8. Sayfa - Toplam 563 Sayfa var BirinciBirinci ... 6789101858108508 ... SonuncuSonuncu
Toplam 5622 sonuçtan 71 ile 80 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Hohahahahhahahhaa!!!

Yuh!! iyice uctuk kizlar bizim karsi komsunun adi da Edward.Ama kitaptakiyle alakasi yok.Sisman, gbekli kel bisey.
    ladybug yazdı:

HA HA HA

Yaktin bizi Edward

Zey.neP yazdı:
    Gerard Butlernin babasinin adida EDWARD mis biliyomudunuz??
    ahhh edward ahhh

2. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Allalaaa!! Kardesiiiimmmm Ben ne diyom siz ne diyonuz..ben Edward i oynayayn sahis tifilmis dedikce, siz potterli ceteliler gelip gelip cedric midir terlik midir neyse iste ona tifil deme dediniz. Ulen ben nerden biliyim Edwardi oynayan cocugun cedric oldugunu.Durmadan bizim cedric, bizim cedric..Biktim vr en sonunda ben de cedric dedim.Nalcaklar, tongaya dusurmeye calisiyorsunuz ama dusmem..

Burcin, eger kizlar da onaylarsa buradan devam edelim Twilighta ..Ben basligi yavas yavas degistiririm.Sonra tamamen Twilight basligi haline donusur..Mesajlarin basina kitap nuamrasini koyma konusnda cok iyi duusnmussun.Kekse bir spoiler butonu olsaydi sitede, mesajlri saklardik icine. Sorun kalmazdi. Ama senin dedigin gibi yapariz iyi olur...
    harry_potter yazdı:
    serpil-hale-hande yazdı:
    Bu cedric denen tifilin her hareketini ezbere biliyorsunuzdur.
    Cedric'e tifil mı dedin? Hadi Robert ya da Edward neyse de direk sen Cedric'e tifil dedin. Dedin dedin ben gözlerimle duydum

Olmadı şimdi, diğerlerini söyleseydin sadece twilightçıları çağırırdım ama şimdi üzgünüm.

ROWLING ÇETESİİİİİİİİİ!

Siz twilightçılar ayrı bir forum açsanıza rahat rahat konuşmak için. Böylelikle biz okumayanlar okuyuncaya kadar girmeyiz o foruma.

Bir de her mesajınızın üzerine kitap numarasını yazarsanız bizler için iyi olur. Böylelikle 1. kitabı okumuş ama 2. okumamış arkadaş da birinci kitapla ilgili sohpete katılabilir ama 2.yi okumadan öğrenmek durumuda kalmaz.

3. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Zey.neP yazdı:

bana bak serpil (elini beline koymus ikon)
    sen bizim edwarda nasil tifil dersin ayol

tifil nedemek yahu??, sözlüktede birsey yazmiyor
    tifil:Küçük çocuk. Zayıf, ufak tefek.

4. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Zey.neP yazdı:
    rosalie ve dr.cullen oyunculari bencede pek uymamis, rosaliyi oynayan kiz tamam cok güzel, fakat ben cok daha degisik cok daha fakli canlandirmistim gözümde.
    dr. cullende baba rolüne pek yakismiyor bence, emmetle nerdeyse ayni yasit gibi duruyor.
    alice harika bence, tabiki edward ve bellada
    Ahh ahh! Dr.Cullens i Brad Pitt gibi birsey hayal etmistimben.Ama onun da isi basindan asmis..Bebek bakip duruyi..

5. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Simya'ninAnnesi yazdı:

Aman aman tifil mi??? kulaklarim taaaaaa Avustralya'larda cinladi gari. Biz cadi/vampirlerin gazabina ugrayacaksin Serpil

PS I love You forumu nasil Twilight forumuna dondu ama

Edward icin Robert'dan daha mukemmel birini dusunemiyorum. Alice tam yerinde, Rosalie tam hayal kirikligi. Jasper icin sectikleri cocuk cok seker olmasina ragmen ve kitaplari okurken film icin sectikleri cocugun da tipini biliyor olmama ragmen okurken Jasper gozumde daha farkli canlandi

PS I love you'ya gelice. Tam anlamiyla bir Gerard Butler asigiyim zati sadece o yuzden filmi seyretmem lazim. Ama Hillary'nin bu filmde cok kotu rol yaptigi elestirilerini okudum. hani hillary'nin genelde "million dollar baby" falan gibi filmelerde sert , guclu vs kadin rolleri oynadigi icin bu filmdeki seker kiz rolunde cok yapmacik oldugunu yazmislar. Filmi seyredenler ne der?? Gerci ne farkeder, Garard varken kimin gozu Hillary'i gorur?
    Hah!! Aborjinler de ikilesti.TAm oldu . .Baska gelecek var mi arkadaslar.. Hem ben de wampir sayilirim.. Bosverin siz.Benim gucum hepinizi haklamaya yeter.

P.S I love you konusunda tereddut etmek de haklisin.Gerard gibi baby face bir doga harikasinin karsisinda Hillary gibi hatlari erkeksi bir kadin biraz acayip gibi gorunse de bence siritmamis o kadr. Filmi anlatmak istemiyorum ama zaten matemdeki ve gecmisinin - babasinin kendilerini birkip gitmesinin- izlerinden kurtulamayan karamsar bir kadin. Bu yuzden role uymus.Bu arada Hllary ile Asi dizisindeki Suheyla arasindaki korkunc benzerlik bu filmde o kadar dikkatimi cekti ki anlatamam. Bir de karaoke sahnesinde gormeni tavsiye ederim HIllary baciyi.. Dokturuyor bence.Ve orada Gerardin onu izlerken ki verdigi tepkilere kocaman bir dikakt diyorum. Hem sen ne yapacaksin basroldeki kadini..Istersen onu es gecipo direk Gerard a yogunlas. Baska da birsey izlemeye gerek yok zati..

6. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

Yalniz. su bakis, su gulus milyonlara deger ...

7. Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

serpil-hale-hande yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    rosalie ve dr.cullen oyunculari bencede pek uymamis, rosaliyi oynayan kiz tamam cok güzel, fakat ben cok daha degisik cok daha fakli canlandirmistim gözümde.
    dr. cullende baba rolüne pek yakismiyor bence, emmetle nerdeyse ayni yasit gibi duruyor.
    alice harika bence, tabiki edward ve bellada
    Ahh ahh! Dr.Cullens i Brad Pitt gibi birsey hayal etmistimben.Ama onun da isi basindan asmis..Bebek bakip duruyi..
    bende brad pitt i hayal etmistim
    yasssIIk ya adama

Re: P.S. I Love You..... Izlemis miydiniz?

serpil-hale-hande yazdı:
    Hah!! Aborjinler de ikilesti.TAm oldu . .Baska gelecek var mi arkadaslar.. Hem ben de wampir sayilirim.. Bosverin siz.Benim gucum hepinizi haklamaya yeter.
    Bak seeeeeeeennnnnn Vampir cadıya karşı! Site hareketlenecek sayenizde.

serpil-hale-hande yazdı:
    Yalniz. su bakis, su gulus milyonlara deger ...

Cedric hep güzel bakar ve gülerdi zaten.

İmza: Kitabı hala okuyamamış haset cadı

Aman tamam izliycez, evde var, bu forumu gördükçe eşimin başının etini yiyip durdum, bak çok tavsiye ediyorlar izleyelim diyerek.
    Zaman ve mekan uyumsuzluğu yüzünden izleyemedik hala..

Şu bahsedilen kitap da (adını telafuz edemeyeceğim şimdi ) çok gözüme gözüme sokuldu gibi ve merak uyandırdı. Trevanian'ın İnci Sokağı'na başlamasaydım alırdım kesin... de hiç kitaba denk gelmedim buralarda. Türkiye'ye geldi mi acaba?