Bilinmeyen numaralardan bulabilirsin belki Demet,oturduğu semti biliyorsan.begonvil yazdı:
Emele ulaşamadım...telefonu hic kimsede yok ..belki bugun girer diye forumu önde tutmak istiyorum ..
özel mesaj da attım.umarım forumu görür ..
Bilinmeyen numaralardan bulabilirsin belki Demet,oturduğu semti biliyorsan.begonvil yazdı:
Emele ulaşamadım...telefonu hic kimsede yok ..belki bugun girer diye forumu önde tutmak istiyorum ..
özel mesaj da attım.umarım forumu görür ..
Emel'e ulaştım..Demet'i arayacak
arkadaşlarım saol.. ne kadar mutlu oldum düşünüldüğüme...
saolun , demete mesaj attım . bendeki tel 505 ama hatlardan ulaşılamıyor. sitedeyim hep. ay vallahi çok mutlu oldum ...hani herkesin çabalamasına .. tek tek teşekkür ederim.
sevgiler saygılar
gülhan abla ,
çok özür dilerim ben sana tel. gülhan diye hitap ettiğim için. inan önce tanımadım. sonra sen siteden değince ..
kadar aklım yoğun ve doluki.. özür dilerim. özelden yazayım dedim ama error verdi. tekrar özür dilerim hitap tarzım için...
ay canım rica ederim,hiç önemli değil..dert ettiğin şeye bakeatar yazdı:
gülhan abla ,
çok özür dilerim ben sana tel. gülhan diye hitap ettiğim için. inan önce tanımadım. sonra sen siteden değince ..
kadar aklım yoğun ve doluki.. özür dilerim. özelden yazayım dedim ama error verdi. tekrar özür dilerim hitap tarzım için...