dikkat et camın bazen lazımlık popoya yapışıveriyor
sonrasını tahmin et birşey değil canım sadece biraz iş çıkıyor o kadar
Yettimmm gariiiiiii
Beni çağırmışsın
Ay ayyyy gözünüz aydın,devamlı olsun
Tutmayın beni ağliyyycimmm
tebrikler.gerisi gelir artık, başlayın tuvalet eğitimine.
lazımlık yerine tuvalet oturaklarından kullanıp direk tuvalete oturtmanız daha kolay alışmasını sağlayacaktır.enazından lazımlıkdan sonra birde tuvalete alıştırmak zorunda kalmasınız,biz öyle yaptık ve gece de hiç bezlemedik.nazar değmesin 1 kere bile gece altına kaçırmadı efe.çok kolay oldu bizim için .
dilerim sizinkide kolay olur.
gulvenur yazdı:
amaninnnn
bizim tuvalete geçiş nazar değmesin çok kolay olmuş tu. biz hala lazımlık kullanıyoruz. kılozete oturması için yardım gerekiyor .ama lazımlığa soyup gönderiyorum.. sonra bir çığlık geliyor. BİTTTTTTTTTİİİİİİİİ diye . çok rahatız darısı size
gözünüz aydın darısı bizim başımıza
sizi iyi anlıyorum benim oğlumda 2 3 aylıkken gaz çıkarmasını bekler çıkarıncada sevincimizi düşünün artık bikeresinde küçük kardeşim abla bu kadar sevinecek ne var demişti sende baba olunca anlarsın dedim 9 aylık kızı var şimdi çok iyi anlıyorum abla diyor
fulya_beril yazdı:
Yettimmm gariiiiiii
Beni çağırmışsın
Ay ayyyy gözünüz aydın,devamlı olsun
Tutmayın beni ağliyyycimmm
sen de kisa zamanda "gece de baglamiyorum artik" baslikli bi forum acarsin sekercim
AHO yazdı:
gözünüz aydın darısı bizim başımıza
sizi iyi anlıyorum benim oğlumda 2 3 aylıkken gaz çıkarmasını bekler çıkarıncada sevincimizi düşünün artık bikeresinde küçük kardeşim abla bu kadar sevinecek ne var demişti sende baba olunca anlarsın dedim 9 aylık kızı var şimdi çok iyi anlıyorum abla diyor
darisi minigin basina
annelik manyak bi durum kesinlikle
Gozunaydin canim insallah devamida gelir. Darisida benim basima.
afferin efe'ye... (bu arada Efe'nin methini duydum cok hareketliymis)ozlem-efe yazdı:
tebrikler.gerisi gelir artık, başlayın tuvalet eğitimine.
lazımlık yerine tuvalet oturaklarından kullanıp direk tuvalete oturtmanız daha kolay alışmasını sağlayacaktır.enazından lazımlıkdan sonra birde tuvalete alıştırmak zorunda kalmasınız,biz öyle yaptık ve gece de hiç bezlemedik.nazar değmesin 1 kere bile gece altına kaçırmadı efe.çok kolay oldu bizim için .
dilerim sizinkide kolay olur.
tuvalete de alisik aslinda. epey zamandir lazimliga ya da tuvalete koyuyorum oturuyor ama hic yapmiyordu. yani gecis sorunlu olmayacaktir saniyorum.
bakalim gece napicaz