456. Sayfa - Toplam 901 Sayfa var BirinciBirinci ... 356406446454455456457458466506556 ... SonuncuSonuncu
Toplam 9009 sonuçtan 4.551 ile 4.560 arasındakiler gösteriliyor.
  1. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Ilk 3 kitabi 3. okuyusum olacak. Digerlerini 4.

Evet katiliyorum her seferinde yeni birsey buluyorsun kitapta. BAzilari da hufleyip pufluyor ismi lazim degil.

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    günaydin cete milleti

ilk kitabi okuyorumya yine, snape yine sinir oldum, quiddich macina kadar harrye cok kötü davraniyor, yok sorulari cevaplayamadin 1 puan cek, yok kitap bahceye cikmaz 5 puan.
    Sefkatli askim benim Her zaman boyle sefkatle ilgilendi cocuklarla ama nerdeeeeeeee kim anlayacak

Ben bitirdim bile ilk kitabi.

Bu aksam 2. ye basliyorum. heh heh
    ben daha bitiremedim, ama en gec yarin biter, simdi tam griffindor vs hufflepuff maci öncesindeyim, snape in hakemlik yapacagi mac, senin kacinci okuyusun lillycan? ben ilk defa barisa okumustum, ondan sonrada birkere tek basima okudum, bu ücüncü yani. fakat ne cok detaylarin farkina varmamisim yada unutmusum, hayret ediyorum. yada kitap büyülümü acaba her okuyusunda yeni birseyleri kesfediyorsun

2. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Benimkinin secme sansi yok. Snape olmak zorunda ben oyle istiyorum. Cok despotumdur. Benim deli oldugumu saniyor ama olsun.

SeL@y yazdı:
    bengi_basaran yazdı:
    geriden takip ettiğim için anlayamadım,bir şey soracağım.gerçekten eşlerinize sen şu karaktersin hp' den diye diyor musunuz?saçma bir soru olmuş olabilir ama cidden merak ettim.
    Tabi ve hatta istedikleri karakteri seciyorlar,bizim es degistiresimiz gelmedigi muddetce sectikleri karakter olarak kaliyorlar

3. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

ladybug yazdı:
    Ilk 3. kitabi 3. okuyusum olacak. Digerlerini 4.

Evet katiliyorum her seferinde yeni birsey buluyorsun kitapta. BAzilari da hufleyip pufluyor ismi lazim degil.
    evet bencede seyhanin ismini söylememize gerek yok

4. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

He sonra donusumlu olarak Rowling'in evine temizlige gideriz, di mi?

Zey.neP yazdı:
    ladybug yazdı:

J.K. Rowling, 800 kelimelik bir Harry Potter tanitim kitabi yazacakmis ve acik arttirmada satilacakmis bu kitap. Yardim derneklerine bagislanacakmis para.

Kitap, Harry dogmadan once ki 3 seneyi analatacakmis.

Bogurerek aglamak istiyorum, zengin olup kitabi almak istiyorum. Muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    aa biz cete olarak bu arttirmaya katilalim, bak gittikce cogaliyoruz sonra hepimiz teker teker okuruz.

5. Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Oluyum ben hatirlamiyom, yoksa coktaaaaan anlatirdim.

Sizden mi sakliycem sekerim

SeL@y yazdı:
    ladybug yazdı:

J.K. Rowling, 800 kelimelik bir Harry Potter tanitim kitabi yazacakmis ve acik arttirmada satilacakmis bu kitap. Yardim derneklerine bagislanacakmis para.

Kitap, Harry dogmadan once ki 3 seneyi analatacakmis.

Bogurerek aglamak istiyorum, zengin olup kitabi almak istiyorum. Muhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    Niye sen zaten Harry dogmadan onceki 3 seneyi biliyor olmalisin

Kadin Harry'nin her bir seyini paraya cevirdi,helal olsun!

Re: HOGWARTS (Rowling Çetesi)

Kiyamam ben ona...(Cocuklariniza kiyamam ama size kiyarim, soyleyeyim dedim, "yumusamis" filan deyip de kafami bozmayin)...

Nihahaha.

harry_potter yazdı:
    ladybug yazdı:

Sefkatli askim benim Her zaman boyle sefkatle ilgilendi cocuklarla ama nerdeeeeeeee kim anlayacak

Ben bitirdim bile ilk kitabi.

Bu aksam 2. ye basliyorum. heh heh
    Bugün Albus'un Minerva'ya portfolyo sunumu vardı. Ginny'nin ortanca oğlunun ilk defa bu kadar dizlerinin titrediğini gördüm. Yıllardır sahneye çıkar hiç görmemiştim ama Minerva'ya sunum yaparken az kalsın tüy kaleminin üzerine oturacaktı.

Bu arada sunuma muggle arkadaşlarımızdan DeMaya'da katıldı ve çok beğendiğini söyledi

Oglum hakkinda ileri geri ne konusursun, bre muggle? Huff, puff filan? :-x

Voldi'nin gazabindan haberin yok galiba...Tanistirayim, Lord'unuz olur, aninda yamultur:

[img align=left]http://www.negotiationlawblog.com/Voldermortimage.jpg[/img]

ezoferda yazdı:
    Hüfff kim bu melez prens voldemort mu?Daraldım yaf oku oku kim bu?Malfoy ne halt yapıyo? :-x

Supersin, Gamze.

Iki sayfa okuyup sikilanlar, iki yilda bir chapter bitiremeyenler, sinavlarini bahane eenler ders alsin.

_GaMzE_ yazdı:
    Ohooom yine ben
    Nasilsiniz cete uyelerimcim?
    Ben rapor vermeye geldim.
    Artik 4. siniftayim.

N'aber Lile?

Bak gelinime.

Senin oglunu kimse istemiyor, atilanin uzerinde kaliyor diye kiskaniyorsun di mi?

bengi_basaran yazdı:
    Zey.neP yazdı:
    bengi_basaran yazdı:
    ayben yazdı:
    Serendipity yazdı:
    Aferin, Astoria.

Gelip kontrol edecegim arada, halilarin alti temiz mi, tencereler ovalaniyor mu? Fircalari, supurgeleri buyu altinda tutmayi unutma.

Bu arada ogluma soyleyiver, artik babasi Lucius degil, Dudley. (Ginny'den esinlendim).
    senin oğlun hassas zayıf problemlemli bir karakter bu değişikliği bu yükü kaldıramayabilir aman dikkat et bunalıma falan girmesin yavrucak ha ha haaaa haaaaaaaaa
    benim kocam problemli falan değil,hem gayet olgun karşıladı annesinin kararını. zaten sen,eşin,bir de arkadaşınız harry hiç sevemediniz malfoy' u :-x
    (nasılım narcissa anneciğim ?)
    nasilda sap diye kaynanasina yakisti, eferin astoria sende büyük bir isik görüyorum
    teşekkür ederim,tek amacım eşimin soyuna yakışır bir gelin olmak.

Bu arada Liletanica bu haber nasil atlarsin, atlamadinsa nasil benden saklarsin?

Sevdicegimin yegeni Melez Prens'te amcasinin gencligi olarak goruneckmis.

Yani, Ralph'in yegeni genc mini mini bidik Voldi'yi oynayacakmis.