19. Sayfa - Toplam 106 Sayfa var BirinciBirinci ... 917181920212969 ... SonuncuSonuncu
Toplam 1059 sonuçtan 181 ile 190 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Knocked Up - (Kaza Kurşunu)

medip yazdı:
    Daha önce galiba tavsiye edilmişti burada, afişi tanıdık geldi ama az önce Esra'nın donanım ile ilgili tecrübelerini okuyunca bu gece izlediğim bu filmden bir sahne geldi aklıma

kadın banyoda dişlerini yüzünü temizlerken ve eşi de gayet sakin bir şekilde bir şeyler yemek ister misin der gibi 'bu gecesevişmek ister misin' diye sorar, kadın 'hmm, yoo, hiç gereği yok' şeklinde cevap veririr. Ve gerekli olmadığına oy birliği ile karar verirler

film hoşuma gitti, ama barda tanıştığı ve sarhoş bir şekilde yatağına girdiği bir adamdan hamile kaldı diye ve hatta dünyada en berbat bir eş ve baba adayı olan bir adama şans vererek bebeği doğurmaya karar vermesi üzerine bir hikaye. Bana sorarsanız ASLA derdim böyle bir devam iliştisine. ancak filmlerde olabilecek bir gelişme tabi.

daha fazla bilgi için
    Ben hic begenmedim bu filmi Meric

hönk
    ne balkabağı en tatlısı
    fentezi yapıyorduk bu gece

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

ladybug yazdı:
    Filmi de seyrettim. Kitabini okumak daha iyiydi.

Seyredilebilir ama bu tip hikayeleri sevmiyorsaniz gercek yasam hikayelerini yani sIkIci gelebilir.

En sonunda izleyebildim bu filmi,zırlaya zırlaya bi hal oldum Vakit bulduğum bi ara tekrar izleyeceğim..Beğendim ben

Re: SİNEMA FORUMU: Vizyondakiler, klasikler, tavsiyeler, yorumlar....

ladybug yazdı:
    Ben bu filmi cok kotu buldum Gulhan yaaa.

Colin Firth'e hastayim ama bu rol hic yakismamis.

gülhan.e yazdı:

Roma İmparatorluğu’nun parçalandığı günlerdir. Taht on iki yaşındaki bir çocuğun, imparatorluğun son varisi Romulus Augustus’un elindedir. Barbar general Odoacer Roma’ya varmış ve imparator Orestes’i tehdit etmektedir. Barbarların şehri fethetmesi sonrası Romulus’un ailesi öldürülür ve o da Capri adasına gönderilir.
    Doğu Roma İmparatorluğu’ndan yardım alınamayınca, tek çare İngiltere’deki son Roma lejyonunu bulmak ve savaşarak ülkeyi eski haline döndürmektir.

Çocuklarla da izlenecek bir film..10 üzerinden 7 veriyorum..
    Mevhibe ben de sırf Colin Firth var diye aldım ,eğlencelik işte

Ben de begenmedim. Basroldeki adama uyuz oldugum gerceginin de buyuk payi var bunda.

Kadin o dedigin sahnede kabizlik cektigini soyluyordu hatta. Bol vucut fonksiyonlu filmdi.

SeL@y yazdı:
    medip yazdı:
    Daha önce galiba tavsiye edilmişti burada, afişi tanıdık geldi ama az önce Esra'nın donanım ile ilgili tecrübelerini okuyunca bu gece izlediğim bu filmden bir sahne geldi aklıma

kadın banyoda dişlerini yüzünü temizlerken ve eşi de gayet sakin bir şekilde bir şeyler yemek ister misin der gibi 'bu gecesevişmek ister misin' diye sorar, kadın 'hmm, yoo, hiç gereği yok' şeklinde cevap veririr. Ve gerekli olmadığına oy birliği ile karar verirler

film hoşuma gitti, ama barda tanıştığı ve sarhoş bir şekilde yatağına girdiği bir adamdan hamile kaldı diye ve hatta dünyada en berbat bir eş ve baba adayı olan bir adama şans vererek bebeği doğurmaya karar vermesi üzerine bir hikaye. Bana sorarsanız ASLA derdim böyle bir devam iliştisine. ancak filmlerde olabilecek bir gelişme tabi.

daha fazla bilgi için
    Ben hic begenmedim bu filmi Meric

Konusu:Bu destansı aksiyon-macera masalında, Boston’lu genç delikanlı Jason Tripitikas hayatta yaşadığı en zorlu, onu eski Çin’e geri götüren, sayısız Yeşim Savaşçısı, şeytani Yeşim Savaş Lordu ve pişmanlık duymayan, vicdanı olmayan boyuneğmez Beyaz Saçlı Kadın İblis’le yüzleştiği bir yolculukla karşılaşıyor. Son olarak da, Jason bir intikam savaşçısı olan kadınla ilk aşk deneyimini yaşıyor.

kaynak

Gulhancim, sagol. Tam film kiralamak uzerydim, bakacagim.

Gurur Dünyası

Amerika’nın en popüler yıldızlarından, Reese Witherspoon, dünyanın en tanınmış yönetmenlerinden Mira Nair ile bir araya gelerek gelmiş geçmiş en güçlü kadın karakterlerden birini sinemaya taşıyorlar: Rebecca (Becky) Sharp. William Makepeace Thackeray’nin klâsik romanından uyarlanan filmde güzel, tutkulu, esprili ve güçlü bir kadının hayatı anlatılıyor.

alıntı

Serendipity yazdı:
    Gulhancim, sagol. Tam film kiralamak uzerydim, bakacagim.
    Rica ederim Nesli'cim

Paris opera binasını kendisine mesken tutan Hayalet (Gerard Butler), zamanının büyük çoğunluğunu org çalarak ve opera binasını gezerek geçirir. Genç opera sanatçısı Christine’in (Emmy Rossum) açılış gecesindeki büyüleyici performansı, hem seyircileri hem de tiyatronun hayaletini derinden etkiler. Ve operanın gizemli hayaleti kendisini bu yıldızı korumaya adar. Fakat bu genç sopranoya sahip çıkmak isteyen tek güçlü erkek o değildir. Operanın sahibi Vicompte Raoul de Chagny’nin (Patrick Wilson) de gözü Chtristine’dedir.

Ünlü İngiliz besteci Andrew Lloyd Webber’in “The Phantom of the Opera” adlı müzikali, ilk defa sahneye konuluşundan yaklaşık 20 yıl sonra beyaz perdeye uyarlandı. Film 77. Oscar ödüllerinde 3 dalda aday gösterildi. Andrew Lloyd Webber’in “Operadaki Hayalet” adlı müzikali, New York’ta Broadway ve Londra’da West End’de en uzun süre sahnelenen müzikallerden birisi olma ünvanını da taşıyor.

Daha önce başka bir versiyonu izlemiştim buda çok güzeldi..Müzikalden hoşlananlar için birebir