3. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 59 sonuçtan 21 ile 30 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Eşiniz çok kilo aldığınızı söylese ve ....... Yorumlarınızı bekliyorum ...

Saçma... Bence tek kelimeyle saçma... Herkesin dediği başka sebepler var muhakkak... Bu zaten alenen ortada da asıl soru şu anladığım kadarıyla, eşim bana çok kilolu olduğumu söylerse...

Söylüyor zaten... Evet haklı da, bayağı bir kilo fazlam var doğru. Çabalamıyor muyum kilo vermeye, evet çabalıyorum, ama ondan çok kendim için, sağlığım için, aynaya baktığımda kendimi daha çok beğenmek için, giydiklerimi daha çok yakıştırmak için, daha zinde ve daha hareketli olabilmek için, ikinci hamilelikte alacağım kilolara yer açmak için ve sayamadığım daha bir sürü sebep için... Yalnızca onun için değil ve en çok onun için de değil...

Ama "başkası" fikri girmişse beynine ve varsa içinde öyle bir dürtü; ben manken gibi olsam ne yazar ki! Birçok erkeğin hayali değil midir ki Hülya Avşar?... yine aynı Hülya Avşar değil midir eşi tarafından defalarca aldatılan?... Ya da dünya sinemalarından örnekler yok mudur hepimizi "aaaaa" diye hayretler içinde bırakan?... İçinde varsa ne yapsak boş...

Ama kilolarım yüzünden bu fikir giriyorsa beynine, evet orda durmak ve düşünmek gerek... İşte orda başlıyor çelişki, kendisi de epey kilolu yani benim beynime de öyle bir fikir girmeli mi?... Sırf bu yüzden, kilolu olması sebebiyle... "İyi bir eş, iyi bir baba ama çok kilolu yaaaaa n'apiiim" midir doğrusu? Bunu hangi mantık ya da hangi ahlak kuralı kabul eder ki!

Ve ayrıca bir tespit ve hatta yeni bir soru daha sizlere...

Evlendikten sonra kendini bırakmamak, alan almış satan satmış demeyip hep bakımlı, temiz, çekici olmak sorumluluğu neden sadece kadınlara yüklenmiştir?

Dışarı çıkarken, işine giderken tiril tiril giyinen beyzadeler eve girer girmez "ama ben bunla rahat ediyorum hayatıııııımm" diyerek niye en salaş eşofmanlarıyla oratalarda salınıp dururlar?

Evlenmeden önce hergünkü buluşmalara sinekkaydı traşla gelen beyefendilerin o zamanlar ciltlerinde hiç problem olmuyor da evlendikten sonrayı mı bekliyor hergün traş olmanın verdiği cilt tahrişleri?... O zamanlar hiç ihtiyaç hissedilmeyen "cildimi dinlendirmem lazım" lar niye evlendikten sonra hep gündemde?

Söyler misiniz kaç kadın evlendikten sonra eşi için "TV kumandasıyla birlikte bütünleştiği kanepeden" daha değerli olmadığı duygusu yaşamamıştır?... Hele hele TV'da maç varsa kimileri için...

Ya da kaç erkek işten geldiğinde vicdanını "bütün gün yoruluyorum yaaaa" diye rahatlatıp da soyunup-dökünüp, salaş eşofmanlarını ya da şortlarını giyip kanepeye şöyyyle bir uzanmamıştır?... Kadın işten gelmemiştir ya sanki? Evde bile olsa tüm gün hiç yorulmamıştır ya?... Kendini relax edip şöyle bir uzanmak sadece erkeğin hakkıdır ya?...

Ya da kaç erkek evlenmeden önce bir yerlere gitmek, dışarda yemek için milyonlarca sebep yaratırken, evlendikten sonra çıkmamak için trilyonlarca mazeret yaratmamıştır?...

Ya da kaç kadın evlenmeden önce çiçeklere, hediyelere boğan bir erkeğin evlendikten sonra hiç çiçek getirmeyişine, özel ve önemli günleri unutuşuna tanık olmamıştır?...

Evlendikten sonra kadının kilo almasının da erkeğin kilo almasının da suçlusu neden kadın oluyor? Erkek kilo almış; çünkü karısı iyi bakıyor... Kadın kilo almış; çünkü kendine iyi bakmıyor (?)... Tuhaf değil mi sizce de?...

Neyse sonuçta diyorum ki; evlendikten sonra kendini bırakmak yalnızca kadınlara mahsus değil bence... Erkekler de bu konuda yeterince dikkatli değiller. İlişkiyi beslemek, ilk günkü tazeliği korumak her iki tarafa da düştüğüne göre tek taraf suçlu olamaz...

Ha yine de son olarak diyorum ki; kilolarım yüzünden başkasını bulacaksa YOLU DA BAHTI DA AÇIK OLSUN... En kısa zamanda iade ederler nasıl olsa! (Tabi ben iade kabul eder miyim orası biraz şüpheli!!!!)

Ülkercim ...

Yazının altına ben de imzamı atabilir miyim?

Bu konu beni çok ilgilendiriyor.
    Ben 52 kilo ile evlendim şimdi 75 hatta tatilden sonra belkide almış olabilirim.
    Eşim 13 senelik evlilik hayatımda bir kere olsun bunun lafını bile etmedi.Keşke etseydi,keşke zayıfla deseydi.Belki biraz kırılırdım ama kilo almamaya çalışırdım.Şulenin dedigi gibi kilo alıpta ben memnunum halimden diyen kadın dogru söylemiyordur.Bende diyorum ama eşime daha güzel görünmek te istiyorum,daha çekici olmak istiyorum ama o bana asla diyor ve bana senin sağlıgın bozulmadıgı sürece ben sikayetçi değilim diyor.şulecim sex hayatında da bir değişiklik oldugunu hiç zannetmiyorum.Kadın biraz çilveli olursa erkegin gözü onun fazla kilolarını bile görmüyor.problem yok.Bence aldatma işi kilodan değildir öyle birşey olsa önceden eşine söylerdi muhakkak.....

teşekkürler

ülker

çok güzel yazmışsın çok güzel dile getirmissin.Senin sayende ne kadar essiz bir eşe sahip oldugumu birkere dha anladım.Ben anladım ki ben onu çok seviyorum.Teşekürler sana............

Re: Ülkercim ...

Atabilirsin Özlem'ciğim atabilirsin... Ah aslında daha yazacak çok şeyim var bu konuda da çok sıkıcı olur diye korkumdan kısa kestim. Sevgiler...

sanirim esim kilomu ya da herhangi baska bir olumsuz buldugu yanimi bahane edip benle birlikte olmak istemedigini soylerse ben de Amerikali bayan gibi cocugumu alip esimden ayrilirim...cunku bunun mucadele edecek ya da sorgulanacak bir yani oldugunu sanmiyorum...sonucta hickimse mucadele ile kendini tekrar esine ya da sevgilisine sevdiremez bence...

ama isin aci yani su gizli sakli tutulan yeni asiklar bulunmasi..yani bence bu aldatmalar yerine insanlar acik acik gidip esine artik birlikte olmak istemedigini ve iliskinin bitmesini istedigini soyleyebilmeli...cunku sanirim insani encok uzen guvendigi,sevdigi insanlarin arkasindan isler cevirdigini farketmektir....

umarim kimse bu tur basitlikler yasmaz hayatinda....

Ülkercim ...

Sen yaz valla ben zevkle okurum.

Yazdıklarında neredeyse kendimi buluyorum, oh çok şükür yanlız değilmişim oluyorum ...

Re: teşekkürler

Rica ederim Hilal'ciğim; bu hep böyle olmuştur zaten değil mi? Kötüyü görmeden iyinin kıymetini anlayamayız bizler... Sevgiler...

9. Helaaaaaaaaaall..

Bize yazcak bişi bırakmadın kız Ülker... Ben de parnak basarım valla yazdıklarına...

Ya da kaç kadın evlenmeden önce çiçeklere, hediyelere boğan bir erkeğin evlendikten sonra hiç çiçek getirmeyişine, özel ve önemli günleri unutuşuna tanık olmamıştır?...
    Daha ne diyiiiiiiiiiiim.....

Marine - Neden saklıyorlar söyleyeyim ..

Bir kere derli toplu bir evleri var, yemekleri yapılıyor, çamaşırları yıkanıyor, çocuklara bakılıyor. Hem de onları seven bir eşleri var.

Bunları nasıl kolay terkedebilirsin ki?

Hayat rahat, eğer yeni bir aşka yelken açarsa, ev tutacak, eşya alacak, bakalım yenisi aynı ihtimamı gösterecek mi ona, yoksa bir süre sonra terk mi edecek?

Onun için erkekler evlerindeki düzeni bozmak istemiyorlar bana göre.

Benim bahsettiğim ailede erkek karlıydı, çünkü kadın vatanına döndü ve tüm kurulu düzen ona kaldı. Durumu da iyi zaten ve çocuklara düşkünlük diye bir şey de olmayınca, kaybedecek neyi var ki?