bende bu sezon biter diyodum
ama nafile seneye çekilmez tadında bitirselerdi ii olurdu sıktı artık
bende bu sezon biter diyodum
ama nafile seneye çekilmez tadında bitirselerdi ii olurdu sıktı artık
Aslında ona DA bakmıyorum. "Dur Yolcu" TRT1 favorim.nerdogan yazdı:
I don't care(umursamıyorum) Var mısın-yok musun bakacağız.
Yaa hangi zihni sinir yazıyor bu diziyi o gelinlik nasıl kıpkırmızı oldu yaa ne olursa olsun böyle bir görüntüyü 70 milyona ifşa etmek sadece herkesi üzer, ve sinirlerini bozar pes diyorum artık pes :-x
Tam da düşündüğüm gibi bitti eski türk filmlerini aratmadı yine
Cidden yaa insanın gözüne soka soka Seyreden bir yığın hamile kadın vardır onları düşünselermiş bari.serpil-cevher yazdı:
Yaa hangi zihni sinir yazıyor bu diziyi o gelinlik nasıl kıpkırmızı oldu yaa ne olursa olsun böyle bir görüntüyü 70 milyona ifşa etmek sadece herkesi üzer, ve sinirlerini bozar pes diyorum artık pes :-x
Bu arada aile arasında mütevazi ev düğünü böyle oluyormuş demek, İlhan Şeşen Mehmet Ali Birand falan. Canlı yayın işini de hiç becerememişler doğaçlama sallamışlar resmen.
Valla iki şarkı bile dinleyemedik hadi dinledik diyelim en sonunda yine keyfimiz kaçtı kim yazıyor bu diziyi ya mailini bulsam da şikayetlerimi iletsemelif74 yazdı:
Cidden yaa insanın gözüne soka soka Seyreden bir yığın hamile kadın vardır onları düşünselermiş bari.serpil-cevher yazdı:
Bu arada aile arasında mütevazi ev düğünü böyle oluyormuş demek, İlhan Şeşen Mehmet Ali Birand falan. Canlı yayın işini de hiç becerememişler doğaçlama sallamışlar resmen.
yani evet neydi o öyle
çınar bakıyordu öyle oynarken
anne şehrazata ne oldu dedi
ne diyecegimi bilemedim,
yaramazlık yaptı ve kanadı dedim ilk aklıma gelen bu oldu
çocuk ta oldu
az önce kendiside yarazmazlık yapmıstı rurat bembeyaz oldu resmen
sonra uykum geldi dedi yattı
öyle söylediğimede pişman oldum yani
aynı fikirdeyim...serpil-cevher yazdı:
Valla iki şarkı bile dinleyemedik hadi dinledik diyelim en sonunda yine keyfimiz kaçtı kim yazıyor bu diziyi ya mailini bulsam da şikayetlerimi iletsemelif74 yazdı:
daha düzgün olabilirdi...
Belim ağrıdığı için , dizinin sonun bile seyratmeden gittim yattım, sabah Kaan'ı okula göndermeden tesadüf ikimiz görüntüleri gördük TV'de Ben bi kaldım zati
Sonra çok garip - yarı uykulu vaziyette, çocuk düşürmenin ne old. açıklamaya çalıştım Kaan'a, ama çok kolay olmadı. Sanırım da anlamadı
Bu kadarına da pes diyorum
birinci sezondan sonra izlemeyi bırakmıştım zaten..
hiçde pişman değilim baksanıza ne yapacaklarını şaşırmışlar...
keremle bennu nun diyalogları ok yapmacıktı, canlı olduğu için sanırım, komedi gibi geldi bana..
keşke canlı olmasaydı, daha çok zevk verirdi bence..
zaten, sonu da çok saçma bitti.. kadın gece çantasında bitkisel ot taşıyor..
şehrazat çocuk düşürüyor, herkes seyrediyor, başına bile toplanmadılar, demek ki hiç de önem taşımamış şehrazat onlar için...
o kadar insana böyle bir olayı dizi olarak seyrettirdikleri içinse hiç bir yorum yapamayacağım.. :-x