kocan expelliarmus'dan baska buyu biliyosa yaz suraya guzelim . heheeheee... ayy benim de Bella'ligim mi tuttu ne!!harry_potter yazdı:
Sihir dünyasının gelmiş geçmiş en iyi büyücüsü kocam olduğu için bilmeme ihtimaliniz yok
kocan expelliarmus'dan baska buyu biliyosa yaz suraya guzelim . heheeheee... ayy benim de Bella'ligim mi tuttu ne!!harry_potter yazdı:
Sihir dünyasının gelmiş geçmiş en iyi büyücüsü kocam olduğu için bilmeme ihtimaliniz yok
7 duvel geride filan az biraz Slytherinlik var mi bacim?
Simya'ninAnnesi yazdı:
Yani inanamıyorum. Voldi'yi sizler için öldürdü. Merlin sizi inandırsın Expecto Patronum'u daha 3.sınıftayken yaptı.Simya'ninAnnesi yazdı:
Üfff bir türlü anlaşılamadı kocam.
Sihir dünyasının en iyi patronus büyüsünü yapan adama bunu söylüyorsunuz ya kıskançlığında bu kadarı.
o sahne çekilirken Hermione yanında yokmuş, olsaydı nasıl bakacağını sorardıSerendipity yazdı:
Foto guzelmis, Lilem.
Senin oglan yine alik alik bakiyor ama olsun. Artik pek bir sey beklemiyoruz zaten.
Biliyorsun ona sormadan tuvaletin yolunu bile bulamaz o
Ayyy ben de slyhterrin olma yolunda ilerlemeden susayım
Merlin bana sabir versin yarebbim.
Serendipity yazdı:
Foto guzelmis, Lilem.
Senin oglan yine alik alik bakiyor ama olsun. Artik pek bir sey beklemiyoruz zaten.
Vurun kahpeye yapmissiniz yalniz ben yokken.
Simya'ninAnnesi yazdı:
Ben sana ne diyeyim ki cadi gelin.
Merlin'e havale ediyorum seni.
harry_potter yazdı:
o sahne çekilirken Hermione yanında yokmuş, olsaydı nasıl bakacağını sorardıSerendipity yazdı:
Foto guzelmis, Lilem.
Biliyorsun ona sormadan tuvaletin yolunu bile bulamaz o
Ayyy ben de slyhterrin olma yolunda ilerlemeden susayım
Fleurcan sen My Boy Jack'i seyretmistin degil mi?
Bu fotografi gordukten sonra seyretmemeye karar vermistim ben. Cok komik olmus biyikli hali cunku.
Videonun adi: Harry Potter Half Blood Prince 15 Second Teaser Trailer
15 saniyelik Melez Prens Trailer