9. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 78910111959109509 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 81 ile 90 arasındakiler gösteriliyor.

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

medip yazdı:
    Aman tamam izliycez, evde var, bu forumu gördükçe eşimin başının etini yiyip durdum, bak çok tavsiye ediyorlar izleyelim diyerek.
    Zaman ve mekan uyumsuzluğu yüzünden izleyemedik hala..

Şu bahsedilen kitap da (adını telafuz edemeyeceğim şimdi ) çok gözüme gözüme sokuldu gibi ve merak uyandırdı. Trevanian'ın İnci Sokağı'na başlamasaydım alırdım kesin... de hiç kitaba denk gelmedim buralarda. Türkiye'ye geldi mi acaba?
    Meriçcim benimle hiçbir alakası olmamasına rağmen Sahra'i cediddeki kitapçıya bile baktırdım. Yok yok yok

harry_potter yazdı:
    medip yazdı:
    Aman tamam izliycez, evde var, bu forumu gördükçe eşimin başının etini yiyip durdum, bak çok tavsiye ediyorlar izleyelim diyerek.

Şu bahsedilen kitap da (adını telafuz edemeyeceğim şimdi ) çok gözüme gözüme sokuldu gibi ve merak uyandırdı. Trevanian'ın İnci Sokağı'na başlamasaydım alırdım kesin... de hiç kitaba denk gelmedim buralarda. Türkiye'ye geldi mi acaba?
    Meriçcim benimle hiçbir alakası olmamasına rağmen Sahra'i cediddeki kitapçıya bile baktırdım. Yok yok yok
    Panel kitabevine mi sordun? Ufak bir yerdir orası ama ellerinde olmayan kitapları aynı gün içinde temin ediyorlar tabi varsa yayınevinde.
    Türkiye'de basılmış mı bu kitaplar?
    Ben de dün bizim ordaki bir markette 5ytl stand fiyatlı kitaplar 3ytl'ye inmişti. Karıştırırken 'Çocuklardan Harry Potter'a mektuplar' kitabını gördüm, aklıma geldiniz ama okumuşsunuzdur zaten muhtemelen
    'Opus Dei nedir' kitabını aldım eşime, çok mutlu oldu.

medip yazdı:
    harry_potter yazdı:
    medip yazdı:

Panel kitabevine mi sordun? Ufak bir yerdir orası ama ellerinde olmayan kitapları aynı gün içinde temin ediyorlar tabi varsa yayınevinde.
    Türkiye'de basılmış mı bu kitaplar?
    Ben de dün bizim ordaki bir markette 5ytl stand fiyatlı kitaplar 3ytl'ye inmişti. Karıştırırken 'Çocuklardan Harry Potter'a mektuplar' kitabını gördüm, aklıma geldiniz ama okumuşsunuzdur zaten muhtemelen
    'Opus Dei nedir' kitabını aldım eşime, çok mutlu oldu.
    Net Kitapevi, idefixe, remzi, panel hepsi getireceğine yemin ettiler.

Kitabın ilk cildi türkçeye çevrildi Meriçcim. twilight türkçesi alacakaranlık. Türkiye baskısında bir kız var kapağında. Bulmuştu Staphen Mayer'in sayfasında türkçe kapağını ama bakayım bulabilecek miyim tekrar

4. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Sanirim turkce kitap boyle birsey.Bulmak cok zormus kitabi..Cok az basilmis galiba.Tr de kitaba fazla ilhgi olmadigi icin zaten ikinci ve ucuncu kitaplar cevirilmemis.Ama bazi arkadaslar yayinevi ile temasa gecmeyi planliyorlar ceviri konusunda.

Eger isterseniz, yani bilgisayar basinda kitrap okumayi da deneyeyim derseniz size kitabin turkcesini e-kitap olarak buradan verebilirim.Indiriri adobe reader ya da word uzerinden okuyabilirsiniz.

Sağol Serpil, iyi olur.

Aslında kitaba ilgi olmadı değil ilgi oldu da bulunamıyor hiçbir yerde. Hiçbir kitapçı da demiyor ki "benden istendi nerede bu kitap" diye.

Örneğin ben bir kitapçının başksa bir şubesinde 3 adet olduğunu öğrendim. Oraya gidinceye kadar satılmıştı bile.

Zannediyorum yeni baskısını film yayımlandıktan sonra yapacaklar

6. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Alacakaranlık'ın Tükçe e-book halini ve üçlemenin İngilizce e-book hallerini ekliyorum.

http://www.dosya.cc/Alacakaranl_k.zip.html

http://www.dosya.cc/__leme.zip.html

7. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Yayineviyle konusan birinin yazdiklari..
    drahma yı aradım... ne kadar yetkiliydi bilmiyorum tabii adamla oturup 10 dakika konuştum...

2. bir baskı yapmıcaklarmış alacakaranlığa... çünkü komseptlerinin dışına çıkmışlar...ve okuyucularından tepki almışlar....

zaten o tarz kitapları yayınlamayı bırakmışlar....yayınaldıkları kitap türleri yelpazesini genişletmek için o tarz kitapları basmışlar ama bakmışlar okurlarından büyük tepkiler almışlar bu yüzden o tarz kitapları tekrar basmama kararı almışlar...

hatta dediki adam çok popüler oldu sürekli bizden istiyorlar ama yayın politikamız bu artık dedi...

hangi yayın evi aldı biliyor musunuz diye sordum o dosyalarım evimde bilmiyorum dedi...
    sonra ekledi serinin çeviride olduğunu duymuştum...hatta yazar 4. kitabını yayına sürüyor demişti bende evet 2 ağustosta dedim...

lisansını hangi ajanstan aldınız diye sordum adamda onuda hatırlamıyorum dedi..
    evindeki dosyalardaymış....

yakında çıkar dedi....
    Kitabin cevririsini de baska bir yayinevi almis arkadasslar su an ikinci kitap cevirideymis eger yalan degilse..

Ayrica D&R larda bulunabilrimis.>Siparis verince bir hafta icinde geliyormus.Ne kadar dogrudur bilemem ama.

Ciksin ve bul da sen de oku, Burcincan. Ay dur, e-book'u oku bak, Serpil vermis...

Serpilcim, ayrica haberleri derleyip toplamissin hemen bravo.

Ben ucuncu kitaptayim, Edward beni yedi bitirdi de azicik ara vermistim, bugun basladim yine.

Mevhibe sahnelere donmeden bitireyim diyorum, bir sey der simdi.

9. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Ben ikinci kitabin 5. bolumundeyim Neslicim.Dun geceyarisi uykum kacti baslayim dedim. Ama gidisati sevmedim. Edwardin sesiyle koca kitap gidermi yahu.

Ah Edward vah Edward.

Haftasonu havuzdaydim, uc kadin gordum Twilight okuyan.

Esim birinci kitabi okuyor ama yorumlari ile beni geriyor. Hatun kisi kitabi bu galiba, malum kisi sebebiyle.

serpil-hale-hande yazdı:
    Ben ikinci kitabin 5. bolumundeyim Neslicim.Dun geceyarisi uykum kacti baslayim dedim. Ama gidisati sevmedim. Edwardin sesiyle koca kitap gidermi yahu.