canım bizi sevmiyolar demiyelimde bizi çok güzel kullanıyolar diyelim.mertte aynı gezdiriyorum parka bahçeye vs.eğlenecegi yer nerelerse götürüyorum ama nafile o ağlayarak dönüyor eve biz daha bir kaç saat önce yaşadık aynı şeyleri :-x
canım bizi sevmiyolar demiyelimde bizi çok güzel kullanıyolar diyelim.mertte aynı gezdiriyorum parka bahçeye vs.eğlenecegi yer nerelerse götürüyorum ama nafile o ağlayarak dönüyor eve biz daha bir kaç saat önce yaşadık aynı şeyleri :-x
tek çocuk diyenler olmuş
etken ama gerçek nedeni o değil
benim kızlar birbiriyle arkadaş gibiler, ya yoluşuyorlar ya sevişiyorlar pek müdahale de etmiyorum çünkü kavga ettiklerini düşündüğüm anda birden işi oyuna çevirebiliyorlar
amaaaa
doyumsuzluk ayrı birşey
herşeye sahip oldukça istiyorlar ve gerçekten mutlu olamıyorlar, onlar da haklı
markete gidiyorsun her taraf şeker,çikolata,cips..
televizyon izliyorsun reklamlarda aynı abur cubur..
hafta sonu market alışverişi yaptık, markete gidince kızları da sepete dolduruyorum ki herşeye saldırmasınlar
kasaya kadar iyi idare ettim, kasada bir sürü ciklet !!! bensu tutturdu al da al
benim de çok pis inadım var, almazsam almıyorum kendini de yırtsalar çünkü bensu sakızı büyük paketlerde alıyor,hepsini birden ağzına atıyor ve bir süre sonra yutuyor.. sakız mıçıyo resmen
neyse bensu vızılıyo ben hayır diyorum, kasa ilerlemiyor
hüseyin de bana ters ters bakıyor, al ne olacak çocuk ağlamasın diye, hatta sepete sakızı atıyor ben çıkartıyorum, o atıyor ben çıkartıyorum ve en sonunda hüseyin de tutturuyor bırak sepeti gidelim buradan diye !
bir çocuk da benim kocam işte.. hayır diyorum, sepeti de bırakmıyorum sakız da almıyorum bekleyeceksiniz !!
dediğimi yapıyorum ama sonuç olarak elimde iki tane surat asan birey kalıyor, biri kocam diğeri bensu..
işte çocuk ağlamasın diye her istediğini yapınca böyle oluyor, hele hele eşler arasında biri benim kocam gibi herşeye evet diyen se yani "iyi polis"se iş hepten zor
okurken biraz tırsmadim diil hani
cunku Ilgaz da cok fazla oyuncagi olmasina ragmen hicbirinin yuzune bakmayip (bi tek ses cikaran kitaplari seviyor, sagolsun Demet bi tane gondermisti onu sevince ben de bir iki aldim sevdi hepsini) kablolarla, prizlerle, elektrik supurgemle ve utumle oynamayi tercih ediyor (bu arada merak edenlere prizler tabii ki ara kablolari sahici priz diil )
oyuncaklarin yuzune bakmadigi icin artik ben de kestim almayi. nasilsa gercek aletlerle oynamayi seviyor.
lunaparka veya parka falan gittigimizde de biraz oynayip gitmek istedigimiz zaman tutturmuyor. yani bu acidan sansli sayilabilirim belki ama kimbilir emre yasina gelince ilgaz da yapmayacak demek degil ki bu
zor bir durum Füsun'cugum. belki de sen onu oraya birakiyorsun diye tepki yapiyordur ne dersin? emre cok anneci bir cocuk ya hani ondan dedim
Kardeş zamanı..
zannetmem cok mutlular,arkadaslari oldumu aramaz beni emre.yalnizda degiller baslarinda arkadasimin bakicii oluyor hep,aralari cok iyi.
cigdemay yazdı:
okurken biraz tırsmadim diil hani
cunku Ilgaz da cok fazla oyuncagi olmasina ragmen hicbirinin yuzune bakmayip (bi tek ses cikaran kitaplari seviyor, sagolsun Demet bi tane gondermisti onu sevince ben de bir iki aldim sevdi hepsini) kablolarla, prizlerle, elektrik supurgemle ve utumle oynamayi tercih ediyor (bu arada merak edenlere prizler tabii ki ara kablolari sahici priz diil )
oyuncaklarin yuzune bakmadigi icin artik ben de kestim almayi. nasilsa gercek aletlerle oynamayi seviyor.
lunaparka veya parka falan gittigimizde de biraz oynayip gitmek istedigimiz zaman tutturmuyor. yani bu acidan sansli sayilabilirim belki ama kimbilir emre yasina gelince ilgaz da yapmayacak demek degil ki bu
zor bir durum Füsun'cugum. belki de sen onu oraya birakiyorsun diye tepki yapiyordur ne dersin? emre cok anneci bir cocuk ya hani ondan dedim
hepimizzz kardesizzz bu kavgaaa ne diyeee oy oyyynerdogan yazdı:
Kardeş zamanı..
yan çizmee..camomile yazdı:
hepimizzz kardesizzz bu kavgaaa ne diyeee oy oyyynerdogan yazdı:
Kardeş zamanı..
vaaayyy vaayyy...
Sanki Selin'in hareketilerini okuyorum zannettim bir an gerildim yine...
Aynı durum biz de hala var