4. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 48 sonuçtan 31 ile 40 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Bu kadar doyumsuz olunur mu?

tam olarak durum bu...
    yalnizsin,sokakta oynama sansi hemen hemen hic yok kis sezonu haric,hele bu sene su 10 gundur kum kalkmadi havadan :-x arabaya gidene kadar kasinti tutuyor bizi kumdan hele bide alerjik bizimki SIKIYSA cikar disari.
    E gidilen yerlerde elbette babasinin hayrina degil parali ama iyiki var,yoksa kendin icin bisey yapmanda mumkun degil ki,ben emreyi yanima lip alisveris yapamam mevburum birakmaya.
    Mecburiyetin disinda arkadaslariyla eglensin diye de birakiyorum,birakacam tabii evde oturacak hali yok 7/24 ama iste zorlamasa beni,bi tesekkur etse,memnun ayrilsa
    Birde evet bende dusunurum hep hani simdi multimilyoner dgeilzi ve yasadigimzi emmleket icin bu yaptiklarimiz lukste degil orta hali vatandas hayati ama evet ya bi gun bunu da yapamazsam,emre nasil hisseder diye dusunurum.
    Cocuklar yoku da bilmeli ama bu ciddi bir savas,cok saglam sinirler istiyor iste kararlilik hic vazgecmeden kararlilik...Acikcasi bu son sene benim icin zordu,emreyi de saldim cayira netice bu iste,nasil hizaya sokcaz bakalim :roll:
    ASLI yazdı:
    Fusun cum,

Aslinda cok sey yazmak istiyorum ama soyle ozetleyeyim..

1. si bizim buralarda malesef hayat boyle sokakta hayat olmadigindan mecburen kapali yerlerde cocuklarimizi eglendirmek zorundayiz. Bir arkadas ne guzel imkanlariniz var demis ama, is gorundugu gibi degil. Keske burada da yada senin yasadigin yerde de oksijen olsa da cocuklarimiz o parali makinelerde degil de normal bir cocuk gibi sokakta oynasa. Arap ulkelerinde yasam malesef boyle.
    2. si doyumsuzluk konusu evet cocuklarin her istedigini yapmamak lazim doyumsuz oluyorlar ama bazen de oyalamak icin yapmak lazim benim oglum da basimin etini cok yedi o yaslarda ama uzulme duzeliyor.
    Bizim buralarda akraba da olmadigi icin cocuklar bazi seylerden mahrum. Bir arkadasin cocugu musait olacak da gorusecekler vs... Hep birilerine baglisin ..
    Kardes konusuna gelince benim canima tak demisti 8.5 yas ara ile yaptim 1 tane daha artik SIKILDIM dediginde kardesini oyala diyorum
    Sana tavsiyem ege 2. yi dusunuyorsan hemen yap daha fazla gecikme..

Iyiki uzun yazmadim yani

olunur
    dylan cok canli bir ornegi, simdiki aklim olsaydi 2. cocugu daha erken dogururdum bence tek cocuk sendromundan kaynaklaniyor kesinlikle, tek cocuk olunca yat kalk dylan'di hayatimiz simdi 2. cocuk var her istedigi yapilmiyor yavas yavas anlamaya basladi, cok kizdigi zamanlarda oluyor ama hayat boyle

kardesini cok seviyodur kesin
    PENGUIN yazdı:
    olunur
    dylan cok canli bir ornegi, simdiki aklim olsaydi 2. cocugu daha erken dogururdum bence tek cocuk sendromundan kaynaklaniyor kesinlikle, tek cocuk olunca yat kalk dylan'di hayatimiz simdi 2. cocuk var her istedigi yapilmiyor yavas yavas anlamaya basladi, cok kizdigi zamanlarda oluyor ama hayat boyle

Bence sabret bunlar gecici. Mert 10 yasinda eskisi gibi degil artik. Hele o parali yerlere falan uzun suredir hic gitmiyor daha cok kendini ps2 ye veriyordu simdi ondan da bikti sadece runescape oynuyo internette.

Su kum olayi biktirdi burdada etraf sapsari. cikamiyolar disari herkes hasta oksuruk vs.. Ah memleketimin temiz havasi

He bide tesekkur bekleme tabi arkadasi ile oynatiyosun diye onlar senin gorevin cocuk onu fedakarlik olarak gormuyorki normal olmasi gereken bisey gibi geliyor ona..

Bi gun bunu yapamazsam demissin su an icinde bulundugun durum gecici onun icin uzulme istekleri degisecek farkli seyler pesinde kosacak.

Ben de cogu istegini yerine getirmemize ragmen hep a o cok pahali onu alamam yada daha sonra biraz calisiyim o istegin icin para biriktirelim sonra diyordum bazi seyleri boylelikle erteliyodum. Simdi bazi seylerin farkinda artik alinabilir ya da alinamaz diye ayirt ediyor..
    SIKMA canini kisacasi..gececek bunlarda..

camomile yazdı:
    tam olarak durum bu...
    yalnizsin,sokakta oynama sansi hemen hemen hic yok kis sezonu haric,hele bu sene su 10 gundur kum kalkmadi havadan :-x arabaya gidene kadar kasinti tutuyor bizi kumdan hele bide alerjik bizimki SIKIYSA cikar disari.
    E gidilen yerlerde elbette babasinin hayrina degil parali ama iyiki var,yoksa kendin icin bisey yapmanda mumkun degil ki,ben emreyi yanima lip alisveris yapamam mevburum birakmaya.
    Mecburiyetin disinda arkadaslariyla eglensin diye de birakiyorum,birakacam tabii evde oturacak hali yok 7/24 ama iste zorlamasa beni,bi tesekkur etse,memnun ayrilsa
    Birde evet bende dusunurum hep hani simdi multimilyoner dgeilzi ve yasadigimzi emmleket icin bu yaptiklarimiz lukste degil orta hali vatandas hayati ama evet ya bi gun bunu da yapamazsam,emre nasil hisseder diye dusunurum.
    Cocuklar yoku da bilmeli ama bu ciddi bir savas,cok saglam sinirler istiyor iste kararlilik hic vazgecmeden kararlilik...Acikcasi bu son sene benim icin zordu,emreyi de saldim cayira netice bu iste,nasil hizaya sokcaz bakalim :roll:
    ASLI yazdı:
    Fusun cum,

Aslinda cok sey yazmak istiyorum ama soyle ozetleyeyim..

1. si bizim buralarda malesef hayat boyle sokakta hayat olmadigindan mecburen kapali yerlerde cocuklarimizi eglendirmek zorundayiz. Bir arkadas ne guzel imkanlariniz var demis ama, is gorundugu gibi degil. Keske burada da yada senin yasadigin yerde de oksijen olsa da cocuklarimiz o parali makinelerde degil de normal bir cocuk gibi sokakta oynasa. Arap ulkelerinde yasam malesef boyle.
    2. si doyumsuzluk konusu evet cocuklarin her istedigini yapmamak lazim doyumsuz oluyorlar ama bazen de oyalamak icin yapmak lazim benim oglum da basimin etini cok yedi o yaslarda ama uzulme duzeliyor.
    Bizim buralarda akraba da olmadigi icin cocuklar bazi seylerden mahrum. Bir arkadasin cocugu musait olacak da gorusecekler vs... Hep birilerine baglisin ..
    Kardes konusuna gelince benim canima tak demisti 8.5 yas ara ile yaptim 1 tane daha artik SIKILDIM dediginde kardesini oyala diyorum
    Sana tavsiyem ege 2. yi dusunuyorsan hemen yap daha fazla gecikme..

Iyiki uzun yazmadim yani

sagol Aslicim gecicek insaallah
    o kadar duyarliyizki onlarin mutluluguna az dudaklari bukulse huzursuz oluyorz,bu kadar hayatin merkezi yapmak ne kadar dogru tartisilir ama ama iste

sagol Aslicim gecicek insaallah
    o kadar duyarliyizki onlarin mutluluguna az dudaklari bukulse huzursuz oluyorz,bu kadar hayatin merkezi yapmak ne kadar dogru tartisilir ama ama iste

7. Re: Bu kadar doyumsuz olunur mu?

Ayni seyleri zaman zaman bizde yasiyoruz Fusun.

Hersey bizim elimizde bizden aldiklari guvenle bu kadar ileri gidiyorlar.

kesinlikle oyle...
    ama iste bizde insaniz yasemin bazen gucumuz tukenebiliyor zira cocuklar surekli bir kararlilik istiyorlar,azcik gevsedin mi bittin
    Aysima-Yasemin yazdı:

iremde böyle...
    her istediğini yapıyorum bir tanesi olmasa zaten hep sen böyle yapıyosun diyor.
    şu sıralar Pelin diye bi arkadaşı var taktık ona
    bir gün onlardayız bi gün bizdeler....
    akşama kadar oynuyolar akşam olunca ağlıyorlar gitmeyelim diye...

jetonlu oyuncaklara gidlincede biraz daha kalalım diye diye saatlerimiz geçiyor.her gördüğünü istiyor olmayınca rezil ediyor.

ama inatçıyım ben her seferinde nakavt olmuyorum..

10. Re: Bu kadar doyumsuz olunur mu?

camomile yazdı:
    kesinlikle oyle...
    ama iste bizde insaniz yasemin bazen gucumuz tukenebiliyor zira cocuklar surekli bir kararlilik istiyorlar,azcik gevsedin mi bittin
    Aysima-Yasemin yazdı:

Aynen Fusun bir gun cok disiplinli ve kararli anne olurken diger taraftan bir cok seye goz yuma biliyorum.

Artik sabrim ne zaman tukenirse. Bu zamanlar elimden geldigi kadar empati kurmaya calisiyorum, pekte sabirli olmadigim icin ise yariyor ve tabiki iletisim sakin bir zamanda karsina alip konusmak kendi hissetiklerimi oldugu gibi anlatiyorum bak bu da Aysima ile olan iliskimde ise yariyor. Yasi el verdigi kadar beni anliyor.

Gerci ben kendi cocuklugumla Aysima'yi karsilastirinca melek gibi kizim var diyorum.