7. Sayfa - Toplam 14 Sayfa var BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu
Toplam 138 sonuçtan 61 ile 70 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Bebekler icin kullandiginiz esyalar,tavsiyeler....

pusetımız bu cok memnunum

oto koltugumuz bu 8-9 aylık olana kadar puset uzerınede yıne bu takılıyor.

bıberon avent kullanıyoruz Boran da oldugu gıbı memnunum.

bebek telsızını cok kullanmadık ama hıc sıkayetımız olmadı dıyebılırım bır cok bebek telsızınden ıyı .

ısıtıcı derken neyı kastetdın anlamadım

emzık kullanma ne Boran ne Alisa.

bızım yatagımız bıraz garıp olcu veremıcem oval bır yatak cok aradık burada bır yerde bulduk ve mobılyasını oradan aldık.

Re: Bebekler icin kullandiginiz esyalar..

bunda nasıl emziriliyor ben anlamadım
    medip yazdı:
    olmazsa olmazlar listesine girmeyecek bir şey varsa burada sıraladıklarından o da bebek telsizidir..
    bunu niye söyledim, şunun içindir ki; illa ki herşey dört dörtlük olacak diye bir şey değil bu.
    mesela sterilizatör olmasa da olur, sıcak biberon tutacağı olmasa da olur..
    gir bir bebek malzemeleri mağazasına envai çeşit 'bilmem ne ne yaptırıcısı' göreceksin.

rahatlığın herşeyden önce geliyorsa ve imkanların el veriyorsa tabi ki, neden olmasın.

öncelikle gözeteceğin şey bebeğin güvenliğini gözetleyen malzemeler olmasıdır.

olsa da olur olmasa da olurlara ben bir öneride bulunmak istiyorum; emzirme yastığı, annemin bir arkadaşı diktirmişti ve müthiş rahat etmiştim.
    böyle bir şey:

böyle bir amaç için de kullanılabiliyor daha sonra:

Boyle imis!

İlk kez tüm olarak okuyabildim forumu. Gerçekten güzel bir forum olmuş, be gibi ilk çocuğunu hiç bir şey bilmeden doğuran annelere göreymiş. Ben de tecrübelerimi yazayım aklımda kalanlarla.

Doğumdan sonra oğlum emememişti ve tüm sütüm yataklara akmıştı onun için göğüs pedi çok iş gördü.
    bebek küvetlerinin içine çocuğu havada ve gergin tutan bir bez vardı (tabii orjinal bir şey de ben şimdi adını bilemedim)ondan kullanmıştık, yıkaması kolay olmuştu,
    park yatak hp kullandık, nerdeyse 4 yaşına kadar onda yattı,şimdi yanımızda yatıyor o yatağı her yere taşımak çok iyi olmuştu, çünkü tatillerde filan gittiğimiz evlerde kanepeye yatırıp düşecek mi diye başını beklemek çok sıkıcı.aynı zamanda diğer ahşap yataklardan daha derin olduğu için çocuk büyüyüp de tırmanmaya başladığında düşer mi diye korkmuyorsunuz.
    mama sandalyesi almak bir türlü kısmet olmadı, gerekli bir şey old. düşünüyorum.
    ateş ölçer kulaktan ölçerler yoktu, gerçi şimdi elimle bile şıp diye biliyorum derecesini ama olsun kulaktan çocuğa hissettirmeden ölçmek büyük rahatlık bence.
    telsize gelince biz odasını ayıramadığımız için evde gerekli olmadı ama yatılı gene yatılı gittiğiiz yerlerde çok ihtiyaç duydum gündüz uyumalarında.
    biberon temizleyici de çok kullanılan bir şey.
    göğüs için işe yara bir krem mutlaka doğumdan önce alınmalı, ben bepantene ile filan rezil olmuştum, araştırıp iyi bir şey almak lazım, belki gerek olmaz ama olursa da acilen gerekiyor.

bir de yatılı bakıcı bence

avent magic cream...kesinlikle tavsiye ediyorum

Re: Bebekler icin kullandiginiz esyalar,tavsiyeler....

zeyneb yazdı:
    ben bu aralar birsey ariyorum.. gunda nin yatagi icin ozel yaptirmistim ama hazirlari vardi galiba.
    yataktan dusmeyi onleyen aparatlar var ya.. onlardan. bazali yataklarin kenarina monte edilebilen birseyler olmasi gerek.. bilen goren var mi acep?
    Belki bilen vardir,arada kalmis.

7. Re: Bebekler icin kullandiginiz esyalar,tavsiyeler....

Burada Toysrus da satiliyor kuzen. Oradakinde de olabilir.

SeL@y yazdı:
    zeyneb yazdı:
    ben bu aralar birsey ariyorum.. gunda nin yatagi icin ozel yaptirmistim ama hazirlari vardi galiba.
    yataktan dusmeyi onleyen aparatlar var ya.. onlardan. bazali yataklarin kenarina monte edilebilen birseyler olmasi gerek.. bilen goren var mi acep?
    Belki bilen vardir,arada kalmis.

8. Re: Bebekler icin kullandiginiz esyalar..

bebekler icin kullanilan bir esya degil ama, eklemek istedim buraya.
    hamilelik günlügü, 9 ay boyunca anilarini yazabilir hamileler bu gibi bir kitaba, cok hosuma gitti benim

bu günlük gibi bir dosya.

bebek albümüde cok önemli tabiki.

ilk cocukta cok resim cekiliyor, bir albüm yetmeye bilir ilk yas icin ikincide pek vakit kalmiyor resim cekip albüme yapistirmaya

9. Re: Bebekler icin kullandiginiz esyalar..

biraz tuhaf görünüyor ama, bebek icin cok rahatlaciymis, otomatik olarak embryo posisyonuna giriyorlarmis.
    6 ayliga kadar tavsiye edilmis fakat 3 yasina kadar kullanim müsaitmis.
    selin dogdugunda yeni cikmisti bu banyolar, bana biraz macerali geldigi icin almamistim, sonrada pisman olmustum.

Sealycik benim vazgecemedigim bir tek sey var o da bu bebek tasiyicilari, Turkce ismini bilmiyorum. burada Baby Bjorn markasi cok meshur. ben simya'da ona benzer bir tasiyici kullanmistim, ilk 5 ay hayatimi kurtarmisti bu tasiyici.

yalniz bir iki ay once internette okudum, baby bjorn turu tasiyicilarin bebegin agirliginin tamamini kuyruk sokumuna verdigi icin bunun bebegin omurgasi icin zararli olabileciginden bahsetmisler. ben de baby bjorn yerine Ergo diye bir marka buldum ve bir tane istettim Amazon.com.'dan.bebek oturur pozisyonda oldugu icin agirlik kalcada oluyo kuyruk sokumu yerine.

bu ergo , icine ek bir parca koyup cok minik olan bebekleri de yanlamasina koyabiliyosu tasiyiciya.

Bu da baby bjorn dedigim. aradaki farki gorebiliyorsun di mi?

bir de bu sekilde tasiyicilar var ama bunlari hic denemedim