21. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1119202122233171 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 201 ile 210 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

harry_potter yazdı:
    ladybug yazdı:

Aralik Cocuklari ( December Boys )

Yetimhanede kalan 4 cocuk ( 4'de Aralik ayinda dogduklari icin Aralik cocuklari deniyor kendilerine ayrica ) bir ailenin yanina tatil icin gonderilirler. Bu tatil hayatlarini degistirecektir.

Begendim ben duygusal guzel bir filmdi.

Harry Potter ( Daniel Radcliff 4 cocugun en buyugunu oynuyor )
    Bu film Türkiye'de yok.
    vardır iyice baktın mı hayriye pıtırcım
    http://www.sinemalar.com/film/2232/Aralik-Cocuklari/

benim filmcide mutlaka vardır,yoksa da bulur sana da alırım

fragmanı
    http://www.izlesene.com/video/aralikcocuklari-aralik-cocuklari/196556

Re: ray

canom yazdı:
    yok bu fikri beğenmedim,bu filmi izlemeyelim başka bi film olsun ne dersin
    illa bu film dersen yanında uyuyakalabilirim bak
    İyi, o halde filmi sen seç, ben giderken Babam Romulus'u alır giderim, sen bize geldiğinde iade alırsın.

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

canom yazdı:

vardır iyice baktın mı hayriye pıtırcım
    http://www.sinemalar.com/film/2232/Aralik-Cocuklari/

benim filmcide mutlaka vardır,yoksa da bulur sana da alırım
    Baktım canım maalesef yok. Bu film özgün yapım olduğu için Türkiye'ye geleceğini hiç sanmıyorum.

GOOD LUCK CHUCK

Size uzak durulacak bir film uyarısı yapacağım bu defa.

sırf Jessica Alba manzarası için seyredilir belki, ama cinsel esprilerin dibe vurduğu, komiklik adına yapılan espriler ama fazla olunca gülemiyorum. Canlandırdıkalrı karakterler de hiç gerçekçi değil, biri dişçi, biri plastik cerrah olunca ve belli bir yaşın üstünde insanalr olunca bir yerde bir terslik olduğunu seziyorsun.
    Aptal muamelesi gördüm resmen

ayrıntı için, hani illa ki izliycem diyorsanız... siz bilirsiniz

THE KINGDOM - KRALLIK

Ömür'ün memleketinden manzaralar
    1930'lu yıllardan günümüze Amerika-S.Arabistan evliliğine dair bir film. Aslında bazı şeylerin dayatıldığı bu gibi filmler bana artık itici gelmeye başladı.
    Hani müslümanalrı iyi gösterirken bile, 'bakın, biz ne kadar lütufkarız, hiç müslümanalrı kötü göstermiyor' der gibi bir böbürlnemeyi hissediyorsunuz.

Bu 2 hafta evde Edip yokken baya bi başınızı arıtıcam bu film muhabbetleri ile

ayrıntı

Re: THE KINGDOM - KRALLIK

cift

medip yazdı:
    Ömür'ün memleketinden manzaralar
    1930'lu yıllardan günümüze Amerika-S.Arabistan evliliğine dair bir film. Aslında bazı şeylerin dayatıldığı bu gibi filmler bana artık itici gelmeye başladı.
    Hani müslümanalrı iyi gösterirken bile, 'bakın, biz ne kadar lütufkarız, hiç müslümanalrı kötü göstermiyor' der gibi bir böbürlnemeyi hissediyorsunuz.

Bu 2 hafta evde Edip yokken baya bi başınızı arıtıcam bu film muhabbetleri ile

ayrıntı
    Bu filmdeki bir cok goruntu Abu Dhabi,Arabistan degil

Hatta seyhin sarayi diye gosterdikleri yer Emirates Palace,Abu Dhabi'de,helikopterli sahnelerde burada cekilmis.Film guzel ama begendim ben

SeL@y yazdı:

Hatta seyhin sarayi diye gosterdikleri yer Emirates Palace,Abu Dhabi'de,helikopterli sahnelerde burada cekilmis.Film guzel ama begendim ben
    Mantıklı, ülkeye girip, ülkeyi kötü gösterecek sahneler çekecek kadar gözü kara olamazdar herhalde

medip yazdı:
    SeL@y yazdı:

Mantıklı, ülkeye girip, ülkeyi kötü gösterecek sahneler çekecek kadar gözü kara olamazdar herhalde
    Gimeleriyle cikmalari bir olurdu zaten ya da girip te cikamamak ta var.

Arslanı Kuzulara - Lions for Lambs

Bu da yukarıda bahsettiğim türde bir film az biraz. Aslında bir tür kesişen hayatlar filmi de diyebilirim.
    Yaşamda 4 farklı biçimde aynı savaşın içinde var olmayı anlatmaya dair bir film.

West Coast Üniversitesi’ndeki iki öğrenci idealist profesörleri Dr. Stephen Malley’in tavsiyelerini takip ederek edindikleri ilham ile hayatlarında önemli şeyler yapmaya çabalamaktadırlar.

Afganistan’daki savaşa katılmaya karar verirler. Arian ve Ernest Afganistan’da hayatta kalma savaşı verirlerken, başka hikayeler de işin içine girer.

Filmin başrollerinde Robert Redford, Meryl Streep ve Tom Cruise rol alıyorlar. Filmin hikayesi Afganistan'da savaşan Amerikalı askerler, bir senatör, bir gazeteci ve bir üniversite profesörünün hikayelerinden alıntılar ve bu hikâyelerin birbirleri ile bağlanması ile geliştirildi.

kaynak