551. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 51451501541549550551552553561601651 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 5.501 ile 5.510 arasındakiler gösteriliyor.

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Rubert'in yeni filmi Cherrybomb hakkındaki bilgi

Rupert Grint‘in yeni bir filmin kadrosuna katıldığı açıklandı. İsmi Cherrybomb olan filmin konusu ise “kasabaya gelen genç bir kızla ona abayı yakan iki gencin serüveni” olacakmış.

Film henüz yapım aşamasında ve 2009 yılında vizyona girecek.

Bu da yeni kuşum Alexandre..

Nasıl?

3. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

harry_potter yazdı:
    Rubert'in yeni filmi Cherrybomb hakkındaki bilgi

Rupert Grint‘in yeni bir filmin kadrosuna katıldığı açıklandı. İsmi Cherrybomb olan filmin konusu ise “kasabaya gelen genç bir kızla ona abayı yakan iki gencin serüveni” olacakmış.

Film henüz yapım aşamasında ve 2009 yılında vizyona girecek.
    bayiliyorum ben bu cocugun mimiklerine, Driving Lessons trailersini ezberledim artik, yakinda tümüne bakicam bu yeni filminide cok merak ediyorum.

4. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

harry_potter yazdı:
    Harry Potter ve Melez Prens setinde yönetmen David Yates ve Emma Watson ile bir röportaj yaptı. Röportajdan alıntılar aşağıda:

“Harry’nin Ginny’e karşı hisleri var ama bunları ya Ron’un korumacı tavrından karşı ifade edemiyor,” diyor Yates. “Ginny bir keşfetme sürecinden geçiyor. Erkeklerle birlikte özgüven kazanıyor ve daha dışa dönük birisi oluyor. Biraz olgunlaşma işin içine girdiğinden bu oldukça eğlenceli hale geliyor.”

Yates bu iki genç oyuncuya nasıl bir ilişki başlatabilecekleri konusunda da fikir üretmelerini sağlamış.

“Bonnie’ye gidip sen Harry’den hoşlanıyorsun, biliyorsun ki gergin biri ve Ron’un bundan haberdar olacağından endişe ediyor. Ona yaklaşmayı nasıl becerirdin? diyordum.”

İkisi basit bir çözümle ortaya çıkar; Harry’nin aykkabılarının bağı açılmıştır, Ginny bunu farkedip “ayakkabı bağı” der ve eğilip bağlar. “Bu anneye özgü ilgi daha sonra çoğalmaya ve daha seksüel olmaya başlamasıyla değişir.”

Ron ile Hermione arasında gelişen ilişki hakkındaysa şunları söyledi:

“Hermione her zaman Hogwarts’ın en parlak öğrencisi oldu,” yorumunu yapıyor Yates. “O aşk iksiri hakkında konuşmaya başladığı zaman onun bugüne kadar karakterinde hiç görmediğimiz hassas ve saflık derecesindeki romantik yanı görüyoruz.”

Ve Ron ise biraz büyülü çikolata yedikten sonra romantizmin kollarına düşüyor. “O sersemlemiş durumda yakınına gelecek her şeye aşık olabilecek kadar tetikte hale geliyor.”

Ve Harry Ginny öpüşmesinin sonucu ise aşağıda:

“Onlar öpüşmek üzeredir, sonra kahrolasıca Ölüm Yiyenler ortaya çıkar ve her şeyi karışır.”

İçimden bir ses berbat birşey hazırlayacaklarını söyleyip korkutuyor beni
    bu okuduklarimdan sonra
    benim icimdeki seste ayni seyleri
    söylemeye basladi fleur :roll:

Bonnie'ninin herhangi bir problemi olabilir kanaatindeyim.

Fakat David Yates bu sefer filmden epeyce kopacakmış gibi geliyor.

Bir de Steve açıklamış bilmiyorum okudunuz mu "senaryoyu yazarken çıkarmam istenen sahneleri sonradan tekrar eklemek durumunda kaldık, yoksa son filmin anlaşılmayacağını düşündük, artık biraz daha fazla kitaba dönecek gibiyiz"

ne demek bu ya dedim kendi kendime, ne demek kitaba dönecek gibi

6. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

"İkisi basit bir çözümle ortaya çıkar; Harry’nin aykkabılarının bağı açılmıştır, Ginny bunu farkedip “ayakkabı bağı” der ve eğilip bağlar. “Bu anneye özgü ilgi daha sonra çoğalmaya ve daha seksüel olmaya başlamasıyla değişir.”"

Hönk?

ladybug yazdı:
    "İkisi basit bir çözümle ortaya çıkar; Harry’nin aykkabılarının bağı açılmıştır, Ginny bunu farkedip “ayakkabı bağı” der ve eğilip bağlar. “Bu anneye özgü ilgi daha sonra çoğalmaya ve daha seksüel olmaya başlamasıyla değişir.”"

Hönk?
    Hönk ya, David Yates'in illaha kendi istediğim gibi film yapacağım aşkı yüzünden neler göreceğiz diye endişelenmeden edemiyorum.

Sevmediğim tek D harfli adam bu

Hatta sevmediğim tek Davut

Eklemeye devam ediyorum prodüktör David Heymann'ı da sevmiyorum ben

Yates'i kim seçti bilginiz var mı?

8. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

harry_potter yazdı:

Yates'i kim seçti bilginiz var mı?
    Film sirketi sanirim. Yani Warner Bros.

9. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Deathly Hallows filmi, Ron'un geriye donup Harry ve Hermione'yi buldugu yerde ikiye bolunebilirmis.

Bence mahsuru yok. Iki filmin arasi cok olmasinda onemli olan o.

10. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Rupert Grint ve dondurma arabasi.