288. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 188238278286287288289290298338388 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.871 ile 2.880 arasındakiler gösteriliyor.

Re: lost 4x13-4x14 promo

nasıl? şule anlamadım?
    shushu yazdı:
    bu arada oceanic 6sı Membata'ya çıktığında fotoğraf falan çeken kimse yoktu sanırsam, eeee, nasıl oluyo bu???

var, olmaz mı) ne claire ne sepherd hatta ne john locke ölmedi bence hatta jin de ölmedi diye çok evvel yazmıştım ama yanlış bir sahneden dolayı öyle düşünmüşüm ...
    Ama hani yazılmış ya jin suya atlamıştır denizin ortasında kalmıştır falan, orada aklıma geldi belki Daniel botla geçerken almıştır onu ))

shushu yazdı:
    ya Clair'e ne olmuş olabilir arkadaşlar... Ben öldü muhtemelen o patlamadan sonra iç kanama falan diye şüpheleniyorum ama... ne bileyim bu kadar basitmidir!?
    Yok mu fikri olan

O hamile kadını anlayamadım..Uçaktan düşmüşde o bebek ölmemişmi karnında
    daha ohhoo demetcim ) o bebek mucize bebek , yemiyor, çiş-kaka yapmıyor, suya düşünce ıslanmıyor, sivrisinek böcek möcek sokmuyor ) ne şartlarda büyüdü yavrucak )))(şaka yapıyorum tabi ama öyle)

diğer soruların için hadi bakalım 200 küsur sayfa boşuna mı yazılmış yavaş yavaş başlasan zaten dizi bitine kadar okursun öyle armut piş ağzıma düş yok )))

kurtulacaklar demetcim zor olacak ama kurtulacaklar

begonvil yazdı:
    Lostu yeni yeni izlemeye başladık kocamla..

İkimizde her seferinde" yahu bunun nesini bu kadar beğenmişler,saçmalıklarla dolu bir dizi" diye diye izliyoruz

5-6 bölümü izledik heralde şu ana kadar ..

Said adada bir fransız kadınla karşılaştı..O aşamadayız henuz ..

O hamile kadını anlayamadım..Uçaktan düşmüşde o bebek ölmemişmi karnında

Japon kadının sorunu ne ? neden kocasından korkuyor ?

Kate kimin sevgilisi ? Sawyerdenmi hoslaniyor ,Jack ten mi ?

Astımlı bir kız vardı ,onun ilacını Sawyer aldı sandılar..Sawyer ilaci bir türlü vermiyor..Orasını çok saçma buldum ..İlaci almak icin her yolu deniyorlar ..Sende yoksa baştan "bende yok" desene yaw ..Ne bu bu boyle bilmece gibi cevirip durdular bölüm boyunca ilaç işkencesini ..

Kısaca birisi diyeverse ya ,o adadan nasıl kurtulmayı başarıcaklarmı ? nasıl kurtulacaklar

katılıyorum, bende Ben'in üzüldüğünü, helede sezon finalinde Keamy'i bıçaklarken cinnet geçiriyor gibi görünüp aslında geçirmediğini düşünmüştüm. Ben için adadan önemlisi yok, o yüzden anlamadım ya neden adaya dönmememek üzere adayı hareket ettiren oydu... Ama kendiside hep diyor ya "benim her zaman bir planım var" diye.
    handevrem yazdı:
    ben, benjaminin bu insanlar ihtiyacı olduğu için onları koruduğunu düşündüğümü yazmıştım daha önce öyle cin gibi bi adamki & hiç inanmıyorum kızı öldüğü için üzüldüğüne (kızı da değil gerçi de) daha öncede söyledim yine söylüyorum insan kızının kafasına silah dayalı iken blöf yapıp da düşmanıyla pazarlığa girmez ...
    shushu yazdı:
    az önce izledim dikkatimi direk şu çekti: micheal o gemiye getirildiğinde bi bomba düzeneği hazırlattılar ve ona oyun oynayıp henüz değil diye adamı beklemeye aldılar. Aslında adamların bahsettiği bomba final bölümünde patlayan bombaydı. Benjamin ve o adanın diğer yerlileri gelecekteki herşeyi planlayıp istedikleri noktaya getirebiliyorlar. Bu yüzden micheal ordaydı aküyü soğutarak insanlara kaçması için gereken süreyi sağladı ve zaten sonrasında jackin babası gelip artık gidebilirsin dedi yani görevinin bittiğini ima etti. Benjamin bunları daha önceden planladığı için kemy i rahatlıkla öldürdü.
    Benjamin onları koruyor çünkü widmore a karşı onlara ihtiyacı var, neden onlara ihtiyacı var derseniz? daha fazla insanın bilmesi onun işine gelmez, onlar bildiği için onlardan yararlanıyor. O yüzden psikolojik oyunlar oynayarak ve de adanın mistik güçlerinden yararlanarak insanları dize getiriyorlar. michealda olduğu gibi.. aynısını şu anda jack e ve sayide de yapıyor. Zaten sayide birbir istediği adamları öldürtüyor. İşi bittiğinde hepsini adaya toplayıp öldürecek çünkü adayı korumak için adadan haberdar olan kimsenin kalmaması gerekiyor (kendi halkı hariç). Farkındaysanız şu anda yapmaya çalıştığı da bu hepsini tekrar adaya götürmek!

Açıkçası bana mantıklı geldi, sonuçta Michael'in beklediği bir görev vardı. Ya şu Ben ne büyük adam, helal valla (lostfan sitesinden alıntıdır)

Hani geçen bölümde basın açıklamasında oceanic 6lısı kurtarılırkenki fotoğrafları gösterildi ya güya Membata'nın yerli halkı tarafından, onu diyorum, bunlar bottan inip sahile çıkarken fotoğraf çeken kimse yoktu... Sonradan düzemece foto mu çekildi acaba diyeceğim, ama kimse bilmiyorki bunlardan başkasının olduğunuda... Neyse belki kendileri yerli halkı ayarladı, bidaha bota bindi falan, di mi...
    nasıl? şule anlamadım?
    Alıntı:

shushu yazdı:
    bu arada oceanic 6sı Membata'ya çıktığında fotoğraf falan çeken kimse yoktu sanırsam, eeee, nasıl oluyo bu???

tamam da ölmediyse ne oldu claire'e, bebişini bırakıp gidecek gibi değildi. Gerçi c.shepard'ın yanında beyni uyuşturlumuş gibi, sarhoş gibi duruyordu, ama...
    Evet, daha öncede yazmıştım, bencede daniel botuna almıştır Jin'i eğer atladıysa, sonuçta o istikamete gidiyorlardı, Jin'in öldüğünü bende düşünmüyorum. C.Shepard ile ilgili kararsızım, adadan önce olanlar olmuş olduğu için...
    handevrem yazdı:
    var, olmaz mı) ne claire ne sepherd hatta ne john locke ölmedi bence hatta jin de ölmedi diye çok evvel yazmıştım ama yanlış bir sahneden dolayı öyle düşünmüşüm ...
    Ama hani yazılmış ya jin suya atlamıştır denizin ortasında kalmıştır falan, orada aklıma geldi belki Daniel botla geçerken almıştır onu ))

shushu yazdı:
    ya Clair'e ne olmuş olabilir arkadaşlar... Ben öldü muhtemelen o patlamadan sonra iç kanama falan diye şüpheleniyorum ama... ne bileyim bu kadar basitmidir!?
    Yok mu fikri olan

şule kimse bilmiyordu ki onların oraya çıkacaklarını..
    o fotoğraflar bunların kurtuluşuna ait değildi düzmeceydi zaten..
    shushu yazdı:
    Hani geçen bölümde basın açıklamasında oceanic 6lısı kurtarılırkenki fotoğrafları gösterildi ya güya Membata'nın yerli halkı tarafından, onu diyorum, bunlar bottan inip sahile çıkarken fotoğraf çeken kimse yoktu... Sonradan düzemece foto mu çekildi acaba diyeceğim, ama kimse bilmiyorki bunlardan başkasının olduğunuda... Neyse belki kendileri yerli halkı ayarladı, bidaha bota bindi falan, di mi...
    nasıl? şule anlamadım?
    Alıntı:

shushu yazdı:

valla bilmiyorum biz olsak bırakamayız değil mi şule bebişimizi)
    shushu yazdı:
    tamam da ölmediyse ne oldu claire'e, bebişini bırakıp gidecek gibi değildi. Gerçi c.shepard'ın yanında beyni uyuşturlumuş gibi, sarhoş gibi duruyordu
    ....

ya öyle diyorsunda, kurtuluşlarını (güya) neden fotoğraflasınlar ki, o da saçma, millet hemen elinde foto makinasıyla bunları mı bekliyordu, di mi ama düzmece bile olsa
    handevrem yazdı:
    şule kimse bilmiyordu ki onların oraya çıkacaklarını..
    o fotoğraflar bunların kurtuluşuna ait değildi düzmeceydi zaten..
    shushu yazdı:
    nasıl? şule anlamadım?
    Alıntı:

shushu yazdı:

a a a a a aaaaa bırakabilirmiyiz hiiiççç
    handevrem yazdı:
    valla bilmiyorum biz olsak bırakamayız değil mi şule bebişimizi)
    shushu yazdı:
    tamam da ölmediyse ne oldu claire'e, bebişini bırakıp gidecek gibi değildi. Gerçi c.shepard'ın yanında beyni uyuşturlumuş gibi, sarhoş gibi duruyordu
    ....