2. Sayfa - Toplam 5 Sayfa var BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 48 sonuçtan 11 ile 20 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Bu kadar doyumsuz olunur mu?

Kardeşi olsun da burnu sürtsün biraz parkta cazgır bi kız öyle demiştim annesine gülmüştük hakikatten farketti hali beklemenin ne olduğunu öğrendi

Çok ağlayınca duymayacaksın biraz yani muhattap olma çocukla hatta ceza ver sırf ağladığın için gitmiyoruz falan diye.
    Benim küçük eşkiya da çok ağlıyo hatta büyük oğluş geliyo anne bebek ağlıyo duymuyomusun diye bakıyorum ki ağlaması mızırdamaya dönüşmüş o zaman 'oyy oyy benim oğlum ne tatlı' diye kucağıma alıyorum
    Başedemezsin her istediklerini yapmakla derler ya senin patron olduğunu bilsinler
    Böyle yazıyorum diye bütün gün ağlattığımı sanma yine her istedikleri(mi) yapıyorum aramız iyi

iki olunca x2 valla. buyut okut evden gonder aklin varsa oyle dogur oburunu.

anne birisi bize gesin. gelemez herkes evde dinleniyo bugun. o zaman biz biyere gidelim. biyer dedigi arkadas.

ne zaman hayir desem anne sen bizim duygularimizi ve istekerimizi dusunmuyosun..hep kendi istedigini yaptiriyosun cu$$$$$$$$ derler yani.

en uyuz oldugum sey benim de. hadi diyince peki anne demeyi bilmiyolar. binbir bahane, camura yatma.

gecen gun ozge dogumgunune gitti. ilk defa gidiyor sinif arkadasinin evi.almaya gittim ben gelmicem diyo. hatta... burda kalcam bu gece diyo. kadin da diyo ki e ozge bi ara gelir oynarsin sonra karar verirsin kalip kalmamaya... en bi anlayisli anne pozlarinda hadi ozgecim diyorum ama sinirden kayniyorum. abicim resmen yuzsuz bu cocuklar yaa. utanma arlanma yok. ciyaaak. baslicam bunlarin medeni cesaretine.
    medeni cesaretle yuzsuzlugun amma ince bi cizgisi var!

3. Re: Bu kadar doyumsuz olunur mu?

bende kıyamıyorum her dediğini yapıyorum alıyorum herşeyi elde edincede isteyecek şey bulamıyolar ve böyle huysuzlanıyolar kısaca şımarıklık ahmet 7 8 yaşlarında böyle idi hiçbirşey mutlu etmiyodu biraz hayatın zorluklarını onun ship olduğu şeylerin değerini bilmesini birçok çocuğun bunlara sahip olmadığını etrafımızdaki örnekleri göstererek anlattım hiç unutmam anne ben çok şanslı bi çocuğum demişti ve birazda onlara oyuncak alalım gezmeye götürelim demişti çok duygulanmıştım

Blog Girişleri
    1

Fusocum, laftan anlamiyorsa ya poposuna bir-iki pat pat yapacaksin, ya da istediklerini artik bir sure yapmayacaksiniz yani ceza alacak bu davranisindan oturu..hic cekemem simarik cocuklari valla....

e$imin yegeni burda, cocuk cok simarik ve dominant, bir de jimmy'i kiskaniyor, burda geldi benim gibi bir granite tosladi cocukcagiz, birsey icin anneannesine mizmizlanirken bile yuzume bakiyor yandan yandan acaba ne diyecegim diye

benim tarzim degil maalesef cocugun herseyine "evet" demek... cocuk anne-babaya uyum saglamali ve nerde duracagini bilmeli

Anlamis artik o sizin onunla sirf ilgilendiginizi
    bende diyorumki acil kardes gerekiyor Emreye

Her istediğini yapıyorum ama şımarmıyor..Nasıl oluyor bilmiyorum..
    Gözleri hep,içinde bir "dramatik vaka" barındırıyor..Çok gülerken bile gözlerinde "o şey" var..
    O gitsin istiyorum,isterse alışveriş merkezlerinde yerlerde sümükleri akarak ağlayan,tutturan çocuklardan olsun ama o hüzünlü bulut gitsdin kara gözlerinden istiyorum..

sen benim cocumaa simarik mi diyon haaaaa!ben senin bacaklarini carrt diye ikiya ayiririm hanim hanimmmmmm
    ya dofsem duzelirmi ki cemocan?
    CemileZipak yazdı:

Fusocum, laftan anlamiyorsa ya poposuna bir-iki pat pat yapacaksin, ya da istediklerini artik bir sure yapmayacaksiniz yani ceza alacak bu davranisindan oturu..hic cekemem simarik cocuklari valla....

e$imin yegeni burda, cocuk cok simarik ve dominant, bir de jimmy'i kiskaniyor, burda geldi benim gibi bir granite tosladi cocukcagiz, birsey icin anneannesine mizmizlanirken bile yuzume bakiyor yandan yandan acaba ne diyecegim diye

benim tarzim degil maalesef cocugun herseyine "evet" demek... cocuk anne-babaya uyum saglamali ve nerde duracagini bilmeli

8. Re: Bu kadar doyumsuz olunur mu?

5 saat oyun alanı,5 saat park ne bu leynnnn.
    Adamın pestili çıkar yahu,hala memnun olmuyor ha paşam

E sen sorunu zaten çözmüşsün,az dominant ol bakiiim,ne bu vermişsin yuları veledin eline aaaa,gelmesin oraya belle teyzesi

Sorsana bize hanginizinki doyumlu diyee seker .

Bunlar gecici donemler acicik daha sabir emi.

Blog Girişleri
    1

Cok yüz vermissin astarini istio yani füsun
    benim 3 tane biliosun ben her zaman istediklerini yapmiyorum yapamiyorum yetisemiyorum o an istedigi olmuyo güselce izah ediyorum bugün olmas ama baska bir gün ok diyorum eh biras suratlar asiliyo ama kendilerinide benide harap etmiolar as biras kisimda var istedigi olmayinca miz miz basliyo onada git odana böle yapcaksan diorum ben seni böle görmek istemiyorum diyorum baktim olmio 10 a kadar saycam eger o surat düzelmesse karismam 5 dedim mi gözlügü cikario gözlerini silio 10 a kadar toparliyo hic 10 a gelmedi simdiye kadar

her zaman her istedigini yapmicaksin sen o an cocugun durumuna göre karar verceksin mesela markette bi sey istio alis veris bitene kadar sabirli ol diorum olmiosa almam yada süründürrüm as almicam böle yaptigin icin derim saten bekler o laftan sonra yada disarda oynamak istiolar mesela 1 saat sonra evdesinis diorum 2si gelio 1 i yok
    gec gelen yarin disari cikamas cesalidir ben bilmiorum nasi oldu böyle her istediklerini o an yapmadigim icin mi nedir cocuklarim cok sükür sabirli beklemeyi bilen herseyin bi zamani oldugunu bilen cocuklar oldular oglanlarim simdi kizda sira oda olma yolunda simdi geldi bi sey istio tmm bakaris diorum tmm akilli olursak alcan dimi dio evet dedim yehuuuuuuu ben akilli olcam dedi gitti abilere sölüo akilli olursak anne bize sunu alcak

Allah sabir versin füsun