Hay ağzına sağlık Nilgün.nerdogan yazdı:
Ben dr. olduğum halde yanıtlamadım. Konunun uzmanı lazım.
Ne terbiyesizsiniz siz öyle?
Toplayın bakalım ağzınızı, sabah sabah aaa.....
Nilgün hanım özel bir doktoru yoksa bile,hangi Devlet hastahanesine gitse,bir jinekolog yardımcı olur mutlaka.nerdogan yazdı:
Üçüncü çocuğuna hamile bir bayanın bir dr.u vardır mutlaka, bizi germeyin artık.
Güzel arkidişim ...
Önce sakin ol hem yardım istiyosun hemide azarlıyosun ..
Burdaki bayanlar seni parçalar bak benden demesi
Çokçok geçmişolsun..
Baz arkadaşlar seni rahatlatmak adına bişiler yazmışlar
ama en iyisi sen bir dr.sor hatta böyle sitelerde d
dr.adresleri var emailat yada hiçolmadı devler hast.git sor
ki içinde rahat etsin..
Tekrar geçmişolsun umarımhiç önemli bişi yoktur..
Gelip özür dilemesini beklerdim ama nerde?umut yazdı:
Arkadaşlar dikkatimizden kaçtı galiba, yani olumsuz düşünmek istemiyorum ama e-yirmili ve yirmili aynı kişi ama farklı nick ile. bir şüphem daha var, onu ayrıca yazacağım, ondan emin değilim
evet çekti hayriye, böyle bir başlığı dün görüp ciddiye almadığım için tıklamamıştım ama forum bugüne kadar gelince nihayet baktım.honan yazdı:
Arkadaşlar dikkatimizden kaçtı galiba, yani olumsuz düşünmek istemiyorum ama e-yirmili ve yirmili aynı kişi ama farklı nick ile. bir şüphem daha var, onu ayrıca yazacağım, ondan emin değilim
sağlık ve acil diye açılan başlıklar buradaki insanlarla alay etmekten başka bi şey değildir.
cevbım olamayacak bir foruma bakmak dahi istemedim..
böyle bir konuya arkadaşlarımın tepkisi nedir merakımdan gşrmiştim.
e-yirmili; yirmilinin eşidir belki..honan yazdı:
üçüncü çocuk falan nerden çıkarıyorsunuz ya ilk çocuğum ve sadece fikir almak için sordum burda herkes soruyor tabiki de doktoruma danışacağım ama doktorum şu an burada değil bilmiyorsanız yada cevaplamak istemiyorsanız cevaplamayın ben sizi sanki illlede cevaplayın demedim zaten yarın gidip doktorumdan öğreneceğim teşekkür ederim herşey için moralimi sıfır ettiniz ya helal olsun teşekkür ediyorum hepinize alkışlıyorum bravo böyle devam edin
üçüncü bir çocuk falan yok
Beni sitede herkes bilir, 1.5 yıldır buraya üyeyim ve hiçkimseye şüpheyle yaklaşmadım. ayrıca zaman zaman hepimiz sağlık konusunda forum açıp bir şeyler soruyoruz ama sizinki çok çok hassas bir konu ve hiç anlayamayacağımız tıbbi terim ve değerler mevcut. kan değeri ya da şeker ölçüm sonucu verseydiniz belki yorum yapılabilirdi ama 3 lü test insanın sık sık yaptırıp da sonucu hakkında bilgi sahibi olabileceği bir test değildir Birkaç gündebu kadar sık siteye girebilen bir kişiden de doktor sitelerine girip oradan daha sağlıklı bilgi alabilmesini(mail yoluyla) beklerdim. Ayrıca benim bugüne kadar tanıdğım tüm doktorlar(ister devlet hastanesi ister özel dr. olsun) bu kadar evhamlandığım bir konu olduğunda mutlaka ve mutlaka telefonda da olsa beni bilgilendirirler ve 1-2 gün belmememi istemezler.
şimdi size yapılacak açıklamalar böyle.ama bunun yanında şunu da yazmazsam rahatlamayacağım. sanal ortam olmasının verdiği rahatlığı kullanarak bize bağıramazsınız. :-x