20. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 1018192021223070 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 191 ile 200 arasındakiler gösteriliyor.

Re: THE PHANTOM OF THE OPERA-OPERADAKİ HAYALET

Müthiş müthiş müthiş zevk almıştım izlerken, tek yaşadığım sıkıntı filmi izlemek için yanlış bir zaman seçmiş olmamız. Edip varken yani, ne zaman ki maskesini çıkartsa Edip ciyak ciyak bağırdığı için filmi 3 taksitte izleyebildik.

Tekrar tekrar izlemek isterim, hatta Çiğdem'lerle yaptığımız film partisinde bile ne izlesek ne izlesek derkenki seçeneklerimiz arasındaydı.
    Edip 1 hafta sonra yazlığa gidercek ve ilk fırsatta bağırta bağırta izlenecektir.

Müzikleri sım sıkı sarıp içine alıyor... hele bir de Chtristine deyişi yok mu içli içli.

2. Re: Knocked Up - (Kaza Kurşunu)

Son Zamanda seyrettigim filmler:

Harry Potter Sorcerer's Stone
    Harry Potter Chamber of Secrets
    Harry Potter Prisoner of Azkaban
    Harry Potter Goblet of Fire
    Harry Potter The Order of The Phoenix

Elizabeth: The Golden Age 4.5* Harika bir film. Cate Blanchett super.

Golden Compass 4* Fantastik severlere. Izlenebilir ama super degil.

Atonement 3.5* Hayal kirikligina ugradigim film.

Bee Movie 4* Fena degildi. Esen Meltem ile izledik. Hosuna gitti diyebilirim.

Re: Knocked Up - (Kaza Kurşunu)

Atonement'in kitabina basliyorum Mevhibe. O daha guzelmis, genelde oldugu gibi.

Ayrica Spider Man 3'u seyretmek isteyen varsa hemen fikir degistirsin, cok kotu bir film.

4. Re: Knocked Up - (Kaza Kurşunu)

Serendipity yazdı:
    Atonement'in kitabina basliyorum Mevhibe. O daha guzelmis, genelde oldugu gibi.
    Iyi okumalar Neslican. Iyi oldugunu duymustum ben de.

Golden Compass'i okumak istiyorum ben.

Planet Teror - Dehşet Gezegeni

trash filmlerden hoşlanıyrsanız tam size göre diyebilirim
    film boyunca bir çok sahnede çığlık çığlığa başımı çevirmek zorunda kaldığım, fışkıran kanlardan ziyade ağızlarından çıkan ve hatta başkalarının suratına yapışan o iğrenç şeylerden dolayı... sanki benim üzerime sıçramış gibi.
    Gayri ihtiyari başımı çevirdim hep

Robert Rodriguez'in filmi ama Tarantino ile ortak olduğunu biliyorum, hatta Tarantino da (bir çok filminde olduğu gibi) burada rol alıyordu. Ve neredeyse filmin tamamında Tarantino'nun parmağının dokunduğunu hissediyorsunuz. Resmen benimle alay etmek için, bakın nasıl da seyrettiriyorum vıcık vıcık size bunu dedirtmek için, fekat pişman değilim. From Dusk Till Dawn'da vampirleri nasıl izlettirdiyse bunu da izlettirdi bana ve yine izletecek

özellikle şu sahnelere dikkat

Re: ray

canom yazdı:

Babam Romulus

ROMULUS, MY FATHER Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor. Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğulları Raimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk ve çekişmelerin hikayesi.
    Son derece ahlaklı babasının, yürek parçalayıcı yokluğu ve ilgisizliğinin deneyimini yaşayan depresif annesine karşı olduğu bir evreni dengede tutmaya çalışan küçük bir çocuğun öyküsü. Sonunda babayla oğul arasındaki kırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.

2 kere izlemeye zorladım kendimi,ı-ıh gitmiyo bi türlü ağır ötesi bir film...
    Eşim bu filmi mutlaka izlemem gerektiğini söylüyor. Bulabilirsem alacağım.

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

ladybug yazdı:

Aralik Cocuklari ( December Boys )

Yetimhanede kalan 4 cocuk ( 4'de Aralik ayinda dogduklari icin Aralik cocuklari deniyor kendilerine ayrica ) bir ailenin yanina tatil icin gonderilirler. Bu tatil hayatlarini degistirecektir.

Begendim ben duygusal guzel bir filmdi.

Harry Potter ( Daniel Radcliff 4 cocugun en buyugunu oynuyor )
    Bu film Türkiye'de yok.

8. Re: ray

harry_potter yazdı:
    canom yazdı:

Babam Romulus

ROMULUS, MY FATHER Raimond Gaita’nın beğeni toplayan anılarına dayanıyor. Bu, Romulus’un, güzel karısı Christina’nın ve oğulları Raimond’u yetiştirme konusunda karşılaştıkları zorluk ve çekişmelerin hikayesi.
    Son derece ahlaklı babasının, yürek parçalayıcı yokluğu ve ilgisizliğinin deneyimini yaşayan depresif annesine karşı olduğu bir evreni dengede tutmaya çalışan küçük bir çocuğun öyküsü. Sonunda babayla oğul arasındaki kırılamaz bağı göklere çıkaran imkansız bir sevginin hikayesi.

2 kere izlemeye zorladım kendimi,ı-ıh gitmiyo bi türlü ağır ötesi bir film...
    Eşim bu filmi mutlaka izlemem gerektiğini söylüyor. Bulabilirsem alacağım.

göndereyim sana ama geri isterim

Re: ray

canom yazdı:

Yok gönderme sende varsa ben size geldiğimde izlerim

10. Re: ray

harry_potter yazdı:
    canom yazdı:

Yok gönderme sende varsa ben size geldiğimde izlerim
    yok bu fikri beğenmedim,bu filmi izlemeyelim başka bi film olsun ne dersin
    illa bu film dersen yanında uyuyakalabilirim bak