pinor benden soru istemiz arkadasimi mi kiracagim bak hemen buldum.
peki kayinvalideniz cep telinizde ne diye kayitli ?
benim telimde:sevda anne cep yaziyor
kayinvalidemde, kayinpederimde yok
ikiside olmeden rahmetli oldular benim icin.
Kayıtlı diil
SATI ANNE, AHMET BABA DİYE
Canııım, beni çok duygulandırdın,bana özel soru mu hazırladın kıyamaaamladygodvia yazdı:
Ama cevabım pek iç açıcı olmayacak...Benim kayınvalidem yaşayan bir ölü.Bırak benim telefonumu,oğlunun telefonun da bile kayıtlı değil malesef
bulabula sana bu soruyumu bulmusum canim benim kusurabakma bilseydim baska soru bulurdum.ama sana soz neseli bir soru bulurum ben sana bu arada bazi insanlar canli cenaze olmaya layik bosver opuldun
kayınvalidemin cebi yok ama ev telefonu annemler diye kayıtlı
Yalniz degilsin benim esim icin sadece annesi degil sulalesi o bicimpinor yazdı:
Canııım, beni çok duygulandırdın,bana özel soru mu hazırladın kıyamaaamladygodvia yazdı:
Ama cevabım pek iç açıcı olmayacak...Benim kayınvalidem yaşayan bir ölü.Bırak benim telefonumu,oğlunun telefonun da bile kayıtlı değil malesef
Sorun ettiğim bir konu değil canım üzülme Senden daha ekşınlı sorular bekliyorum,hadi canlandır şu siteyiladygodvia yazdı:
bulabula sana bu soruyumu bulmusum canim benim kusurabakma bilseydim baska soru bulurdum.ama sana soz neseli bir soru bulurum ben sana bu arada bazi insanlar canli cenaze olmaya layik bosver opuldun
+1YLDZ yazdı:
Kayıtlı diil