snape bir temizlem büyüsü yapar halleder işi lilly hatta gül yaprakları döker başından gül koksun diye
snape bir temizlem büyüsü yapar halleder işi lilly hatta gül yaprakları döker başından gül koksun diye
ayben yazdı:
İğrenç, çok iğrenç. Yağlı saçlarda gül kokusu.ayben yazdı:
Ay Lilly yağlı saçlı ve üstelik slyttherin. Bu adamla nasıl yaşamak istediğini aklım almıyor. Zaten gelmiş 450 yaşına
Seviyos dedik.harry_potter yazdı:
İğrenç, çok iğrenç. Yağlı saçlarda gül kokusu.ayben yazdı:
Ay Lilly yağlı saçlı ve üstelik slyttherin. Bu adamla nasıl yaşamak istediğini aklım almıyor. Zaten gelmiş 450 yaşına
Edward da bize tasinacak hem. Evlat edinecez yalnis anlasilmasin.
Yeni fotograflar cadilar:
Hermonie ile Harry'inin karlı fotoğrafı zannediyorum Albus'un cenazesinden
Draco ne yakışıklı olmuş, Merlin Astoria'sı ile annesi Narcissa'ya bağışlasın Fakat bunun hangi sahne olduğunu hatırlayamadım. Acaba Albus'u öldürmek için karşısına çıktığı sahne mi? Hani Severus araya girmişti, zannediyorum sonlara doğru bir resim.
Diğer yeni resimde David Yates adındaki sinirden öldüğüm yönetmenin karşısında Ginny'nin ve Harry'nin oturduğu yer Kovuk'un (ingilizcesini bilmiyorum, Molly'nin evi) salonu olması lazım. Ginny ya da Harry'nin yattığı odaya benzemiyor. Fakat bu filmde Harry ile Ginny nerede ne zaman öpüşüyorlardı hatırlamıyorum. Noel'den bir sahne arkada noel ağacı var ama bunlar noel tatilinde mi öpüşüyorlardı. E Ginny Dean ile çıkmayı ne zaman bırakıyor ki?
Dolores geçen akşam getirmedin kitaplarımı bari kargoya ver, allak bullak oldu kafam :-x
Hermonie'nin yorumu aklıma geldi
Filmde de güler miyim acaba
Severus Draco'yu sıkıştırmıştı anlatması için, Harry'de görmüştü. Zannediyorum onun devamında bir sahne bu
Lilly,
Luna'nın resmini aşağıya alabilir misin sayfa düzeni kayıyor.
Slughorn, Severus'un yerine iksir derslerine mi giriyordu, iksir dersi değil mi?
Çok merak ediyorum Ginny toplam 7 filmde (son film iki parça ya bu yüzden 7 dedim) 7 cümle kuruyor mu?