Öncelikle hepine merhabalar.. aranıza yeni katılmış biri olarak açıkcası kendimi biraz tuhaf hissediyorum çünkü sizleri henüz tanımıyorum.Ama umud ediyorum ki bir çok konuda fikir alışverişi yapıp birçok şeyi paylaşıcaz sizlerle.Benim,19 aylık bir kızım ve biride 9 aylık bir oğlum var.sizlerle öncelikle yardımlaşmak istediğim konu tahmin edersiniz ki mağlesef bu iki dünya tatlısı ufaklıkla baya zorlandığım.çocukların bakımı,evin rutin işleri derken hepsine yetişmem mümkün olmadığı için yaklaşık 1 senedir yabancı uyruklu bayanlar çalıştırdım yatılı olarak.Ancak bu şekilde üstesinden gelebiliyorum bu durumun.bu güne kadar tanıdıklar vasıtasıyla yardımcı buldum.o yada bu sebepten işten ayrılmak zorunda kaldılar yada ben çıkardım.Allah'a çok şükür ki bugüne kadar çok tatsız birşey yaşanmadan çıkmak zorunda kaldılar.bu aralar yeni birini aramaktayım ve ne yazıkki bulamıyorum.Her neyse,sizlerden rıcam KESİNLİKLE güvenilir olmak koşuluyla bildiğiniz bir ajans varmıdır bu konuyla ilgili yardımcı olmak üzere.şimdiden göstereceğiniz alakaya çok teşekkürler arkadaşlar.