533. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 33433483523531532533534535543583633 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 5.321 ile 5.330 arasındakiler gösteriliyor.

Re: anısı büyük kalbimizde

Su dakika itibariyle Deathly Hallows'u bitirmis bulunmaktayim.

Yalniz,gecen sefer yetismek icin bayagi hizli okumusum veya odaklanmamisim ki hatirlamadigim bir suru bolum oldugunu farkettim

SeL@y yazdı:
    Su dakika itibariyle Deathly Hallows'u bitirmis bulunmaktayim.

Yalniz,gecen sefer yetismek icin bayagi hizli okumusum veya odaklanmamisim ki hatirlamadigim bir suru bolum oldugunu farkettim
    Ben de öyle, her okuduğumda başka bir detayı farkediyorum.

günaydın. çok yorgunum, zehirli gazlar tüm bahçeye yayılmış, bayılacaktım.

Harry hangi yolla Weasley'lere akşam oturmasına gideceğine her zamanki gibi karar veremediğinden Weasley'ler gelmek zorunda kalmıştır.

Ginny- Klumlar neden gelmedi?
    Ron- Biz tecrübeliyiz, Cho'ya hamileliği konusunda yardım ederdik ama Victor'dan da tırsıyorum abi.
    Herm- Sen mi tecrübeliyiz, Rose'u bir kez parka götürdün ki orada her zamanki gibi tıkıştırmaktan muggle'ların yanında büyü yaptığını farkedemedin Rose'un.
    Ron- Açım abi açım ya
    Herm- Herneyse bir kez de Hugo'ya muggle hamburgeri yedirmeye kalktın. Çocuk sadece 4 aylıktı.
    Harry- Babasına çekmiştir belki. George'un anlattığına göre Ron, Arthur babanın elindeki dondurmayı yalamaya çalışmış 6 aylıkken
    Herm- Cho bir yandan hamileliği bir yandan da Rusya'da olmanın uzaklığı konusunda tedirginlik yaşıyor. Annesini görmek istiyor fakat biz arkadaşlarından da kopamıyor.
    Ron- Cho'nun aynı anda birçok şey düşünmesine hastayım abi ya. Nasıl patlamıyor anlamıyorum.
    Ginny- Evet
    Herm- Çok duygusuzsun Ron!
    Ron- Victor'ı aklıma getirdikçe korku duygum o kadar belirgin oluyor ki bana duygusuz demek yalan oluyor.
    Herm- Bana çok nazik davranmıştı baloda.
    Harry- Çayı hemen mi karıştırıyorum Herm yoksa içtikten sonra mı?
    Ginny-Redocto!

Re zeka küpü

1-Mini Soru 1
    Evcinlerine her öğrenci için kişi başına 250gr. Hindi pişirmeleri söyleniyor. Okulda 4 bina her binada 8 öğrenci ve 7 sınıf olduğunu düşünürsek kaç öğrenciye ne kadar kg./gr. hindi pişirmeleri gerekiyor?

2-Ev cinleri her öğrenci için kişi başına 100 gr. makarna pişirecekler. Bir önceki soruda kaç öğrenci olduğunu buldunuz. Şimdi ne kadar makarna gerekiyor hesaplayın?

1 Peki öğretmenler de makarna yemek isterse ne olacak? 21 öğretmen olduğunu ve herbirinin (Hagrid’in daha fazla yediğini unutmadan) 120 gr.makarna yediğini düşünürsek ne kadar makarna pişirilmesi gerekir?

2 Bulduğunuz sonuca göre:

Öğretmen ve öğrenciler için gereken toplam miktar nedir?

4-Bir önceki sorulara göre...

Makarnanın 2 kg.1 Galleon. Tüm öğrenci ve öğretmenlere almak gerektiğinde ne kadar para harcanır?
    5-Okullar açıldı.Hogwarts'a yeni öğrenciler geldi. Herbirinde 7 sınıf olan 4 Bina ve her sınıfta da 40 öğrenci var. 21 öğretmene de 2 öğretmen daha eklendi. Ev cinleri şölen için kişi başına 200 ml. Balkabağı suyu hazırlamak zorundalar.

Şimdi toplam kaç kişi var?

Kaç litre Balkabağı suyu gerekiyor?

harry_potter yazdı:
    Harry hangi yolla Weasley'lere akşam oturmasına gideceğine her zamanki gibi karar veremediğinden Weasley'ler gelmek zorunda kalmıştır.

Ginny- Klumlar neden gelmedi?
    Ron- Biz tecrübeliyiz, Cho'ya hamileliği konusunda yardım ederdik ama Victor'dan da tırsıyorum abi.
    Herm- Sen mi tecrübeliyiz, Rose'u bir kez parka götürdün ki orada her zamanki gibi tıkıştırmaktan muggle'ların yanında büyü yaptığını farkedemedin Rose'un.
    Ron- Açım abi açım ya
    Herm- Herneyse bir kez de Hugo'ya muggle hamburgeri yedirmeye kalktın. Çocuk sadece 4 aylıktı.
    Harry- Babasına çekmiştir belki. George'un anlattığına göre Ron, Arthur babanın elindeki dondurmayı yalamaya çalışmış 6 aylıkken
    Herm- Cho bir yandan hamileliği bir yandan da Rusya'da olmanın uzaklığı konusunda tedirginlik yaşıyor. Annesini görmek istiyor fakat biz arkadaşlarından da kopamıyor.
    Ron- Cho'nun aynı anda birçok şey düşünmesine hastayım abi ya. Nasıl patlamıyor anlamıyorum.
    Ginny- Evet
    Herm- Çok duygusuzsun Ron!
    Ron- Victor'ı aklıma getirdikçe korku duygum o kadar belirgin oluyor ki bana duygusuz demek yalan oluyor.
    Herm- Bana çok nazik davranmıştı baloda.
    Harry- Çayı hemen mi karıştırıyorum Herm yoksa içtikten sonra mı?
    Ginny-Redocto!
    ron allahım gene baydı değilmi

Balkabakları bu sene verimsiz, başka birşey için..

Hastalık girdi, kırdı-geçirdi.

8. Re: anısı büyük kalbimizde

harry_potter yazdı:
    ladybug yazdı:
    Bir de Harry Marauder Haritasini ne yapti?

Acaba cocuklarina verip yaramazliga tesvik etti mi?

vs vs... boyle ara sira bir suru soru geliyor aklima.
    Albus'a vermedi, olsa ben görürdüm ama James'in yaşı uygun ve James, Harry'nin babası James'e de çok benziyor kişilik olarak. Bence Harry Marauder Haritasını vermez ama James bulup isteyebilir.
    aaa yok james de de yok olsaydi bulurdum ben cünki hem sen benim ogluma yaramazmi dedin simdi HII.

9. Re: anısı büyük kalbimizde

ladybug yazdı:
    harry_potter yazdı:
    Soru= Harry'nin tek başına hiçbir şey düşünemeyen bir adam olduğunu biliyoruz. Ginny'de çok konuşmuyor. Günlük işler nasıl halloluyordur evlerinde acaba?
    Bunu bizim Ginny'e soralim en iyi o bilir.
    salladik gitti

10. Re: anısı büyük kalbimizde

harry_potter yazdı:
    ladybug yazdı:

Ulen ne istiyorsunuz oglumdan beaaaaa!

Sen de gelin olacaksin bir de. Peeeh!
    Seni seviyorum Lilly, ne olur devam edeyim

muck sana

Ginny- Eee ne dedi Hermonie?
    Harry- Herm mesaideymiş, cincücelere neden nüfus sayımı yapılmıyor diye kavga ediyormuş.
    Ginny- Sonuç?
    Harry- Ron dedi ki bırak dağınık kalsın, cincüceler nasılsa ne yapılacağını bilir.
    Ginny- Sen de kızdın tabi bu lafa di mi?
    Harry- Yoo son derece mantıklı geldi
    Ginny- Redocto!

Ron- Bugün yine Harry şömineye geldi
    Herm- Ne sordu?
    Ron- Sifonu tuvalete gitmeden mi gittikten sonra mı çekmeliyim diye sordu?
    Herm- Hmmm bu konu önemli ve detaylı. Eğer tuvalet pisse gitmeden çekmek uygun olabilir yok eğer temizse iki kere çekip israf etmek de doğru değil. Tabi bir de ne yapacağına da bağlı. Büyükse.....
    Ron- Abartma Herm
    Herm- Peki sen ne dedin?
    Ron- Bırak dağınık kalsın, cincüceler nasılsa temizliyor sen ne diye kafana takıyorsun ki

Kavga başlar

Harry her zamanki gibi yine kavga ve taraflar oluşturmayı başarmıştır

eline sagilik fleurcancim