Ben özeldem mail atamıyorum,bilginize
gidiooo bilgileeer
tamam ben şimdi moderatörümüze bu durumu bildiyorum görmemiş olma ihtimaline karşısulex yazdı:
Şimdi yolladım bilgilerimi,
Böyle bir formu okuyupta katılmayacak anne olduğunu sanmıyorum. Ankara'da oturan bir anne olarak yardıma ihtiyacı olanlara elimden ne gelirse yapmak isterim.
Az önce aşağıdaki maili aldım.(yorumusuzdur)
AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 603081 numaralı başvurunuz, Adalet Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
" Çocukların cinsel istismarı ile ilgili TCK.103. maddesinde gerekli düzenleme yapılmış olup 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası öngörüldüğü gibi ayrıca artırım hükümleri de bulunmaktadır. Bu suçu işleyenlere Anayasanın 138. maddesinde belirtildiği şekilde bağımsız olan yargı tarafından gerekli ceza verilmektedir.
Hassasiyetiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. "
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
Bilgilerimi yolladim Inciye email adressimi yazmayi unutmussum simdi özel mesaj atamiyorum sonra onuda eklerim
sevgili inci ben de özelden şimdi ilettim bilgilerimi umarım sorunsuz bir şekilde alırsın
inci&deniz adına özel msjı nasıl gönderebilrim?fazla tecrübem yok bu konuda beni yönlendirirmisiniz?
36 / 81
devam
Bende gönderdim.
Ulaşmıştır herhalde ...