Aile sohbeti oldu mu gelmiyorum, sakın yanlış anlamayın.
Aile sohbeti oldu mu gelmiyorum, sakın yanlış anlamayın.
bu forumu nerede bırakmıştım kaç sayfa olmuş,inanılmaz. nasıl yetişeceğimi şaşırdım.bir de baştan itibaren okumaya çalışıyordum.
neyse kendimle ilgili olan bölüme geleyim.herkes kolay gelsin diyince gözüm korktu.
sevgili kayınvalideciğim/teyzeciğim, oğluna/yeğenine ve torununa iyi bakarım tabiki,hiç şüphen olmasın.voldemortu da severim aaa sevmem mi hiç
yok canım coffe içtiğim doğru hemde kacıncı fincan ama iris bulamadım fincana koyacakSimya'ninAnnesi yazdı:
Hermi de formunda, ictin mi nettin kiziiim???
Bi Irishcream ictin zamaninda hala onun etkisiyle saliniyon ortalikta
azmettim tüm sayfaları okudum,çok güldüm. çarpık ilişkiler ilginç olmuş,luna-harry' i ben de hep yakıştırırdım birbirlerine.
lily arkadaşa geçmiş olsun.
gördüğüm kadarıyla herkes olduğu karakterin resmini koyuyor.benimkinin kesin resmi yok ama internette bir sürü "olası" resimleri var,onları kullanırım filmde oynayacak kişi kesinleşene kadar.
evet karakter resimleri koyuyoruz neydi senin kinin adı ben unuttum gene draconun karısımı yazıcam goggle teyzeyebengi_basaran yazdı:
azmettim tüm sayfaları okudum,çok güldüm. çarpık ilişkiler ilginç olmuş,luna-harry' i ben de hep yakıştırırdım birbirlerine.
lily arkadaşa geçmiş olsun.
gördüğüm kadarıyla herkes olduğu karakterin resmini koyuyor.benimkinin kesin resmi yok ama internette bir sürü "olası" resimleri var,onları kullanırım filmde oynayacak kişi kesinleşene kadar.
astoria ya da asteria greengrass yazarsan çıkıyor.
resim bulamadım tabiki aradım çok ama
draco malfoy,greengrass ailesinin en küçük kızı asteria greengrass'le evlendi.bu evlilikten scorpius hyperion adlı bir çocukları oldu.asteria,5. kitapta hermione'nin sbd'leri sırasında pansy parkinson'un yanındaki slytherinli kızdı.
senin hakkında bulduklarım bunlar
http://www.insanejournal.com/allpics.bml?user=greenergrass
bir de bebo.com' da vardı,bir kız laura ramsey' i koymuş astoria olarak.
bunun dışında tek tek fotolar var.artık ne yapayım kesin oynayan kişi kesinleşene kadar hepsi astoria' nın fotoları olarak geçiyor ben de onları kullanırım.
bu
buda olabilir