bu forumda ben yokmuşum artık hangi süpergenin tepesinde ucuyorsam yoksa kütüpanede dersmi çalışıyordum bak geçmiş zaman unutmuşum
bu forumda ben yokmuşum artık hangi süpergenin tepesinde ucuyorsam yoksa kütüpanede dersmi çalışıyordum bak geçmiş zaman unutmuşum
ay bu forumda pek salakcanaymısım hem haberi vermişim hemde kuzum hangi kitabı okuyorsunuz siz demişimharry_potter yazdı:
Burada harry Potetr geek'i olmuşuz
Re: Harry Potter’ın milyarlarca hayranından biri, 6. filmde figüran olarak rol yapma fırsatı elde edecek
Harry potter muhabbeti!!!
dur ben de baliklama bi daliyim...
eger bekar ve 16 yasinda olsaydim gelecek filmde Lavender Brown'u oynamak isterdim. Ron'la bol bol muck muck!!!!
sevgili luna ciyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
bunu nasıl atlamışım
gercekten ise yariyomu bu profumnerdogan yazdı:
OLmaz mı? Azıcık ta ay tozu serpiyorum, hop uçuyoruz, bak..ayben yazdı:
mmmmmmm ahhhhhh mmmmmm agggg nnnnnnnn
oluyormu pomana oluyormu
Nasıl hafifledik..
vee sesli mi diycez bu mmmmmmm ahhhhh lari
ona göre önce bilimde, colugun cocugun önünde resil rüsva olmuyim sonra
ne siritiyon fleurr ne siritiyon :-xayben yazdı:
e bozulmazmı baştan beri istediği harry di zaten nasıl ben rona sinir oılmuşsam yapışık gibi öptüğünde o yellozuharry_potter yazdı:
......
Ginny gülümserken bir anda yüzü düşüyor, somurtuyor. Sonraki filme iyi geçişler yapmışlar. Aynısı gelengiden odada (ihtiyaç odası) herkes noele giderken Harry Cho ile yanlız kalırken de oluyor. Ginny Harry'nin arkasından bakıyor ve morali bozuluyor.
bir ben bilirim neler cektigimi ozamanlar, ühüüüüü
ama sonunda kaptim harry
nerden buldun bunu fleur?,harry_potter yazdı:
Melez Prens filminden bir sahne olması lazım
inglizceyi ögrendin sira ispanyolca siteleremi geldi
valla nerden haber bulacagimizi sasiyoruz artik, haklisin burcin, baslasin artik su film...
lunami yazmis bunu ayben?ayben yazdı:
Re: Harry Potter’ın milyarlarca hayranından biri, 6. filmde figüran olarak rol yapma fırsatı elde edecek
Harry potter muhabbeti!!!
dur ben de baliklama bi daliyim...
eger bekar ve 16 yasinda olsaydim gelecek filmde Lavender Brown'u oynamak isterdim. Ron'la bol bol muck muck!!!!
sevgili luna ciyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk
bunu nasıl atlamışım
ee abim yakIsIklIdIr benim, ne toktorlar möhendisler istedide vermedik, kala kala sana kaldi sonunda
burcin buldugun bu eski linkleri, ilk sayfaya eklesen diyorum, böylelikle hep elimizin altinda olurdu, gerci ben hepsini favorilerime ekledim, ne iyi etmissinde bulmussun hepsini
Bağır bağırabildiğin kadar..Zey.neP yazdı:
gercekten ise yariyomu bu profumnerdogan yazdı:
OLmaz mı? Azıcık ta ay tozu serpiyorum, hop uçuyoruz, bak..ayben yazdı:
mmmmmmm ahhhhhh mmmmmm agggg nnnnnnnn
oluyormu pomana oluyormu
Nasıl hafifledik..
vee sesli mi diycez bu mmmmmmm ahhhhh lari
ona göre önce bilimde, colugun cocugun önünde resil rüsva olmuyim sonra