Önümüzdeki ay Fethiye'ye gitmeye karar verdik.Özellikle çocuklar için kaydıraklı, bol animasyonlu ,bizim için denizi güzel otel araştırıyorum.
Tavsiye edeceğiniz otel var mı?
Önümüzdeki ay Fethiye'ye gitmeye karar verdik.Özellikle çocuklar için kaydıraklı, bol animasyonlu ,bizim için denizi güzel otel araştırıyorum.
Tavsiye edeceğiniz otel var mı?
Fethiye' den henüz gelmiş biri olarak yazayım dedim)
Majesty Tuana Park, 4 yıldızlı tatil köyüydü, tesisi yenilemişler odalar, çarşaflar herşey tertemizdi, banyo özellikle, ben çok iğrenirim en temizinden bile her tatilde otel banyolarından fakat burası yenilendiğinden sanırım kendimi evimde hissettirdi
Çok büyük bir tesis, gidemediğimiz restaurantları vardı mesela, fakat gidebildiğimiz restaurant ise bir fecaatti diyebilirim)Burasıda çok büyüktü ama yer bulamıyorduk her öğünde o kadar doluydu otel, yer buluyorduk yemek almaya gidiyorduk gelene kadar yemekler buz, bir birine çok uzaklıkta bir yerleşim vardı yemek bölümünde, masaya gelene kadar yorulması da cabası Yemek alırken ki oluşan kuyruktan bahsetmeyeyim hiç((
Gelelim yemeklere; her gün her öğün kurufasulye ve pilav, brokoli-karnabahar ve havuç haşlama ve spagetti makarna fiksti değişmeyen menü arada 2 çeşit tencere yemeği oluyordu çocuklar için alınabilecek, balık ızgara ve sanırım 2 defada tavuk ızgara çıktı salata bar da zengin sayılırdı kendine göre, ve pide o da her öğün vardı diyebilirim, uzunca bir süre pide yemek istemiyorum mesela ve bol karpuz yedik neyseki çok severim karpuzu...
Çorba oluyordu 2 çeşit çocuklar için uygun
Saat 16.00' da hamburger çıkıyordu, öğlen birşey yemeyen çocuklara iyi oldu, kızım bıkmış oda uzunca bir süre hamburger yemeyeceğim diyordu
Denizi çok güzeldi ama yüzme bilene, iskeleden rahat girilebiliyordu, çakıl taşı ve kumdu sahil, son iki gün çok kirliydi deniz (otlar) girmedim ben, yani ona da bir çözüm bulunabilir diye düşündüm öyle bir tesis için...
Ne uzun olmuş, daha aklıma gelmeyen vardır ama genel profil böyleydi...
Çocuklarla gidilebilecek Fethiyedeki en güzel otel Club lykia World.
Ama bütçeye uygun mevki ve deniz olarak önerebileceğim otel ise ölüdeniz resort otel.
Tuana oteli çalış mevkinde sanırım. çalış plajının denizi suyu güzel değildir.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Bu oteli (Majesty Tuana Park)listemden çıkarıyorum.
İyi ki varsınız......
Dün akşam kızım internette incelemiş. Ölüdeniz Resort Hotel yarım pansiyondu.Eşimla karar veremedik nasıl bir oteldir diye? Önemli olan benim için denizi ve odaların temizliği.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
pınk palas cok hos bır otel
Listeme ekliyorum.
Teşekkür ederim.
fethiye de bos yer olan otel kaldi mi aceb ki?biz mayista yer bulamamistik ta.. :roll:
Bu oteli tavsiye ederim,2 sene önce gitmiştik çok rahat etmiştik.Harika bir aqua parkı var Duru da bizde çok eğlendik.Otel Fethiye merkezde değil fethiye ve ölüdenizin ortasında kalıyor Ölüdenize 10 dakika sanırım Fethiye merkezede 15 dakika mesafede güzel bir otel Kayaköyede çok yakın.Bizim zamanımızda oda kahvaltı idi,akşam yemeğini ister orada ücretli ister dışarda yiyebilirsin,şu anda da oda kahvaltımı bilmiyorum.Biz bu senede uğramayı düşünüyoruz.İyi tatiller.
Grand Üçel Otel
Biz fiyat konusunda pazarlık yapıp epey düşürmüştük ,giderseniz aklınızda olsun hemen hemen çoğu otelle pazarlık yapabiliyorsunuz,size iyi şanslar
Yerel Otel Bilgisi:
Otelimizin merkezinden 15dk yürüyerek 100den fazla barın, restoranın ve dükkanın bulunduğu merkeze ulaşabilirsiniz. Her 10-15dk da bir plaja ve Fethiye’ye giden dolmuşlar otelimizin önünden geçer. Dolmuşa binmek istediğiniz an el işareti yapmanız ve inmek istediğin yerde şoföre söylemeniz yeterlidir. Aynı zamanda ucuz ve çabuk ulaşabileceğiniz taksi de alternatif bir ulaşım aracı olarak kullanılabilir.