Ne demek ya "kilo almışta, vermişte" bilmem ne!
İnsanlar evliliği dış görünüş için mi yapıyorlar!?
Evlilik iki insanın hayat karşısında verdiği mücadeledir. İyi günü var kötü günü var. Çocuk ne olacak peki. "kurusuruma bakma oğlum seni babasız yetiştireceğim çünkü babanın sağ kaşı taşa çarptı yırtıldı artık onu beğenmiyorum, ya da baban şeker hastası oldu bilmem kaç kilo aldı artık ona kimsesizler yurdu baksın, ben gencim güzelim banane hayatın zorluklarından" olur mu öyle şey ya!
Hayatta herşey başımıza gelebilir. Bu tür zorluklarda güvenebileceğimiz tek insan hayat arkadaşımızdır. Her an tetikte mi yaşayacağız? Acaba beni aldatır mı, acaba benden ayrılır mı? Hayatta herkese karşı zaten yeterince tetikte yaşıyoruz, sadece evimiz var rahat edebildiğimiz. Onunda ...... çıkarmayalım.
Ayrıca eşimizin kilosu değişince beğendiğimiz konuşma stili, düşünceleri, bakışları, el-kol hareketleri de mi değişti? Onların bunca yıla yaydığı primi yok mu?
Hayatta cinsel arzular önemlidir fakat tek kriter değildir.
Hayat arkadaşı olmak bambaşkadır. Çocuklarımız ve kendimiz için en iyi destek ve güven alanırdır. Hatta tek yerdir. Çocuklarımız her an acaba annem başkasını beğenir mi, acaba babam şu güzel dul komşu bilmem ne teyzeye vurulur mu diye mi düşünecek artık. Yok daha neler.
Saçmalık bu. Adam p........ miş yemiş bir halt. Söyleyecek bahanesi yok, onu söylemiş. Kadın dememiş mi ya duygularına ne oldu? Duyguların benim kilolarımla ters orantılı mı idi? Daha doğrusu orantısı mı vardı?
Lütfen ya boş muhabbet bunlar.