Oğlanlar 21,30
Semih genelde 23-24 arası bir yarlerde
Ben 12,30 gibi yatıyoruz.
Sabah ben 6,45 onlar 7,30 da kalkıyoruz,hafta içi.
Hafta sonu ben Tuğberkin uanışına göre,Tuğcan ve Semih 7 de kalkıyor.
Umarım 22 hazirandan sonra uyuyacaklar.
Oğlanlar 21,30
Semih genelde 23-24 arası bir yarlerde
Ben 12,30 gibi yatıyoruz.
Sabah ben 6,45 onlar 7,30 da kalkıyoruz,hafta içi.
Hafta sonu ben Tuğberkin uanışına göre,Tuğcan ve Semih 7 de kalkıyor.
Umarım 22 hazirandan sonra uyuyacaklar.
benim oğlum 5 yaşını doldurdu akşam 11 de uyuyor sabah 8 gibi kalkıyor ama bu 3-4 aydır bu sekilde eskiden uyumak bilmezdi gece 1-2 zor yatardı sabahta 10-11 ancak uaynıyordu şimdi çok memnunum bu düzeninden inşallah hep böyle gider
Ilgaz'im 9:30 veya en gec 10 gibi uyumus oluyor
bazen ben de onunla sizdigim oluyor fakat genelde 11-12'yi buluyor yatmam.
sabah da ben 6:30'da kalkiyorum (bu aralar 6'da kalkip makyaj yapmaya da basladim ayiptir süülemesi )
Ilgaz 7'de kalkabilirse krese ben birakiyorum
7:30'da uyanirsa babasi...
11-12,30 arası benim yat saatim. Sabahta 7 de kalkıyorum.Gece yataklar arası dolanırım genelde.
Beril gündüz yarım saat max 1 saat uyuyor.Bu durumda gece 10:30 dan önce uyutamıyorum.Fakat gündüz uyumadıysa akşam 9:30 da sızar.Hangi saatte yatarsa yatsın 8 de ayakta
Ben sabah geç kalkmayı seviyorum aslında ama mümkün olmuyor. Gündüz hiç uyuyamam, uyuyabilenlere gıcık olurum
Emir 22.00 de uyuyor,ben 23.30 gibi yatağa girip,yarım saat kitap okuyorum ve kitap okurken de mutlaka uyuyakalıyorum..Ertesi gece kaldığım yeri bulamadığım için ,birkaç sayfa geriden okumaya başlıyorum ve bunun doğal sonucu olarak kitaplarım mehter takımı hızıyla bitiyor
Sabah 07.30 da Emir le kalkıyoruz..08.05 de o,08.15 de de ben evden çıkıyorum..
çocukların yaşına bağlı ne kadar uydukları. 2 yaşına kadar günde 2 kez uyuyorlar.
uykuları günde 1 keze inince gündüz 3'ten önce mutlaka uyumaları lazım. bunun için de sabah 8 gibi kalkmaları gerekiyor.
bizimki 3 yaşında.öğlen yatış saati bazen 1 bazen 2. bazen 3. 3'ü geçerse gece uykuları geciktiği için 3'ten sonra uyutmuyorum. öğlen 2 saat uyuyp gece 10 gibi yatmaları ideal ama düzgün uyku düzgün beslenmeyle mümkün tabi. bebekken de, 2-3-4 yaşlarında da, hatta 10 yaşına kadar geceleri 10-11 de yatmaları gerekmiş.bizimki 11 buçuğu geçmiyor gece.
yetişkinlere gelince,5- 6 saat uyku yeterliymiş. ama türk milletinde bu rakamı tutturan az. ben de 7 saat uyuyorum.
ben yazmamıştım geldim şimdi.
benim oğlum sağolsun doğduğundan beri uyku huysuzu.uykusu var ama uyumamakda direniyor hep.
hala da böyle akşam 10,30-11,00 gibi uyuyor bu aralar.
bense 12,00 gibi yatmassam ruh gibi dolanıyorum ertesi gün.
hep imrenirim 5-6 saat uykuyla yetinebilenlere.
o saat farkında neler yapılır aslında uyunmasa
ay ben yine abartiyom ozaman,emre 10 da yatiyor bazen 10 uda geciyor diye cinn et geciriyodum,normal mymis yani simdi bu :roll:
ama daha kucukler yaa..
sabahta zor kalkiyo yetse oyle olmazki
doktorummm ne zor ,ne fedakar bi işiniz var.
beni uyandırsalar gece.insanları helak ederim uyku sersemi
bebeğim sen uyu .biliyom ben seninkiler güzellik uykusucamomile yazdı:
uyku konusunda sinir tanimam
nasil oluyor bilmiyorum ama ben uykuya doymam kizlar,mesela dun 1 de yattim gece sabah 7.15 te kalktim ,emreyi birakip geldim saat 9 10 gibi bi daha uyumusum demin kalktim
haftada 2 kez mutlaka yapiyorum bunu,emreyi birakip gelip onu alacagim saate yani 3 e kadar uyuyorum bi daha
aslinda bosa egcen saat ama ihtiyac duyuyom buna :roll:
emre de bu sene uyku konusunda zor bir cocuk oldu,9.30 10.00 dan once uyutamiyorum,yatsa hemen sizacakta inat iste oynamaya doymuyor.sabahta 7 de zor kakliyor