264. Sayfa - Toplam 652 Sayfa var BirinciBirinci ... 164214254262263264265266274314364 ... SonuncuSonuncu
Toplam 6520 sonuçtan 2.631 ile 2.640 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Lost S4 E12

medip yazdı:
    mng'nin loca sistemi varmış, onunla mı göndersek ne?

niye küsülmesin yaw, sen en fazla kaç gün dayanabiliyorsun
    biz hiç küsmedik ki meriç.
    onun için şaşırdım dı.
    benim kocam benimle kavga bile etmiyordu zor alıştırdım

hayatta kimselerle küsemem ben

2. Re: Lost S4 E12

aaaaaaaaaaa hala miiii
    ama boole gecevakti sitede olmaya devam edersen barisamazsinizkine
    git kocacim kocacim de saril boole luzumsuz sorularla gecmez omur

3. Re: Lost S4 E12

sahende yazdı:
    medip yazdı:
    mng'nin loca sistemi varmış, onunla mı göndersek ne?

niye küsülmesin yaw, sen en fazla kaç gün dayanabiliyorsun
    biz hiç küsmedik ki meriç.
    onun için şaşırdım dı.
    benim kocam benimle kavga bile etmiyordu zor alıştırdım

hayatta kimselerle küsemem ben
    ben sanirim bir kez rekor kirdim 1 saat konusmadim
    var ya ben catlarim kussem cunku ne zaman kussem aklima anlatacak bisi geliyo anlatamazsam da catlarim

idilara yazdı:
    aaaaaaaaaaa hala miiii
    ama boole gecevakti sitede olmaya devam edersen barisamazsinizkine
    git kocacim kocacim de saril boole luzumsuz sorularla gecmez omur

çiiiiğdeeeeem, kas diyorum, kuvvet diyorum, kime diyroum sabahtan beri

(edip'e sarılmış şimdi o, girmiim aralarına)

aaa, başka cevap vermiciyim artık özel hayatımla, hem başkalarına kızarım neden anlatırlar diye..

bu kadar, bana asla anlatamazsınız sebebibi.nokta.

lost diyorduk, nolacak bu adanın hali böyle, yaaa,bak bakk...

medip yazdı:

lost diyorduk, nolacak bu adanın hali böyle, yaaa,bak bakk...
    yaaa ne olacak

Şahende sana ilginç birşey söylim mi..ben bu lost u çok geç ve toptan aldığım dvd lerden izlemeye başladım biliyosun, ve eşime nolluurr birlikte izleyelim de dedim itiraf ediyorum )) serkan ısrarla izlemedi izlemiyor halbuki bu konuda ona çok güvenirim kimbilir ne müthiş fikirleri olacaktı neyse..ilk bölümü izlerken yanımdaydı ama uyur uyanık baktı dediki, uçak düştüğünde o motor şeysi vardı ya dönen kocaman (o anda o söyledi ben unuttum bilmiyorum adını) o öyle dönmez dedi??!!??bende hadi be ilk bölümden adamlar falso verecek değil ya demiştim..

Senin yazdıklarında bu uçağın düşmemiş olma kısmı benim de aklıma gelmişti ama şahende tek o sahne bu fikrimi sorgulatıyor ;
    hani bir adam dönen o yukarda yazdığım şeye doğru uçtu ve patladı..

C.widmore gibi bir adam bir insanın hayatını gözden çıkarmıştır diyeceksin belki ama bilmiyorum...
    sahende yazdı:
    benim bir fikrim var ama böyle olursa herşey birbirine girer diye düşünüyorum.
    söyliyim mi.

uçak aslında düşmedi, düşürülmedi de, uçaktakiler ilaç ile uyutulup uçağın düştüğü imajı verildi hatta belki de uçak hiç kalkmamış bile olabilir sanal bir ortamda.

sonrada bunları bu adada uçak enkazının yanına serpiştirdiler.

charles windmore'un işi ise bu hemencecik adaya da bir düşen uçak şekillendirmiştir.
    adam okyanusun dibine de bir tane kondurmadımı.

hatta benim yazdığım senaryoya bakarsanız uçak aslında kaçırılmıştı

bu bana daha mantıklı geliyor. işte o zaman insanların neden fazla yaralanmadan orada oldukları açığa kavuşuyor.

Re: lost 4x13-4x14 promo

There's No Place Like Home (FINAL)
    bu da yeni bulduğum fragman, diğerine göre biraz daha ayrıntılı... http://www.dailymotion.com/video/x5h4r2_theres-no-place-like-home-final_shortfilms

çok heyecanlı bu şekilde görünce... bitmesin ya bitmesiiiinnnn

shushu yazdı:
    Kıslar, kıslar sezon finalinin promosunu bulduuuuum, buyruuuuuuuuunnnn:

http://www.dailymotion.com/relevance/search/lost/video/x5fubj_lost-4x134x14-promo_creation

(maalesef çok anlaşılır bir promo değil ama bence, ilginç bir ipucu yakalayamadım maalesef )

Kızlar şubat 2009'a kadar son promomuz napçaaaz, üühühühüüüüüüüüü

bu arada şöyle bir yorum yapılmış:

munir demiş (lostfan),

arkadaslar kimse oryantasyon filmlerini hatırlamıyor mu?..Korelimsi adam istasyonları anlatırken Valenzetti denklemi Cassimir etkisinden bahsetti,yani bu sitelerde uydurulan şeyler değil filmde bahsediliyor..unuttunuz mu?..bunlar zaman yolculuğu ile ilgili kavramlar..orada çekik gözlü Korelimsi adam orcid istasyonunun ne olduğunu anlatıyordu?..orada diyorduki bu istasyonu bilenler bilmeyenlere anlatmasın bu hem sizin hem de projenin güvenliği için öenmli diyordu..O sırada kucağında tuttuğu üzerinde 15 numaralı tavşanın aynısı ve üzerinde yine 15 numara yazan bir başka tavşan aniden arkasındaki rafta belirdi ve Korelimsi adam bağırdı orada bulunanlara dikkat edin size çalıştırmayın dedim bunlar birbirini görmemeli dedi ve ekran gitmişti..İşte buradaki sır adada bir zaman makinmasının olunduğu ve bu istasyonda bulunan bu makinayla zaman yolculuğunun yapılabilmesinin mümkün olduğu gözlerden kaçırılmamalıdır.Bu arada filmin senaristinin son taze röportajı yayınlandı o da zamanda yolculuğun olduğunu kabul etmiş..bu artık tartşma götürmez gerçek.

Ben bu video'yu hatırlamıyorum, hatırlayanınız var mı acaba???

şule ben bu videoları hatırladım sonradan hatta foruma linkleri bile vermiştim...
    shushu yazdı:
    bu arada şöyle bir yorum yapılmış:

munir demiş (lostfan),

arkadaslar kimse oryantasyon filmlerini hatırlamıyor mu?..Korelimsi adam istasyonları anlatırken Valenzetti denklemi Cassimir etkisinden bahsetti,yani bu sitelerde uydurulan şeyler değil filmde bahsediliyor..unuttunuz mu?..bunlar zaman yolculuğu ile ilgili kavramlar..orada çekik gözlü Korelimsi adam orcid istasyonunun ne olduğunu anlatıyordu?..orada diyorduki bu istasyonu bilenler bilmeyenlere anlatmasın bu hem sizin hem de projenin güvenliği için öenmli diyordu..O sırada kucağında tuttuğu üzerinde 15 numaralı tavşanın aynısı ve üzerinde yine 15 numara yazan bir başka tavşan aniden arkasındaki rafta belirdi ve Korelimsi adam bağırdı orada bulunanlara dikkat edin size çalıştırmayın dedim bunlar birbirini görmemeli dedi ve ekran gitmişti..İşte buradaki sır adada bir zaman makinmasının olunduğu ve bu istasyonda bulunan bu makinayla zaman yolculuğunun yapılabilmesinin mümkün olduğu gözlerden kaçırılmamalıdır.Bu arada filmin senaristinin son taze röportajı yayınlandı o da zamanda yolculuğun olduğunu kabul etmiş..bu artık tartşma götürmez gerçek.

Ben bu video'yu hatırlamıyorum, hatırlayanınız var mı acaba???