28. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1826272829303878 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 271 ile 280 arasındakiler gösteriliyor.

Re: gülhan

izlemek isteyipte henüz izleyemediğim filmlerin başında geliyor öylece cd-case'de bekliyor garibim. İyiki hatırlattın, haftasonu seyredelim bari eşimle
    gülhan.e yazdı:

2007 yapımı gerçek hayattan alıntı bu korku gerilim filmini de tavsiye ediyorum..

Anestezi - Awake

[img align=left]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/anestezi-b.JPG[/img]

vay bea diyebilceğiniz filmlerden bir tanesi

Tür : Gerilim / Dram
    Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
    Yönetmen : Joby Harold
    Senaryo : Joby Harold
    Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
    Müzik : Samuel Sim
    Yapım : 2007, ABD

Oyuncular

Hayden Christensen (Clay Beresford) , Jessica Alba (Sam Lockwood) , Terrence Howard (Dr. Jack Harper) , Lena Olin (Lilith Beresford) , Christopher McDonald (Dr. Larry Lupin) , David Harbour (Dracula)

Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ama anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar.

İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.

Re: The Lost Room - Mini Dizi

Şule,

Lost Room'u geçen denk geldi izleyeyim dedim,ama başını izlemediğim için birşey anlamadım..Artık netten izlerim bir ara..

Zodiac'ı izle mutlaka korkunç bi tarafı yok

Bide Anesteziyi kardeşim izledi,ucundan kıyısından izleyeyim dedim içim bi hoş oldu devamını getiremedim

Ben hem sana hem de ,gerilim korku severlere bir film tavsiye edeyim..benim gibi hop oturun hop kalkın

4. Re: The Lost Room - Mini Dizi

Ben de Heral and Kumar/ White Castle ve guantanamo yu rtavsiye edecegim.

White CAstle izlerken gulme krizlerine girmistik.Guantanamoyu izlemedim henuz ama ilki gibisyse hic suphem yok.. Yalniz ikincisi yeni belki turkce dublaji yoktur ama altyazili olarak netten indirebilirsiniz,

guantanamo bay trailer

Gülhancım, Lost Room'u baştan seyretmezsen gerçekten birşey anlamazsın, ama yorumcununda yazdığı gibi dizinin bir bölümü 120dk olduğu için zaman zaman sıkıyor, ama yinede tavsiye ederim. Muhtemelen DVD olarak yoktur (emin değilm), internetten indirmiştik bizde.
    Valla Kadavra'yı seyreden Anestezi'yi hayli hayli seyreder, bence bir an önce seyret
    Hıh bak gene CD-Case'de izlenmeye bekleyen filmlerden bir tanesini daha hatırlatmış oldun, Zodiac ile aynı zamanda indiripte hala seyredemedim Bu hafta sonu ikisini telafi edeyim
    gülhan.e yazdı:
    Şule,

Lost Room'u geçen denk geldi izleyeyim dedim,ama başını izlemediğim için birşey anlamadım..Artık netten izlerim bir ara..

Zodiac'ı izle mutlaka korkunç bi tarafı yok

Bide Anesteziyi kardeşim izledi,ucundan kıyısından izleyeyim dedim içim bi hoş oldu devamını getiremedim

Ben hem sana hem de ,gerilim korku severlere bir film tavsiye edeyim..benim gibi hop oturun hop kalkın

shushu yazdı:
    Gülhancım, Lost Room'u baştan seyretmezsen gerçekten birşey anlamazsın, ama yorumcununda yazdığı gibi dizinin bir bölümü 120dk olduğu için zaman zaman sıkıyor, ama yinede tavsiye ederim. Muhtemelen DVD olarak yoktur (emin değilm), internetten indirmiştik bizde.
    Valla Kadavra'yı seyreden Anestezi'yi hayli hayli seyreder, bence bir an önce seyret
    Hıh bak gene CD-Case'de izlenmeye bekleyen filmlerden bir tanesini daha hatırlatmış oldun, Zodiac ile aynı zamanda indiripte hala seyredemedim Bu hafta sonu ikisini telafi edeyim
    Sağolasın Şule'cim..Bakayım eşimin suyuna gidebilirsem lost room'u indirteyim..Anesteziyi de seyrederim senin harını mı kırıcam bre
    Bide gene dündü sanırım bir film seyrettik korku gerilim..Sutter ,hani Dawson cract'e oynayan bi çocuk vardı o da başrolde oynuyor..

Ve bu akşam da Will Smit'in filmini izledik sinemada,eğlenceli aksiyon bir filmi

Cuma ve cumartesi sinema akşamıydı bizde Nihayet Zodiac ve Disturbia'yı seyredebildik
    Gülhancım, gönderdiğin Zodiac afiş resimlerinden birtanesi 2005 yapımı diğeri 2007 yapımı. Her ikisinide mi tavsiye etmiştin??? Biz 2007 yapım olanı seyrettik, fena değildide gereksiz uzundu gibi geldi bana, Disturbia'yı daha çok beğendim Bende tavsiye ediyorum
    Shutter'ı da indireyim, ama Hancock için biraz daha beklemem lazım
    gülhan.e yazdı:
    shushu yazdı:
    Sağolasın Şule'cim..Bakayım eşimin suyuna gidebilirsem lost room'u indirteyim..Anesteziyi de seyrederim senin harını mı kırıcam bre
    Bide gene dündü sanırım bir film seyrettik korku gerilim..Sutter ,hani Dawson cract'e oynayan bi çocuk vardı o da başrolde oynuyor..

Ve bu akşam da Will Smit'in filmini izledik sinemada,eğlenceli aksiyon bir filmi

Telefon Kulübesi - Phone Booth

[img align=right]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/phonebooth.jpg[/img]

ilginç ve farklı bir film arayanlar için tavsiye olunur, yalnız film boyunca mekan telefon kulubesi, sıkmasın sizi

Tür : Dram / Gerilim
    Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2003
    Yönetmen : Joel Schumacher
    Senaryo : Larry Cohen
    Görüntü Yönetmeni : Matthew Libatique
    Müzik : Harry Gregson-Williams
    Yapım : 2002, ABD , 90 dk.

Oyuncular

Colin Farrell (Stu Shepard) , Kiefer Sutherland (Telefondaki ses) , Forest Whitaker (Yüzbaşı Ramey) , Radha Mitchell (Kelly Shepard) , Katie Holmes (Pamela McFadden) , Paula Jai Parker (Felicia) , Arian Ash (Corky) , Tia Texada (Asia)

Stu Shepard, yolda yürürken bile asistanının yardımıyla iş bağlantıları yapan, bir saniye bile boş vakti olmayan parlak bir reklamcıdır. Sadece özel görüşmelerini belirlediği bir telefon kulübesinden yapmaktadır. Bir gün her zamanki gibi özel görüşmesini yaptıktan sonra kulübeden çıkarken telefon çalmaya başlar.

Shepard, telefon kulübesine girip telefonu kaldırdıktan sonra bulunduğu yerde kalakalır. New York camın önünde akmaya devam etse de, o telefonu kapatamadığı için kulübeden dışarı çıkamaz.

Kulübeyi hedef alan bir seri katil, adamı kontrol etmeye başlar. Silahın kırmızı ışığını alnında hisseden Shepard, bütün emirleri yerine getirecektir. Polis de etrafı sarmaya başlamıştır. Ve bir tanesi bu olayı bitirmeye kararlıdır..!

Telefon Kulübesi özellikle senaryosu ile dikkat çeken, son derece başarılı bir gerilim filmi.

Şule'cim,google arama yaparken farkında olmadan 2005 yapımı zodiac'ın fotoğrafını koymuşum..siz benim bahsettiğim 2007 filmini seyretmişsiniz..eşim bir yerden takip ediyor filmlerin aldığı puanlara göre indiriyor, diğer zodiac filmi 5.6 puan almış o yüzden indirmemiş..
    Bu akşam Wanted filmini seyrettik..Aksiyon severler kaçırmasın derim

10. Re: The Lost Room - Mini Dizi

Bu filmi merak ediyorum Gulhan.

gülhan.e yazdı:

Bu akşam Wanted filmini seyrettik..Aksiyon severler kaçırmasın derim