cadilara selamlar,
ben bir yandan bulantilarimla,bir yandan da prensesimin gozu mikrop kapmis onunla ugrasmaktan giremedim.artik ikimiz de daha iyiyiz.bebis de iyi mugglelarin 2li test dedikleri seyi yaptirdim bu sabah,merakla sonucu bekliyoruz.bu arada hp dunyasindan bayagi uzak kaldim,geriye dogru okudum okuyabildigim kadar.
bu arada;hermione o resim neymis oyle
Berhudar ol, Guzel Astoria...
Sen nasilsin, Dracomuz nasil? Scorpia (Scorpius'u kiz adina ceviriverdim), minik fasulye nasillar?
Ozledik, gelin de sevelim Voldi Enisteniz ile...
bengi_basaran yazdı:
Operim.
scorpia' yi cok sevdim,bundan sonra kizim hakkinda buraya yazarken scorpia diye yazayim.Serendipity yazdı:
Sen nasilsin, Dracomuz nasil? Scorpia (Scorpius'u kiz adina ceviriverdim), minik fasulye nasillar?
bengi_basaran yazdı:
Operim.
hepimiz iyiyiz.scorpia rahatsizdi gozlerinden,artik daha iyi.biz de ozledik,bulantilarim tamamen gecsin,gelmek istiyoruz.gelmeye karar verdigimizde baykus yollarim.
Bekliyoruz guzel yegenim, Lily'e soyleyeyim de kabak tatlisi yapsin bize...
Kreacher odanizi hazirlamaya basladi bile.
Opuyoruz Scorpia ve fasulyeyi.
bengi_basaran yazdı:
scorpia' yi cok sevdim,bundan sonra kizim hakkinda buraya yazarken scorpia diye yazayim.Serendipity yazdı:
bengi_basaran yazdı:
Operim.
hepimiz iyiyiz.scorpia rahatsizdi gozlerinden,artik daha iyi.biz de ozledik,bulantilarim tamamen gecsin,gelmek istiyoruz.gelmeye karar verdigimizde baykus yollarim.
Küçük cadım Deniz Yıldızı forumunu açtı, bilginize..