27. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 1725262728293777127527 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 261 ile 270 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

S!BEL yazdı:
    serpil iyice leylastigindan ( sorularima ya yanit vermiyor yada gec veriyor ) buradaki twilight cilara sormak istedim.
    1 augustosta cikacak yeni kitap ilk 3 kitabin devami niteliginde mi yoksa yeni bir roman konusu mu ?
    ayrica film sadece alacakaranlik kitabini mi isleyecek yoksa tüm seriyi mi ?

bu kadar )))

bu arada ben neredemiyim,
    alacakanlik ( biss zum morgengrauen , almanca okuyorumda ) in en sahane yerlerindeyim okumaya gec baslamanin faydalari tabii, tüketmeden sindire sindire okuyacagim.. basarabilirsim elbet.
    film almanya da 22 ocakta vizyona girecekmis, cok zaman var cok.

size edward in buzzzz gibi öpücüklerini ve balrengi bakislarini göndererek, hayal dünyasina dönüyorum
    Aman efenim kimler gelmis.

Fena mi oldu bak.... Cevapsiz msnler sayesinde bu foruma giris yapmani sagladim.. Her serde bir hayir varmis,..

2. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Jacob: “I’ll kill you myself! I’ll do it now

Jacob: " Seni ben oldurecegim. Simdi yapacagim."

3. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

Oooooo! Sibel de Twilightci olmus demek. Hos geldin Sibel.

Zeynep. Midnight Sun'in ilk 13 bolumunu yazmis, Breaking Dawn ciktiktan sonra sakinlesince devam edecekmis yazmaya. Ne zaman cikacagi belli degilmis.

4. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

S!BEL yazdı:
    ......
    bu ve bunun benzeri cümlelerde bende Bella gibi nefes almayi unutmusum.. demek biz dünyalilarin nefesi hep kesiliyor böyle romantiklikler karsisinda.
    harika bu ask dolu bölümler dimi bende ayni senin gibi nefes almayi unutuyorum bunlari okudugumda.
    bazi pasajlari kac kere okudum ben bile bilmiyorum.
    kitapda "lichtung" a gidiyorlarya, seattle yerine, o sahneyi cok seviyorum. filmde düsledigim gibi cekilmemis galiba, daha aydinlik bir yer hayal etmistim, ve bir sürü cicek hayal etmistim.

5. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

ladybug yazdı:

Jacob: “I’ll kill you myself! I’ll do it now

Jacob: " Seni ben oldurecegim. Simdi yapacagim."
    kimi öldürecek acaba??, edwardimi?

6. Re: P.S. I Love You.....TWILIGHT serisi...

ladybug yazdı:

Oooooo! Sibel de Twilightci olmus demek. Hos geldin Sibel.

Zeynep. Midnight Sun'in ilk 13 bolumunu yazmis, Breaking Dawn ciktiktan sonra sakinlesince devam edecekmis yazmaya. Ne zaman cikacagi belli degilmis.
    sagol mevhibe gülüm, ben breaking dawni okuyana kadar bitirir herhalde, bide 1 sene onu bekleriz artik.
    offf yaaa ömrü yedi bu kitaplar.

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Zey.neP yazdı:
    rosalie ve dr.cullen oyunculari bencede pek uymamis, rosaliyi oynayan kiz tamam cok güzel, fakat ben cok daha degisik cok daha fakli canlandirmistim gözümde.
    dr. cullende baba rolüne pek yakismiyor bence, emmetle nerdeyse ayni yasit gibi duruyor.
    alice harika bence, tabiki edward ve bellada
    casting banada basarili geldi..., gerci dr.culleni göremedim ama hangisi oluyor acaba.. fragman cok hizli dönüyor secemedim
    Bella ve Edward tam hayal ettigim gibi cikti. gerci Edwardin saclarini biraz daha koyu düsünmüstüm. yüzünüde daha mükemmel daha sakin daha maskülen. ama bizim Edward cok seker bir kerata cikti yahu
    biraz James Dean tarzi var ama cok basarili oldugu belli. Bella nin sürekli anlatigi yandan gülüs, yakin markaji gördüm de bayildim. cuk oturmus oyuncular. hatta Chevy de tam hayalimdeki gibi cikti. renginin solmuslugu bile tuttu.

fragmandaki kisa sacli olan Alice mi ? onu cikaramadim.
    birde Charlie yi cok modern ve genc buldum. benim hayalimdeki Charlie daha muhafazakar tipte bir adamdi.

8. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

sibel bak dr.cullen bu beyfendi, peter facinelli.

bu daha bir güzel resmi

alice bu. ashley greene.

tüm kardesler

rosalie, jasper, alice, edward, emmet.

robet pattisonun tarzini bende james deane bezetiyorum, cook tatli cookk
    charlieyi bende cok daha degisik hayel etmistim, söyle tipik göbekli amerikan erkegi gibi mesela

bak buda james belki görmemissindir diye seyttim

cam gigandet ismi.

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

hhmmm carlislie bey iyimis )
    jasper de tam düsündügüm gibi, emmet degil.
    be´nim anti karekterlerim rosalie ve james. nerden buldun o james resmini, cok sinir. kirmizi gözlü vampir
    cikmasin karsima aksam burada gök delindi sanki, simsekler cakiyor yagmur filan. bende en son ormandaki basebal oyunu ve james in geldigi bölümleri okuyorum.

biraz korktum sanki gerim gerim gerildim..

ama hersey bir yana Edwarda bakinca insan
    edward cullen olmak bu kadar mi yakisir be insafsiz diyor

bu arada jamesi begeniyorsun galiba

10. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

S!BEL yazdı:

bu arada jamesi begeniyorsun galiba
    evveeett

S!BEL yazdı:
    aksam burada gök delindi sanki, simsekler cakiyor yagmur filan. bende en son ormandaki basketbal oyunu ve james in geldigi bölümleri okuyorum.

biraz korktum sanki gerim gerim gerildim..
    dün aksam burdada öyleydi saatlerce sürdü simsek cakmalari.
    basebol oyunu oynuyodu herhal bizim vampirler