ne ise yariyor bu yesillik profum?nerdogan yazdı:
İşte böyle çiçek açacak, kendisi bir tür manolyadır.
Macrocarpaea apparata
Macrocarpaea apparata
Buçiçek, cadıların hop bir yerde, hop öbür yerde olmalarını sağlıyor.Zey.neP yazdı:
Macrocarpaea apparata
Sihirli yani..
iyi, kurtar ozaman fidanlari bence, senin cömezden hayir yok sana, sol taraftan bakip duruyornerdogan yazdı:
Buçiçek, cadıların hop bir yerde, hop öbür yerde olmalarını sağlıyor.Zey.neP yazdı:
Macrocarpaea apparata
Sihirli yani..
99 Haziran iyi bakarsam, 100 yıl içinde boy atarlar, tozunu serptiğim an şatonuzdayım. Sabır.Zey.neP yazdı:
iyi, kurtar ozaman fidanlari bence, senin cömezden hayir yok sana, sol taraftan bakip duruyornerdogan yazdı:
Macrocarpaea apparata
Sihirli yani..
Sahit tabe. O da geldi benimle birlikte hicbirsey yapmadan oturdu.Zey.neP yazdı:
merlin sahitmide bisiy yapmadigina?ladybug yazdı:
Benim ustumde bugun bir agirlik vardi yoldaslar, Merlin sizi inandirsin hicbirsey yapmadim.
Harry Potter 2. kitapta geciyormus, hic hatirlamiyorum.
Simdi okurken dikkat edeyim bakayim.
Zey.neP yazdı:
Macrocarpaea apparata
Kehanet dersi öğretmeni (adının yazılışını bilmiyorum Trawleny gibi birşeydi sanırsam)'nin o okulda bulunma sebebi Harry'nin kehanetini yapan annesi. Bu yüzden hiçbirşey beceremiyor olsa bile kızını okulda tutmaya devam ediyor Damuldore.
Nereden aklına geldi diyeceksiniz, kitapları hatırlamadığımı farkettim. Git gide unutuyorum. Özellikle Melez Prens'e dair aklımda neredeyse hiçbirşey kalmamış.
Baştan da söylemiştim size Melez Prens kitabı en beğenmediğim bölüm olduğunu. Beynim tamamen dışlamış.
Bellatrix ile Narcissa'nın Snape'e gidişi, Harry'nin Dambuldore ile mağaraya gidişi, mağaradaki olayların hepsi aklımda. Fakat düşündüm başka da hatırladığım birşey var mı diye sanırım yok.
Mesela herkesin Harry olup ta kovuk'a uçtuğu kitap Melez Prens miydi? Yoksa Tonks'un Harry'i okula götürdüğü mü Melez Prens'ti?
Ben de türkçesine bakayım neymiş türkçesiladybug yazdı:
Harry Potter 2. kitapta geciyormus, hic hatirlamiyorum.
Simdi okurken dikkat edeyim bakayim.
Zey.neP yazdı:
Macrocarpaea apparata
Melez Prens'i ben de unutmusum Burcin.
O yuzden hepsini bastan okumaya basladim.
Bu son kitaptaydi canim benim. "Mesela herkesin Harry olup ta kovuk'a uçtuğu kitap Melez Prens miydi? "
küçük luna nice yıllara doğum günün kutlu olsunharry_potter yazdı:
Doğum günün kutlu olsun küçük Luna.
Umarım sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı ve sevdiklerinle dolu bir ömrün olur.
Teyzen Fleur