20. Sayfa - Toplam 42 Sayfa var BirinciBirinci ... 10181920212230 ... SonuncuSonuncu
Toplam 418 sonuçtan 191 ile 200 arasındakiler gösteriliyor.
  1. En Güzel Klasik Masallar

Mert bu kitaptaki masalları defalarca okutuyor bana.

Kitabı aldığımız bir yıl oldu,durmadan dinlemekten sıkılmadı.

Filmlerini izlediği masallar olduğu için diğer masal kitaplarından daha çok seviyor sanırım.

2. Re: BUNLARDA SON ALDIKLARIM

Ayşegül-Sude yazdı:

Birce'ye almıştım bu kitaptan.

İçindeki resimlere baka baka resim çizerdi.

3. Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi

Birce 2. sınıfa giderken burada açtığım bir forumdan sonra önce sınıf kitaplığına edindik bu seriyi,sonra Birce'ye aldım ben.

Bu akşam Birce'nin elinde görünce birini,önereyim dedim.

Ben üçünün fotoğrafını koydum,seri 11 kitaptan oluşuyor,Günışığı Yayınları'nın.

Re: minecim

0-3 YAŞ için net yayıncılığın resimli kitapları var. oğluma 3 aylık olduğundan beri o resimleri gösteriyordum. şimdi kitap dicek halimiz kalmadı, dişledi parçaladı ama onun sayesinde her akşam kitap okuma saatimiz oluştu.ilk başlarda sadece belli sayfaları göstermemi istiyordu, zamanla ilgisi artı. ben ona anlatırken yaptığım hareketleri öğrendi o da aynılarını yapmaya çalışıyor.

2. müzikli kitaplar var Ebru ve Ercan'ın uyku ve süt, kahvaltı gb seriler. bence ufak çocuklar için kitapları sevdirmek bazı alışkanlıkları edindirmek için faydalı.

3. dokunmalı kitaplar var ama benim oğlum pek rağbet etmedi.

Re: Kitap forumunu çocuklar için de yapalım mı ?

bende yaptırmıştım bundan...çok eğlenceli ve keyifliydi her satırını ezberledi desem..kendisine yaptırmakla kalmadık kuzenlerine ve arkadaşlarına da yaptırmıştık..herkese tavsiye ederim
    pipapipa.com

ebrusevval yazdı:
    arkdaslar daha once yazıldı mı bilmiyorum ama bende size bir site önereceğim.
    www.pipapipa.com.

her cocuk bir masal kahramanı...

bu firma cocugunuza ozel kıtap basıyor. 7-8 adet kalıp oykulerı var sız cocugunuzun bılgılerını verıyorsunuz oykuyu secıyorsnuz 3 gun ıcınde kıtp elınızde.ustelık basım cok kalıtelı ben de bır hafta once ogrendım ve yegenımın dogum gunu ıcın ısmarladım.bugun geldı cok guzel olmus.emınım onunda hosuna gıdecek.

fıyatıda cok uygun 12 ytl.kargo dahıl.

kızım buyusede onada hemen yaptırsa dıye sabırsızlanıyorum..

6. Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Asiri pahalli bu kitaplar. 14 YTL mi olurmus, yuh yani?
    Bir de ustune 5 YTL kargo parasi ( yurtdisi ne kadar Allah bilir) kahramanin resmi basilirsa 1.5 YTL daha.

Soka ugradim fiyati gorunce yani.

canom yazdı:

bende bu iki kitabları aldım,şirkette herkes bayıldı bir sürü sipariş verildi.

ayrıntı için tık tık
    http://www.pipapipa.com/v3/pipapipa/Scripts/detay.asp

7. Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Selinle, Liz Kesslerin Emily nin Maceralari Kitaplarini okuduk. 3 Kitaptan oluysuyor bu dizi, bizim okudugumuz birincisiydi. Cok begendik. almancada +10 yas kitaplar, türkcede *9 yaziyor yazi dili biraz zor geldi Seline bu nedenle beraber okuduk

Emily, kendini bildi bileli, annesiyle birlikte yelkenli bir teknede yaşamaktadır. Babasını hiç görmemiştir. Annesi, garip bir tutuculukla, güzel kızı Emily'yi, başından beri denizden uzak tutmaya çalışmıştır. Genç Emily, havuza bile girmekten korkmaktadır. Bir gün okulda havuzda yüzme dersine katılması izni çıkınca Emily, yaşamındaki büyük dönüşüme de ilk adımını atmış olur. İçinden gelen güdüyle bir gün gizlice limana bağlı tekneden kaçıp denize girer; yüzme bilmeyen Emily'in bedeni denizi tanımaktadır, birden bacaklarındaki değişimi yaşar: bacakları bir balık kuyruğuna dönüşür yavaşça ve Emily denizkızı olur. Bu dönüşümü herkesten bir sır gibi saklayacaktır. Onun hayatı, gündüzleri tekne ile okul arasında, geceleri ise gizlice denizlerde sürecektir. Denizaltı dünyasında olağanüstü serüvenler yaşarken, hiç görmediği babasının da izini bulacaktır.

8. Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Merhabalar,

Konuyu çok beğendim. Şimdiden almayı düşündüğüm bazı kitaplar var. Ben de bu aralar Deniz'in elinden düşüremediği bir kitaptan bahsetmek istiyorum. Oğlum hep kitapları okurken kahramanın ismini Deniz diye okumamı ister. Şimdi kahramanın kendisi olduğu, kapağında adı ve içinde resimlerinin olduğu çok güzel hazırlanmış, harika bir kitabı var. Kitapları siteden sayfa sayfa inceleyebilme imkanınız var. Kitaplar farklı dillerden de sipariş edilebiliyor. Amerika orjinli bir site. Türkiye'de yeni sanırım, sipariş için sadece siteye bir fotoğraf yüklüyorsunuz ve kitabın kahramanı çocuğunuz oluyor.

Ömürboyu saklanabilecek harika bir hatıra.

Kişiye özel hikaye kitapları[img align=right]www.flattenme.com[/img]

9. Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Ben de oğluma hediye ararken görmüştüm bu siteyi. Bence çok güzel bir fikir. Acaba kişiye özel kitap yapan türk firmalar da var mı diye baktım. Varmış. Fiyat ve içerik olarak da düşününce çocuğa verilebilecek en güzel hediyelerden biri bence. 6 yaşındaki oğlum için sipariş verdim. Yüzündeki mutluluğu görmeliydiniz. "Ama anne benim adımı nasıl biliyorlar" diye sordu. Elinden düşürmüyor. Amerak edenler kargamedya.com adresine bakabilirler.www.kargamedya.com/pipapipa

Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

İşbankası yayınlarından "Sakar Cadı Vini" serüvenleri var... Melis kadar ben de seviyorum yani.