Cho kusum,
cenaze cok kisa olacakmis filmde.
Cho kusum,
Yaaa!ladybug yazdı:
Cho kusum,
Gozumde neler canlandirmistim oysa ki.
Uzuldum gercekten
Uzgunum Cho'm.
Oyle okudum ama belli mi olur.
SeL@y yazdı:
Yaaa!ladybug yazdı:
Cho kusum,
Uzuldum gercekten
Arkadaşlar cenaze Ölüm Yadigarlarının başında, Melez Prensin sonunda değil. Doğru mu hatırlıyorumladybug yazdı:
Uzgunum Cho'm.
Oyle okudum ama belli mi olur.
SeL@y yazdı:
Yaaa!ladybug yazdı:
Cho kusum,
Uzuldum gercekten
Günaydın.
Küçük cadım bugün karne alacak.
Bakalım nasıl?
Umarım notlarını değiştirmez.
Yetişiyor malum, belli mi olur?
aldim aldim.iki defa okudum.dracoyla beraber bağımlılık yemini ettik yeniden.zaten o da bana kızgın rawenclaw meselesi yüzünden,annem affetmezse affetmem deyip duruyor.Serendipity yazdı:
Astoriacim, sana gonderdigim "Bir Slytherin'in el kitabi" baslikli kitabi aldin mi?
Okudun, bitirdin mi? Satir aralarini ezberleyip, Voldi'ye baglilik yemini ettin mi?
Su Ravenclaw meselesini acilen cozmemiz gerekiyor.
Goruselim.
annesine ve voldiye yaranmak hayat felsefesi onun acıyorum malfoyabengi_basaran yazdı:
aldim aldim.iki defa okudum.dracoyla beraber bağımlılık yemini ettik yeniden.zaten o da bana kızgın rawenclaw meselesi yüzünden,annem affetmezse affetmem deyip duruyor.Serendipity yazdı:
Astoriacim, sana gonderdigim "Bir Slytherin'in el kitabi" baslikli kitabi aldin mi?
Okudun, bitirdin mi? Satir aralarini ezberleyip, Voldi'ye baglilik yemini ettin mi?
Goruselim.
ne var sanki karın çocukların hyanında hayatın tadına bak değilmi annem sunu sitedi annem bunu istedi yapmalıyım
annem affederse affederim ooooooooooo
işin zor astoria cım
sen voldiyi bırak merline dua et
aynen büyük bir hevesle açtım,el yazısını çözmekte ben de çok zorlandım,sıkıldım ve kapattım.SeL@y yazdı:
Ben,kadinin el yazisinin bazi yerlerini okuyamadim bunda,gozum agridi cozmekten kapadim,50 bin dolara alinca bir de tercuman vereceklerdir umarim ya da ne bileyim Rowling sesli okuyacaktirharry_potter yazdı:
Kaybetmemek için öne aldım. Bunu merak etmeyen cadı yoktur sanırsamladybug yazdı:
Gunaydin yoldaslarim,
Hani size bahsetmistim ya Rowling, Harry dogmadan 3 sene oncesini anlatan bir on yazi yazacakmis, acik arttirmada satilacakmis diye. Online okunabiliyor.
Burada.
Bununla ilgili bir haber.
Kartin uzerine yazilmis bu kisa hikaye ve 48885 Amerikan Dolarina satilmis.
Turkceye cevirebilirim ama hemen degil.
Opuldunuz
lilyy hizmetci modundan cıkarsam akşan seyredeyim su filimde o sahneye bakayım heleladybug yazdı:
Hep yazacagim unutuyorum. Zumruduanka Yoldasligi filminde Dolores ( oyuncuyu cok basarili buluyorum ayrica onu da belirtmeden gecemeyecegim ) bunlari yakaliyor ya odasindalar hani.
Snape cikiyor odadan Crucio kullanacakm Hermione bagiriyor " soyle Harry, sen soylemezsen ben soyleyecegim" diye.
Umbridge ne diye soruyor. "Dumbledore'un gizli silahi" diyor. Buralarda Ron'un suratina dikkat ettiniz mi? Super! Gulmekten oluyorum.
Ozellikle Hermione "Dumbledore'un gizli silahi" derken. Inek Saban'a benzetiyorum biraz orada mimiklerini. HA HA HA
ahh ron asamı kullanmama izin vermiyor ev işlerinde halbuki en cok işime ev işlerinde yarıyor asa
ne yapalım.gülü seven dikenine katlanır. neyse ki kayınvalidemle aramız iyi de (en azından rawenclaw meselesinden önce öyleydi) draconun bu huyu yüzünden zorlanmıyoruz.ayben yazdı:
annesine ve voldiye yaranmak hayat felsefesi onun acıyorum malfoyabengi_basaran yazdı:
Goruselim.
ne var sanki karın çocukların hyanında hayatın tadına bak değilmi annem sunu sitedi annem bunu istedi yapmalıyım
annem affederse affederim ooooooooooo
işin zor astoria cım
sen voldiyi bırak merline dua et
ama voldiye laf yok!biz tüm ölüm yiyenlerin en büyük amacı voldiye yaranmak.