27. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1725262728293777 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 261 ile 270 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: NARNIA GÜNLÜKLERİ

medip yazdı:

AAA, Nasıl olur? Bizde 2.si olarak 'Caspian Prensi' oynuyor.

bu 3.sü mü ki ne

Biz de en kısa zamanda gidip izliycez zaten ama senin önerini izleyemeyeceğizdir
    Hatta, dün söylemiştim eşime Temmuzda Narnia gelecekti ne oldu diye, başladı dedi. Edip'le izliycez anlayacağın yine
    Alakasi yok Meric'cim.

Narnia filmini yapanlar yapmis bu filmi sadece onu soyluyor.

2. Re: gülhan

Bu cocugu cok begeniyorum ama tirstigim icin filmi seyredemiyorum.

Re: gülhan

ladybug yazdı:

Ben hiç korkmadım Mevhibe Korku gerilim diyo ama çok soft düzeyde kalmış

4. Re: gülhan

gülhan.e yazdı:
    ladybug yazdı:

Mevhibe Zodiac korkunç değil.izle derim ben

5. Re: gülhan

Tamam seyredeyim o zaman.

Bir de Sweeney Todd var tirstigim. Sevdigim aktorler orada ama seyredemiyorum.

canom yazdı:
    gülhan.e yazdı:
    ladybug yazdı:

Mevhibe Zodiac korkunç değil.izle derim ben

Re: NARNIA GÜNLÜKLERİ

ladybug yazdı:
    medip yazdı:

AAA, Nasıl olur? Bizde 2.si olarak 'Caspian Prensi' oynuyor.

bu 3.sü mü ki ne

Biz de en kısa zamanda gidip izliycez zaten ama senin önerini izleyemeyeceğizdir
    Hatta, dün söylemiştim eşime Temmuzda Narnia gelecekti ne oldu diye, başladı dedi. Edip'le izliycez anlayacağın yine
    Alakasi yok Meric'cim.

Narnia filmini yapanlar yapmis bu filmi sadece onu soyluyor.
    hay allah, baktım şimdi de... dikkat etmemişim
    bit kadar yazmışlar, yanıltıcı reklam, şikayetçiyim

7. Re: NARNIA GÜNLÜKLERİ

Yönetmen Robin Swicord
    Oyuncular Maria Bello, Emily Blunt, Jimmy Smits, Amy Brenneman, Hugh Dancy, Maggie Grace, Kevin Zegers, Lynn Redgrave, Kathy Baker, Marc Blucas
    Stüdyo Sony Pictures Home Entertainment
    Dağıtıcı Firma Tiglon
    Kategori Romantik, Dram
    Süre 106 dakika
    Altyazı Ingilizce
    Ses Türkçe
    Konu Beş kadın ve bir adam , ünlü ingiliz roman yazarının sevilen eserlerini tartışmak üzere biraraya geldiğinde, emma, bay darcy ve bennet kızkardeşlerin kalp acısının birbirinden pek de farklı olmadığını farkederler. güveni, duyguyu ve bilgeliği sayfalarda bulurken her biri iş alka geldiğinde kendilerine sormaları gereken tek soru şudur: jane olsa ne yapardı?

bugün izledim bu filmi, tavsiye ederim, filmi anlamak icin jane austen kitaplarini okumus olmak gerekmiyor.

8. The Jane Austen Book Club

Zeynep'cim,

The Jane Austen Book Club filmini ben de cok begendim.

Hatta Pride and Prijudice'i tekrar okumaya basladim.

Sonra digerlerini okumayi planliyorum.

9. Wicker Park

Dün gece izledim bu filmi arkadaşlar.

Çok keyif aldım izlerken,duygusal bir film,heyecanlandırıyor da şimdi ne olacak diye.

İzlemeyen arkadaşlarıma öneririm.

Konu: Şikago’nun Wicker Park bölgesinde yaşayan Matthew birgün çalıştığı işyerinin penceresinden karşı kaldırımda en yakın arkadaşı Luke’a ait ayakkabı dükkanının vitrininine bakan bir kız görür.Artık Matthew onunla tanışmak için her yolu deneyecektir ancak bu ilişkinin bütün yaşamını etkileyeceğinden haberi yoktur.

Matthew ve Lisa birbirlerine aşık olurlar ve kader ağlarını örmeye başlar.Birgün Matthew eve geri döndüğünde Lisa’yı bulamaz.Yok olmuştur Lisa.Sahip olabildiği tek bilgi Lisa’nın dans grubunun yönetmeninden gelir.Lisa Londra’daki bir tiyatro grubundan gelen teklifi kabul etmiştir.Birtek kelime dahi söylemeden terkedilecek kadar değersiz midir Matthew Lisa’nın gözünde? Aşklarının hiçbir anı gerçek değil midir? Aşklarının oluşturduğu bu romantik kasırga artık Matthew’u karanlık bir girdaba sürükleyecektir.

The Lost Room - Mini Dizi

Sinema formunda bu mini diziyi önermem ne kadar doğru bilmiyorum ama, film tadında 3 bölümden oluşan bir mini dizi. Seyretmeye değer diye düşünüyorum

Alıntı:
    Sci-Fi kanalından güzel bir mini dizi daha… Merakla beklenen “The Lost Room” yayınlanmaya başladı. Dizinin beraberinde getirdiği merak ve gizem de reytinglerine yansımış durumda desek yanlış olmaz. Bunun en büyük nedeni de “Six Feet Under” dizisinden tanıdığımız ölüler ile arası çok iyi olan Peter Krause’un bu dizide başrolü oynaması olsa gerek. Çok fazla derine inip spoiler vermeden “The Lost Room”a kısaca değinelim.

Dizi, bir dükkanda oldukça gerilimli bir takas sahnesiyle başlıyor. Takas edilen şeyler ise bir anahtar ve buna karşlık tam tamına 2 Milyon dolar. İşte burada başarılı ve hırslı bir dedektif olan Joe Miller (Peter Krause) ve ortağı Karl Kreutzfeld’ın (Chris Bauer) başına büyük ve tehlikeli işler açacak olan meşhur gizemli anahtar ortaya çıkıyor. Bu anahtar zor da olsa J. Miller eline geçiyor. Miller bu sırrı sadece kendisinin bildiğini zannetmekte fakat ufak kızı Anna (Elle Fanning) anahtarı bir şekilde bulup, bir odayı açıyor. Ve sonrasında J. Miller’ın canı gibi sevdiği kızı ortadan kayboluyor. Bu olaydan sonra J. Miller ve ortağının başına bir takım olaylar geliyor ve Miller kızını bulmak için bu anahtarın gizemini çözmeye çalışıyor. Fakat bu anahtar ile sadece problemi olan sadece Miller değil! Anahtarın peşinde başkaları da var: Jennifer Bloom (Julianna Margulies), Howard “The Weasel” Montague (Roger Bart) ve Karl Kreutzfeld (Kevin Pollak). Bolca merak unsuru barındıran ve seyrederken “Bu da nerden çıktı” lafını sıkça tekrar ettireceği aşikâr olan “The Lost Room” bu ana konu üzerinde şekillenmekte. Dizide bunlara ek olarak dinsel unsurlar da dikkatinizi çekecek. Birtakım doğaüstü ve garip olaylara şahit olacaksınız.

Gizem… gizem… gizem… Nereye kadar gizem olacak dizide henüz belli değil tabi ki. Fakat üç bölüm sonra bu anahtar-oda arasındaki ilişkiyi ve Miller’ın kızını bulabilecek mi sorularının cevaplarını bulabileceğiz. Bu sevindirici bir yönü. Dizinin bana göre tek olumsuz yöne bir bölümünün 120 dk.olması. Sürenin bu denli uzun olmasından dolayı bölümün ortalarına doğru bir sıkıncı bir hal alabiliyor fakat aksiyon ve merak sayesinde az da olsa bu sıkıntıyı dindirebiliyor. Dizi üç bölümlük olduğundan yayından kaldırılması gibi bir sorun yok sanırım. Gizem, merak ve bunun yanında drama da seviyorsanız “The Lost Room” tam size göre bir yapım.

[img align=right]http://www.annecocuk.com/modules/xcgal/albums/userpics/38157/lostroom.jpg[/img]