yaff ne zaman başladıın da bitirdiiin_GaMzE_ yazdı:
Ohooom yine ben
Nasilsiniz cete uyelerimcim?
Ben rapor vermeye geldim.
Artik 4. siniftayim.
ben daa ikinci sınıftayııım
ama bu hafta sonuna atlatayııım
hele bi
yaff ne zaman başladıın da bitirdiiin_GaMzE_ yazdı:
Ohooom yine ben
Nasilsiniz cete uyelerimcim?
Ben rapor vermeye geldim.
Artik 4. siniftayim.
ben daa ikinci sınıftayııım
ama bu hafta sonuna atlatayııım
hele bi
çalışan kazanır elması kızarır
teşekkür ederim,tek amacım eşimin soyuna yakışır bir gelin olmak.Zey.neP yazdı:
nasilda sap diye kaynanasina yakisti, eferin astoria sende büyük bir isik görüyorumbengi_basaran yazdı:
benim kocam problemli falan değil,hem gayet olgun karşıladı annesinin kararını. zaten sen,eşin,bir de arkadaşınız harry hiç sevemediniz malfoy' u :-xayben yazdı:
senin oğlun hassas zayıf problemlemli bir karakter bu değişikliği bu yükü kaldıramayabilir aman dikkat et bunalıma falan girmesin yavrucak ha ha haaaa haaaaaaaaaSerendipity yazdı:
Aferin, Astoria.
Gelip kontrol edecegim arada, halilarin alti temiz mi, tencereler ovalaniyor mu? Fircalari, supurgeleri buyu altinda tutmayi unutma.
Bu arada ogluma soyleyiver, artik babasi Lucius degil, Dudley. (Ginny'den esinlendim).
(nasılım narcissa anneciğim ?)
çok teşekkür ederim,sizi mutlu etmek ne güzel efendim.Serendipity yazdı:
Yani, Merlin sizi inandirsin, gozlerimden yaslar fiskirt fiskirt, boooyle akti.
Astoria gibi gelin her eve lazim.
Duydun mu Hermione gelin? Car car konusacagina is yap, kayinvalidenin gozune girmeye calis.
bengi_basaran yazdı:
benim kocam problemli falan değil,hem gayet olgun karşıladı annesinin kararını. zaten sen,eşin,bir de arkadaşınız harry hiç sevemediniz malfoy' u :-xayben yazdı:
senin oğlun hassas zayıf problemlemli bir karakter bu değişikliği bu yükü kaldıramayabilir aman dikkat et bunalıma falan girmesin yavrucak ha ha haaaa haaaaaaaaaSerendipity yazdı:
Aferin, Astoria.
Gelip kontrol edecegim arada, halilarin alti temiz mi, tencereler ovalaniyor mu? Fircalari, supurgeleri buyu altinda tutmayi unutma.
Bu arada ogluma soyleyiver, artik babasi Lucius degil, Dudley. (Ginny'den esinlendim).
ben de,ben de.hoşgeldiniz prof.mcgonagall.ayben yazdı:
çok memnun oldum geldiğinizeharry_potter yazdı:
Öğrenciler çoğalınca mecbur kaldım naapimZey.neP yazdı:
selam profum gerimi geldiniz
2 kişi 1. sınıf öğrencisi
2 kişi 2. sınıf öğrencisi
1 kişi 6. sınıf öğrencisi
Prof.Sprout'u yanlız bırakmak olmazdı
geriden takip ettiğim için anlayamadım,bir şey soracağım.gerçekten eşlerinize sen şu karaktersin hp' den diye diyor musunuz?saçma bir soru olmuş olabilir ama cidden merak ettim.
ben daha bitiremedim, ama en gec yarin biter, simdi tam griffindor vs hufflepuff maci öncesindeyim, snape in hakemlik yapacagi mac, senin kacinci okuyusun lillycan? ben ilk defa barisa okumustum, ondan sonrada birkere tek basima okudum, bu ücüncü yani. fakat ne cok detaylarin farkina varmamisim yada unutmusum, hayret ediyorum. yada kitap büyülümü acaba her okuyusunda yeni birseyleri kesfediyorsunladybug yazdı:
Sefkatli askim benim Her zaman boyle sefkatle ilgilendi cocuklarla ama nerdeeeeeeee kim anlayacakZey.neP yazdı:
günaydin cete milleti
ilk kitabi okuyorumya yine, snape yine sinir oldum, quiddich macina kadar harrye cok kötü davraniyor, yok sorulari cevaplayamadin 1 puan cek, yok kitap bahceye cikmaz 5 puan.
Ben bitirdim bile ilk kitabi.
Bu aksam 2. ye basliyorum. heh heh
ya ben kocalarida degilde cocuklari düsünüyorum daha cok, psikolojileri bozulcak yavrucaklarin, habire babalari degisiyor hem biz seninle kizi bölüsmemiz gerek galiba, ikisininde adi lilly luna olamaz, en iyisi seninkinin adi lilly junior olsunn, benimkide luna olsun sadece, HII nedersin?Simya'ninAnnesi yazdı:
Guzeller neeediyonuz???
Dun Harry'e Harry oldugunu soyledim. Sasirdi. AAA oyle secebiliyomuz ki dedi. Hani ben sadece Vernon laflari sarfettigim icin Vernon olmustum daha once dedi. Eger oyle secme sansimiz varsa o zaman Sirius Black olmak istiyorum dedi.
Ben de AAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGGGG diye bi ciglik atip 50 kere koca degistirmekten bayginlik gecirdigimi soyledim
Biz bile bu kadar dert yapmamisken kendi karakterlerimizi bu kocalarin yasadiklari kimlik problemleri gercekten sasirtici
Bengiyi de kendine benzetmissin bakiyorum Nesli
Onda da kapasite varmis yalniz
Pis Death Eaterlar sizi
bengi_basaran yazdı:
teşekkür ederim,tek amacım eşimin soyuna yakışır bir gelin olmak.Zey.neP yazdı:
nasilda sap diye kaynanasina yakisti, eferin astoria sende büyük bir isik görüyorumbengi_basaran yazdı:
Aferin, Astoria.
ahh yavrum benim, dizleri titredi demek. kiz gelin fotolarini cektinmi oglumun? cekipte bana göstermezsen benden cekecegin var ona göreharry_potter yazdı:
Bugün Albus'un Minerva'ya portfolyo sunumu vardı. Ginny'nin ortanca oğlunun ilk defa bu kadar dizlerinin titrediğini gördüm. Yıllardır sahneye çıkar hiç görmemiştim ama Minerva'ya sunum yaparken az kalsın tüy kaleminin üzerine oturacaktı.ladybug yazdı:
Sefkatli askim benim Her zaman boyle sefkatle ilgilendi cocuklarla ama nerdeeeeeeee kim anlayacak
Ben bitirdim bile ilk kitabi.
Bu aksam 2. ye basliyorum. heh heh
Bu arada sunuma muggle arkadaşlarımızdan DeMaya'da katıldı ve çok beğendiğini söyledi