Günaydın Çetem,
sabah sabah The Orther Of The Phoenix'i izliyorum.
Lilly haklıymışsın, Dementors geldiği zaman Harry elindeki asayla kalkması saçma olmuş.
Kitapda olup da filmde olmayanlardan biri de Dolores'in müdür olduktan sonra Dambuldore'un odasına geçememesi. Kitabı okumayan biri Dolores'in müdür olduğunu ya anlayamaz ya da neden müdür odasını kullandığını anlayamaz. Keşke kısa da olsa bunu koysalardı.
Bir de Harry Luna ile konuştuktan sonra ortak salona geliyor ve Can I Join You? diyor Hermonie'ye. Luna'nın söylediklerini dikkate aldığını görüyoruz burada. Hatırlıyorsanız Nirgles'lara et verirken "Well, if ı were You-Know-Who I'd want you to feel cut off from everyone else becouse if it's just you alone you're not as much of a threat " diyordu.
Snape'in Dolores'in sorusuna "obviously" demesi
Arkadaşlar kitaplar şu anda ben de yok. Hatırladığım kadarıyla Half-Blood Prince'de Ginny Dean ile çıkıyor. Dean zenci çocuk değil mi?
Bu arada arkadaşlar ismini doğru yazamıyorum bir türlü Kehanet öğretmeni Trelawney varya. Onun muggle hayatındaki eski kocası Gilderoy Lochart'mış onu öğrendim, Lillytanica biliyordur ya diğer cadılara söylüyorum
Yine Seamus'un You Know Who demesine bayıldım, çok güzel söylüyor.
Profesör Trelawney'i Profesör Dambuldore, Trelawney'in annesinin Harry ile ilgili kehanetinden dolayı okulda tutuluyordu değil mi?
Bu arada Harry'nin de original seslendirmede "profesor" demesini çok sevdim, kulağıma çok güzel geliyor. Luna'nın gerçek sesiyle Türkçe seslendirmesi de çok uymuş ayrıca.
Merdivenlerde Minerva ve Dolores'in çekişmesine bayılıyorum. Tüm filmde en çok tekrarlayarak izlediğim sahne heralde orasıdır. Dolores 'Minerva' dedikten sonra Minerva'nın merdivenleri çıkıp 'Dolores' demesine bayılıyorum