31. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 2129303132334181131531 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 301 ile 310 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: ...TWILIGHT serisi...

Serendipity yazdı:
    Evet, hatta cocuklarini yuzme dersine goturmeden onceki ruyasina dayanarak yazmis.

Bu arada Edward Edward dediniz (Mevhibeeee), Eduardo kasirgasi geliyormus buraya...Bu kadar hayran kitapcilari doldurursa olacagi buydu.

Biri beni yavaslatsin, kitabi birakamiyorum, ihmal ediyorum herkesi, cocuklar sumuklu, yalinayak dolasiyorlar, evde yemek yok...
    KAsirganiz hayirli olsun. Dikkat edin kendinize.

Seni durduramam, durumun gayet normal.

Evdekiler 1 hafta ac kalirsa birsey olmas.

Re: ...TWILIGHT serisi...

ladybug yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Evet, hatta cocuklarini yuzme dersine goturmeden onceki ruyasina dayanarak yazmis.

Bu arada Edward Edward dediniz (Mevhibeeee), Eduardo kasirgasi geliyormus buraya...Bu kadar hayran kitapcilari doldurursa olacagi buydu.

Biri beni yavaslatsin, kitabi birakamiyorum, ihmal ediyorum herkesi, cocuklar sumuklu, yalinayak dolasiyorlar, evde yemek yok...

KAsirganiz hayirli olsun. Dikkat edin kendinize.

Seni durduramam, durumun gayet normal.

Evdekiler 1 hafta ac kalirsa birsey olmas.

serendipity ye )

cocuklarin perperisan, evin duman, kendimizin corba olmamizin tek nedeni Bella& Edward ikilisine minnetariz degil mmi
    evet evet yeter ki onlar ask dolu , sonsuzluga ulassinlar. sonsuz ask bunu düsünmek bile güzel, günü kurtariyor.

mevhibe :

stephenie yi anlatmissin ya, aklima hemen baska biri daha geldi.
    serpil ve stephenie o kadar benzerlik gösteriyor ki
    hersey esit, cocuk sayisi, yasanilan ülke, kabiliyet, hayal gücü, aska sonsuz güven... evlilik kurumuna verdikleri önem cok benzer. bu durumda serpil den bir ask romani bekliyoruz degil mi arkadaslar.
    kitabi alinca izini kaybettirdi. edward gibi maharetim olsa yanina gitsem. onu korkutsam
    belkide onlarla birlikte balayindadir ) kimbilir ..

eclipse nin minicik son bölümüne geldim, dün kitabi uzatmak icin kendime bir ton bahane buldum. bugün bittiyor ve devami icin uzun bir sürec baslayacak.
    filmle ilgili yeni haber, video haberiniz varsa cok sevinirim.
    görüsmek üzere twilight kadinlari ;
    ben avlanip gelecegim ...

3. Re: ...TWILIGHT serisi...

S!BEL yazdı:

mevhibe :

stephenie yi anlatmissin ya, aklima hemen baska biri daha geldi.
    serpil ve stephenie o kadar benzerlik gösteriyor ki
    hersey esit, cocuk sayisi, yasanilan ülke, kabiliyet, hayal gücü, aska sonsuz güven... evlilik kurumuna verdikleri önem cok benzer. bu durumda serpil den bir ask romani bekliyoruz degil mi arkadaslar.
    kitabi alinca izini kaybettirdi. edward gibi maharetim olsa yanina gitsem. onu korkutsam
    belkide onlarla birlikte balayindadir ) kimbilir ..

eclipse nin minicik son bölümüne geldim, dün kitabi uzatmak icin kendime bir ton bahane buldum. bugün bittiyor ve devami icin uzun bir sürec baslayacak.
    filmle ilgili yeni haber, video haberiniz varsa cok sevinirim.
    görüsmek üzere twilight kadinlari ;
    ben avlanip gelecegim ...
    Sibel,

Yoksa Serpil Stephenie mi?

Degilse bile bir kitap yazsin en azindan bizim icin.

Bu arada bunlara bakabilirsin belki.

http://www.twilightthemovie.com/

Video gallery'e tiklarsan. Twilight filminin 2 fragmanini ve 2 ayri videoyu daha bulabilirsin.

Forumun ilk sayfalarina eklemistim bir suru video. Onlara da bir bak istersen.

4. Re: ...TWILIGHT serisi...

günaydin vampirler

Amerika ve Avustrulaya takimina bir soru: yeni kitap kac sayfalik

gece rüyamda gördümde, 100 sayfalik kücücük bir kitapmis.
    nasil kiziyorum stephenie ye, insan bunu kitap diye cikarmaya utanir diyorum kendi kendime
    inglizce kitabini almisim birde, anlamadigim halde okumaya calisiyorum

5. Re: ...TWILIGHT serisi...

Ah yazik sana.

Neyse 6 ay cabuk gecer merak etme, gecirecegiz bir sekilde.

Kitap 754 sayfa. Evek yanlis gormedin 754.

Ben 348. sayfadayim Zeynepcan.

Zey.neP yazdı:
    günaydin vampirler

nasil kiziyorum stephenie ye, insan bunu kitap diye cikarmaya utanir diyorum kendi kendime

6. Re: ...TWILIGHT serisi...

Sibbeeellllllllll

dördüncü kitabin kapagi cikmis sonunda, cook güzel, tam olrak digerlerine uyuyor bence.

kitabin adida, "Biss zum Ende der Nacht", harikkaaaa, cok sevindirik oldum, dahada bir arttik simdi heyecanim.
    offf offff, gel 14 subat gel.

nekadar sacma dimi 6 bucuk ay bekletmeleri, koskoca harry potter kitaplari bile 3 ay cevrilmisti. bekletmelerinin tek nedeni diger 3 kitap gibi sevgililer gününde cikmasi.
    bana ne canim sevgililer gününden. sanki bana sevgilim hediye edicek kitabi, haaa sanki edwardi hediye edicekler bize

bella und edward

7. Re: ...TWILIGHT serisi...

ladybug yazdı:
    Ah yazik sana.

Neyse 6 ay cabuk gecer merak etme, gecirecegiz bir sekilde.

Kitap 754 sayfa. Evek yanlis gormedin 754.

Ben 348. sayfadayim Zeynepcan.

Zey.neP yazdı:
    günaydin vampirler

754 sayfami

oh ohhh ohh, ellerini birbirine sürtme ikonu
    yasadik desene, sende yarilamissin bakiyorumda.
    bugün amazonda yanlislikla, bir kac degerlendirme okudum ama off yaa, napsam internetle alakami kessemmi ne

8. Re: ...TWILIGHT serisi...

Bence internetten 4. kitapla ilgili hicbirseye bakma Zeynep'cim. Kitap cok guzel. Okumadan bozulursa cok uzulurum.

Ben hala bakmiyorum sitelere, hicbir sekilde arastirmiyorum. Podcastleri dinlemiyorum.

Cunku biliyorum ki insanlar coktan okuyup tartismaya basladilar bile. Ben hicbirsey bilmek istemiyorum. Sadece okumak istiyorum.

Re: ...TWILIGHT serisi...

Zey.neP yazdı:
    Sibbeeellllllllll

dördüncü kitabin kapagi cikmis sonunda, cook güzel, tam olrak digerlerine uyuyor bence.

kitabin adida, "Biss zum Ende der Nacht", harikkaaaa, cok sevindirik oldum, dahada bir arttik simdi heyecanim.
    offf offff, gel 14 subat gel.

nekadar sacma dimi 6 bucuk ay bekletmeleri, koskoca harry potter kitaplari bile 3 ay cevrilmisti. bekletmelerinin tek nedeni diger 3 kitap gibi sevgililer gününde cikmasi.
    bana ne canim sevgililer gününden. sanki bana sevgilim hediye edicek kitabi, haaa sanki edwardi hediye edicekler bize

bella und edward

günaydin twilightin en esasli okuyuculari ))
    Zeynep,
    hem sacma hem eziyet. bu kadar aci cekmek neyin nesi anlamiyorum. ve evet neden 14. subat , zaten sevgililer gününe alerjim var. PR sacmaligina telef oluyoruz.
    satis stratejileri belkide kitabin satisina ters etki edecek.
    ben o zamana kadar ingilizce ögrenirim ayol

ve sevgili zeynep cim
    kesinlikle kitabin kapagi bencede basarili hatta en begendigim twilight serisi kapak resimleri bizimkiler
    resimdeki kadin ve almanca ismi üstüne üstülük BIS(S) denmesi cok yakismis, iyi düsünülmüs.
    cevirinin 4. kitapta baskasi tarafindan yapilacagini okumustum, umarim stephenie yi iyi anlamistir cevirmen.
    birden bire anlatim degisirse kizarim ben, böylede agresif okuyucuyum yani

kitabin 754 ( almanca 864 ) sayfa olmasi pek güzelmis, her sayfa bir ganimet benim icin. bu arada Mevhibe'nin uyarisini yerinde buluyorum spoiler hakkinda ama dün dayanamadim baktim biraz.. pismanim fakat anlarsiniz ki bende az biraz vampirim kitaba dair bir sey duyunca dayanamiyorum. cullen ailesinin yardimina ihtiyacim var.
    egitim sart yok hayir herkese Edward gibi sabirli vampir lazim