1. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 59 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Eşiniz çok kilo aldığınızı söylese ve ....... Yorumlarınızı bekliyorum ...

Dün bizim sitede bir komşumuzun başından geçen bir olaya şahit oldum ve çok üzüldüm, sizinle paylaşayım istedim.

Bayan amerikalı, bay türk. İki çocukları var, ilkokul çağlarında ..

Bayan gerçekten yüzü çok hoş sarışın mavi gözlü ve kocasıyla aşk evliliği yapmış. Fakat iki doğumdan sonra kadın çok kilo almış ve vermek için de bir çaba göstermemiş (bu arada 36 -37 yaşlarında).

Bir gün adam kalp rahatsızlığı geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Bayan eşinin yanına koşturuyor doğal olarak ve gittiğinde eşinin odaya girmesini istemiyor adam, neden mi aylardır hayatında olan ikinci kadın başucunda çünkü.

Bu arada bizim komşu bayan çocukları alıyor ve eşinin terk edip Amerika'ya dönüyor. Tabi bu arada neden diye sorguladığında, adam çok kilo aldığını ve ona artık hiç çekici gelmediğini söylüyor.

Bu arada bayan Amerika'ya gittikten sonra, adamın kız arkadaşı geliyor ve birlikte yaşıyorlar, bilmiyorum belki de evlendiler ...

Bir an şunu düşündüm, bir gün eşiniz size çok kilo aldın, artık benim ilgimi çekmiyorsun dese siz ne yapardınız?

Ya da kendi kendime soruyorum, bu bayan niye hiç çaba göstermedi diye?

Ve yine sorguluyorum, erkek için kadının kilo alması bu kadar kolay bir aldatma sebebi mi diye?

Re: Eşiniz çok kilo aldığınızı söylese ve ....... Yorumlarınızı bekliyorum ...

bence kilo bahane. altında başka şeyler vardır mutlaka kılıf olarakta kilo seçilmiş.
    hani derler ya hep çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye bu da doğru. kendine bakan insan herşeyden önce kendine saygısı olan insandır diye düşünüyorum. kadın sadece kocası için değil kendisi içinde özen göstermeli. demek istediğim her daim makyajlı olmak ve fönlü olmak değil. temiz olmak, yerine göre giyinmek vs.vs..
    hepimiz çocuk doğurduk. ben feci kilo aldım ilk hamileliğimde toplam 32 kilo!!!
    ama bunları zamanla verdim. 2 hamilelikte ise 16 kilo aldım gene. onları da yavaş yavaş vermeye çabalıyorum. emzirme işimiz bittiği için. ama hiç bir zaman çok kilolu olduğum için kendimi bırakmadım dersem yalan olur. zaman zaman tabiki canım çok sıkıldı giydiklerim olmadı. çirkin durdu. fakat bu ilişkimiz etkilemedi. ne zaman bu konuda canım sıkılsa kendimi çok güzel olduğuma inandırrım. bu da beni pozitif yapar. e ben pozitif olunca etrafıma yaydığım elektirikte dolayısıyla pozitif oluyor. o zaman da sorun yaşamıyorum. yada yaşatmıyorum.
    arkadaşının ilişkisini hiç birimiz bilmiyoruz. ama karısı kilolu diye bence hiç bir erkek başka bir kadına yönelmez. mutlaka başka sebepler vardır ki bununda en büyük sebebi arada ki iletişim kopukluğudur...
    sevgiler

Eşim bana beğenmediği rahatsızlık duyduğu yönlerimi söylerse düzeltmeye çalışırım.Söylemezse sonrada o beğenmediği nedenlerden biri olan kilo yüzünden aldatırsa elimden çekeceği vardır.

Bir çok kadın doğumdan sonra aldığı kiloları veremiyor bazılarının bünyesi geri vermesine engel oluyor suçlu kadın mı yani

Özlem şu adama sinir oldum kadın gitmekle iyi yapmış öyle bir adamla yaşanırmı...

Özlem'cim,

Kimsenin özel hayatını yakından bilemeyiz. Bu nedenle yorum yapmak zor. Anlattığın kadarıyla, adamın karısına olan sevgisi ve ilgisi bitmiş. Anlaşılan aralarında diyalog filan kalmamış. Adamın karısına olan sevgisinin koşulu yalnızca dışgörünüşse, o adam son derece yüzeysel biri. Üzerinde konuşmaya bile değmez...

Ben dört yıl içinde çok kilo aldım Nedenleri karmaşık. Eşim de benim yemeklerimi yiye yiye kilolandı İkimizin birden rejim yapmamız gerekiyor. Birimizin diğerine söz söyleyecek hali yok

Geçenlerde bir dergide okudum vucutlarini begenen eşlerin seks hayatı daha iyi oluyormuş. Çünkü vucudunu seven kişi yatakda güvensizlik yaşamıyormuş. Elbette tartışılabilir bir çıkarım ve istisnaları vardır ama kendi içinde ortalama doğruyu da barındırıyor bence...

Anlattığın duruma gelince; 1.80 boyunda 70 kilo bir adamla evleniyorsun. Sonra bu adam boğazına sahip olamıyor (hastalık, ilaç kullanımı değil bahsettiğim; kişisel irade) ve 100 kiloya çıkıyor. Şimdi bu adamla yatar mısın yatmaz mısın? Etrafında gördüğün hoş adamlara bakar mısın bakmaz mısın?

Doğum vucudu deforme eder. Zayıflasanız bile spor yapmıyorsanız veya genetik ozelliginiz degilse eski sıkılığınız gider. Ama tüm bunlar -yine hastalık vs. hariç- 50 kiloyla evlenen sizin 70 kilo ile hayata devam edebilme hakkına sahip olmanız demek değildir. Kiloyu en başta kendiniz için verirsiniz. Aynadaki "benden" memnun olmak için...Ama elbette ben bu halimle de aynadaki benden memnunum, üstelik birlikte olduğum kişinin de itirazı yok diyorsanız herşey yolundaıdır zaten (kilonun getirdği sağlık sorunları dışında). Siz memnunsanız fekaaat eşiniz durumunuzdan muzdaripse eh birşeyler yapmakda fayda var demektir!

Son olarak; birlikteliğin başından itibaren kilolu olmak ayrı birşey. Zaten oyle kabul ediyorsun. Veya yaşla birlikte artan bir miktar kiloyu kabullenmek vs. Amaaa karşımdaki kişi sırf keyfinden fedakarlık edemediği için 20-30 kilo aldıysa külahları değişiriz... "Zayıfla şekerim" derim. "Ben böyle mutluyum" der. "Iyi de ben senden mutlu değilim" derim. "Eee bana ne" der...Bu bir cevap! Veya "Peki ama nasil yapacağım ki" der bu çözümün parçası olmak isteyen 2. cevap...

Sevgiler,

Figen

Geçmişte yaşadığım tecrübelere göre söylüyorum aslında kilo ile hiç alakalı değil bence aldatma. Ama ben kendi adıma konuşuyorum ben kendimi kilolarımla sevmiyorum. Bir de şuna karşıyım "alan almış satan satmış bu saatten sonra kendime bakmasam da olur" diyenlere. Kadın kilolu ya da zayıf her zaman bakımlı, temiz ve hoş olmalıdır.

İnsan önce kendine güvenmeli ve kendini sevmeli. Bazı insan kendini kilolu sever hani şu şen şakrak hoş sohbet tombul hanımlar vardır. Bayılırım onlara doyamam onlarla sohpet etmeye. Onlar işte kendileriyle son derece barışık ve çevresindeki herkes de onlarla barışık.

Dediğim gibi kesinlikle ve kesinlikle kilo ile alası yok bu işin. Bitmiş adamın hevesi o kadar. Bazı erkekler böyle oluyorlar işte, daldan dala konmak hoşlarına gidiyor.

bence sadece insanın kilo alması boşanma için geçerli bir sebep değil.aldatma için asla..ALDATTIĞI KADIN MANKENMİYMİŞ Kİ.
    çünkü kilo halledilebilecek bir sorun.mutlaka başka nedenleri de vardır.adamın bahanesi bu olsa gerek.
    kadın en doğrusunu yapmış.
    adam karısını zaten gözden çıkarmış.hastane odasına 2.kadını getirerek.
    ama çok yazık ve o kadar da acı bunca yılını verdiğin bir evlilğin bu kadar kolay bitmesi...
    sinirlerim bozuldu...

Bir yazıda okumuştum.Bunu kardiyolog bir abimizlede konuşmuştum.Anjiyo yada kalp rahatsızlığı geçiren Erkek hastaların haraketlerinde değişimler olduğunu kendini genç hissetmeye başladığını genç sevgili peşinde olduğunu giyimini hayatına genç havası verdiğinden bahsetmişti.

BEnzer bir vaka sanırım. Aslında eşi kiloda verse o peşinde olduğu genç hayatı tercih edecektir.

Zeynepciğim ...

Kadın manken gibi zayıf fakat yüzü güzel değil ...

Adam zayıf değil ama balık eti denebilir.

Bu arada Amerikalı bayan o kadar tatlı ve iyi bir insandı ki anlatamam. Türk komşuları ile arası da çok iyiydi.

Çocuklar zaten babadan nefret ediyorlarmış ve onu bir daha görmek bile istemiyorlarmış.

Evet belki arkada bilmediğimiz neler var ...

Yalnız ben şu anda olayı biraz kendi tarafıma getirip ya eşim bana bir gün bu cümleyi sarfederse diye düşünmeye başladım. Gerçi 10 kg. bir fazlam var dese de haksız sayılmaz değil mi?

ultralion ...

Gerçekten dediğin doğru olabilir.