4. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 51 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.

MEVHİBE HANIMA

Merhaba Mevhibe hanım bu konuyu sabah okudum ve beni çok etkiledi ve hala üzerimden atamamışken sizin yazdıklarınızı okudum. Allah yardımcınız olsun Ateş düştüğü yeri yakarmış ama acınızı paylaşıyorum Allah size ve bebeğinize hayırlı-uzun ve mutlu -beraber bir ömür nasip eylesin

Re: Hiç düşündünüz mü, bir gün aniden hesapta yokken gitmek zorunda kalırsanız, kime

Merhaba
    Aranıza yeni katıldım

Şu an 3 yaşında bir oğlum var - doğumdan bir iki ay sonra bende bu korku başladı hemde ne başlama - her gece ağlıyorum aklıma geldikçe işyerinde gözlerim doluyor herkese vasiyet ediyorum - en güvendiğim annem baksın diyorum - eşime de söyledim kayınvalidemler erdekte yaşıyorlar annemler de bana çok yakın oturuyorlar oğluma annem bakıyor - ona en iyi annemin bakacağına inanıyorum

her şeyin hayırlısı gene allahtan
    sevgilerimle...

Meltem&Yiğit (3Yaş)

Re: MEVHİBE HANIMA

Merhaba, çok teşekkür ederim. Kızım sayesinde ayakta duruyorum. Onu en güzel şekilde yetiştirmek de tek amacım. Ona bakarken içim kan ağlasa bile yıkılmamaya gayret ediyorum. Allah kimseye göstermesin. Allah kimseye ölüm acısı vermesin

Re: Hiç düşündünüz mü, bir gün aniden hesapta yokken gitmek zorunda kalırsanız, kime

ARKADAŞLAR
    BUGÜN SÖZLEŞMİŞ GİBİ ÜZÜCÜ AMA GERÇEK OLAYLARDAN BAHSETMİŞSİNİZ.AGLA AGLA GÖZLERİM ŞİŞTİ.YETERRRR
    ZATEN BUGÜN DİET İMİN İLK GÜNÜ SADECE MEYVE SUYU İÇMİŞİM 3-4 BARDAK...
    SEVGİLER

cok duygusallastım bende kardesımı dusundum hep
    eger bır gun olursem dıye
    ve eger olumum boyle erken gelırse acaba derım kendı kendıme cocuguma bakabılırlermı acaba oğlum benı hatırlarmı yazamıyorum ınanın

6. Re: Hiç düşündünüz mü, bir gün aniden hesapta yokken gitmek zorunda kalırsanız, kime

gecen yilmiydi onceki yilmiydi tam hatirlamiyorum.Buralarda tam su Vest Nile Virus(bati nil virusu) nun en siddetli oldugu zamanlar.Bu hastalik sivri sinek sokmasindan olusuyor. her gun haberlerde avuc avuc insanin oldugunu duyuyorduk..
    Bu hastaligin baslangici da yuksek ates, soguk alginligi tarzi bir seyler.
    neyse iki yil once ben birden bire yaz ortasinda soguk alginligi gecirmeye basladim. ve o aksam (hic olmaz) birdenbire 38 derece ates bende. ister istemez hemen o hastalik aklima geldi, belli etmese de esimin de. bir an icin bir kac gunluk omrumun kaldigini dusunmeye basladim.Hemen ilk dusundugum Hale ve Hande ydi.
    o gece ben uyumuyordum,Osman hele hic uyumuyordu..
    basladim gecenin bir yarisi konusmaya..
    Osman, ben gittigim zaman sakin evlenme.Benim cocuklarim uvey anne elinde buyumesin.onunda cocuklari oldugu zaman benim yavrularimi hor gormesin...Eger illaki evleneceksen lutfen kizlarimi anneme birak..onlara en iyi o bakar.. ama lutfen evlenme kimse senin kadar iyi bakamaz kizlarima..
    uzun oldu ama boyle iste...

BABALARINA

işte bu yüzden, sırf bu yüzden belki.....

kim ister, hangi anne düşünür böyle şeyleri? çok kötü bir hikaye bu. bir facia resmen... düşünmek, planlamak, hayal etmek istemiyorum... olmamalı böyle şeyler... dün akşam hayal arkadaşım filmini izlediniz mi? aynı hikaye. çocuk 7 yaşında... canım sıkıldı, zaten darlanıyorum....
    bugün ayşegül le konuştuk. kendine iyi bakmıyor, iyi beslenmiyor, sağlığına dikkat etmiyor, bak dedim, sırf çocukların için iyi bakmalısın kendine. o hesap...

Zeynep

Arkadaşım haklısın kendime hiç bakmıyorum hem annemi üzüyorum hemde Allah korusun birşey olsa çocuklarım üzülecek

Karar verdim ne olursa olsun kendim için değil çocuklarım için kendime iyi bakacağım bakmak zorundayım.Kime emanet edersen et annenin yerini tutarmı Ben en iyisi ilaçlarıma ve yememe dikkat edeyim çocuklarım için..

10. Re: Hiç düşündünüz mü, bir gün aniden hesapta yokken gitmek zorunda kalırsanız, kime

ben kizim dunyaya geldigi ilk gunden beri eger bana birsey olursa diye paranoyalar icindeyim.(kubra hatirlar) en buyuk korkumda esimle ikimize bir sey olursa benim ailemin deilde esimin ailesinin velayeti almasi. Bununla ilgili onlemler almak istiyorum. hala askida yine hatirladim bu yaziyla.. Cok aci ama hayat bu hersey gelebilir insanin basina. cocuklarimizi dusunmek zorundayiz..(