bence kiz !!bizim!! edwarda asikS!BEL yazdı:
muhtesem ikilinin ( bu arada bunlar sanki fazla yakin duruyor , ya sizce ) en cilali resimleri..
gözümüz gönlümüz acilsin, hafta sonumuz güzel gecsin.
bende güzel hafta sonlari dilerim
bence kiz !!bizim!! edwarda asikS!BEL yazdı:
muhtesem ikilinin ( bu arada bunlar sanki fazla yakin duruyor , ya sizce ) en cilali resimleri..
gözümüz gönlümüz acilsin, hafta sonumuz güzel gecsin.
bende güzel hafta sonlari dilerim
ben bu gün burda yazılan her şeyi okudum ve sinirden ölüyorum
nedemi
çünkü ben 1. kitabı okudum ve sizler 4. yü bitirdiniz benim dilsizligim yüzünden okuyamıyorum ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
bu sarısın halimle bile ingizceyi cözemiyorum üüüüüüüüü
meshuuur araba buymuş
nasılda güzeller
Kitaplari Turkce okuyan guzeller.
Simdi kitaplar cok tutuldu ya belki cevirilerini hizlandirirlar ve kisa zaman icinde tamaminin cevirisi biter
bencede, birde film ciktiktan sonra artik kimse durduramaz twilghtcilari cabucak cevirirler bence.Simya'ninAnnesi yazdı:
Kitaplari Turkce okuyan guzeller.
Simdi kitaplar cok tutuldu ya belki cevirilerini hizlandirirlar ve kisa zaman icinde tamaminin cevirisi biter
merhaba twilight'i defalarca ters yüz etmis hakiki funlar
hafta sonum 1 ve 2 yi yeniden okumakla gecti. sonra forumlarda breaking dawn avina ciktim.
sonu haric bir cok yeri hakkinda bilgi sahibi oldum. pisman degilim
yeni merak konumsa Edward'in gözünden anlatilacak yeni kitap Midnight Sun..
ilk bölümü ve Edward'in Bella 'nin ölüm haberini aldigi ( rosalie telefonla onu ariyor ) yeri okudum.
müthisti.
ah canim ne de cok aci cekermis cok begendim, BD dan cok Edward'in gözüyle Bella ve vampir olmak nasili okumak istiyorum.
yalaannnn
hepsini biran önce okumak istiyorum,.
sizlerde durum nasil ?!
bizlerinde Breaking dawn partisi yapma vaktimiz gelmedi mi
bence herkes kitabini alsin MSNe gelsin alice gibi parti düzenleyebilecek , evsahipligi yapacaklar araniyor).
bu gife bayildim.
sanirim Mevhibe Jake dogru yanasmis, imzasi onu ele veriyor. hatta Serpil bile jake hayranmis, icimden bir ses bu iste bir is var diyor.
bu gif Jakob Black severlere..
Ay cok kotu buuuuuuuuuuu
Breaking Dawn 4 kitap arasinda 4. sirada benim icin.
Ben cok begenmedigimi soylemek istemiyordum ama soyliycem artik yeter gariiii.
Gerci hepsini bir kere daha okursam iyi olacak ama Breaking Dawn kesinlikle beklefigim kadar iyi degildi. Nefret etmedim, bircok kisi bnefret etmis ama bayildigimi da soyleyemem.
Edward her zaman 1 numara ama Jacob'i eskisinden daha cok seviyorum.
[size=large] DIKKAT SPOILER[/size] iceriyor..
haklisin, bebek konusu bir sartla güzel olurdu. ayol sanki sart koyacak pozisyondayim, neyse
bebek bella insan olarak kalsaydi güzel olurdu. bilemiyorum ama bastan beri bella nin vampir olmasini edward gibi istemiyordum.
bella yada kiziyordum bunun icin, sonsuz ask istegini mi kiskaniyordum ne
karisik bir konu gercekten, en iyisi sakince beklemek ve okumak ama nasil
BD yi okumadan begendim
galiba kendimi hazirladim, beklentilerimin arasinda yine Bella ic dünyasi ve onun sevdigim naifligi oldugu icindir belkide.
haklissin aslinda,.
fazla mükemmel, her tür okuyucu memnun etme cabasi var sanirim. Stephenie fantastik beklentisi olan ve romantizm icin okuyanlari memnun etmek istemistir.
sen niye begenmedin Mevhibe cigim, nesini begenmedin ha sorarim sana
kendimce bir düsünce gelistirdim. Edward ve Bella nin vampir - insan olarak birbirlerine asik olmalarini anlayabiliyoruz, degil mi ?.
hatta neredeyse hepimiz Cullen ailesini normal bizden bir aile gibi görmeye basladik, Stephenie onlari gayet dogal anlatti.
onlarin hisslerini , yaptiklarini, herbirseyi kabullendikte mutlu sona alismak güc olmasa gerek.
bence ikisi asik olabiliyorsa mutlu son ve hatta bebek fikrini yadirgamiyorum,. fakat bebek- Jake konusu duymak bende kötü tat birakti. bu konuya alismam icin okumam gerek.
not : gifi gördügümden beri gülüyorum, ne yaratici edward funlari varmis