filmci güzel demişti 2 ay önce almıştımladybug yazdı:
Yeni degil ama sevdiklerimden.
Romantik, komik, huzunlu. Guzel film.
izleyeyim artık bare
izleyeyim artık bare
Begenmene sevindim Gulhancim.
bende izledim az önce bitti.merve&irem yazdı:
izleyeyim artık bare
çok güzelmiş bayıldımmm
Just Like Heaven guzeldi Mevhibe, gercekten.
Son batman filmi "Dark Knight" i goren konustugum herkes ama herkes COOOOK begenmis. Izleyen var mi?
Ben en kisa zamanda izleyecegimdir.
Senin begenmene de sevindim Merve.
Izlemedim Neslican. Gormek istediklerim arasinda, ki Batman'i hic sevmem.
Heath Ledger'in performansi super diyorlar, olmese Oscar'a aday gosterilebilirdi diyorlar. En cokda onu merak ediyorum.
Serendipity yazdı:
Just Like Heaven guzeldi Mevhibe, gercekten.
Son batman filmi "Dark Knight" i goren konustugum herkes ama herkes COOOOK begenmis. Izleyen var mi?
Ben en kisa zamanda izleyecegimdir.
Dün gece izledim,bir kaç sitede yüksek puan almış bir film,ama ben pek beğenmedim nedenseladybug yazdı:
Esra'cim bugun seyrettim bu filmi. Cok methedilmisti ama ben o kadar begenmedim acikcasi. Yine de fena degil diyebilirim. 3 yildiz veriyorum ben bu filme. Belki izlemek istersin.Esra_Aytekin yazdı:
Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylar,arkadaşlarımın yaşadıkları acılar epey gerdi beni arkadaşlar...
Gülmeye,kahkaha atmaya,gülerken gözlerimden yaş gelmesine ihtiyacım var...
Bana komedi filmi önerin lütfen.
Aşk Doktoru; bu filmi çok beğendim,bazı sahnelerinde gülmekten krize girdim diyeyim
Daha önce Zeynep tavsiye etmişti diye hatırlıyordum, kaç zamandır bekletiyordum, kore filmleri bazen ruhumu daraltıyor diye cesaret toplamam gerek izlemek için.
Bamya ayıklama sevdasına ne izlesem ne izlesem derken bunu seçtim..
Kim Ki Duk'un filmi.
Duydular ve olaylar konuşmadan bu kadar başarılımı yansıtır!
medip yazdı:
Daha önce Zeynep tavsiye etmişti diye hatırlıyordum, kaç zamandır bekletiyordum, kore filmleri bazen ruhumu daraltıyor diye cesaret toplamam gerek izlemek için.
Kim Ki Duk'un filmi.
Ben oldukca begenmistim bu filmi. Hele hapishande "yokolma" sahnesinde tuylerim upermisti
medip yazdı:
Kim Ki Duk'un filmi.
[/quote]Berna01 yazdı:
Ben oldukca begenmistim bu filmi. Hele hapishande "yokolma" sahnesinde tuylerim upermisti
evet, öyle...
sonrasında daha öncesinde gittikleri evlere sessizce girip çıkmaları ve nihayetinde kadının evine aynı şekilde gelip yukarıdaki sahnenin vcanlandırılışı